ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ

Αγαπητοί Καρκίνοι με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σας στις 21 Ιουνίου έχουμε το Θερινό Ηλιοστάσιο, τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου για το βόρειο ημισφαίριο και την επίσημη έναρξη του Καλοκαιριού. Ένας νέος ετήσιος κύκλος ξεκινά για εσάς και σας ευχόμαστε να είναι χαρούμενος και δημιουργικός. Μέσα από τη μέθοδο της Ηλιακής επιστροφής φαίνεται σε κάθε ατομικό ωροσκόπιο το πώς θα κινηθεί στη νέα του χρονιά και τι θα τον απασχολήσει περισσότερο. Εμείς θα αναφερθούμε στις διελεύσεις, το σκηνικό δηλαδή που θα υπάρχει και θα επηρεάζει το κάθε δεκαήμερο.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τους Καρκίνους του 1ου δεκαημέρου, όπου ως τις 20 Δεκέμβρη δέχεστε την επίδραση του Κρόνου που θα βρίσκεται στο πρώτο δεκαήμερο του πολικού σας Αιγόκερου. Αυτό το διάστημα είναι όχι και τόσο ευχάριστο όσον αφορά τις σχέσεις σας, σας ζητείται ωριμότητα από τους άλλους και ανάληψη ευθυνών στη σχέση και τις συνεργασίες σας. Ένας χωρισμός είναι πολύ πιθανό να επέλθει τώρα. Μια καινούρια σχέση δεν είναι απίθανο να δημιουργηθεί, η οποία όμως θα είναι είτε με άτομο αρκετά μεγαλύτερό σας, ή θα είναι με σοβαρές προοπτικές δέσμευσης.

Ταυτόχρονα ο Ουρανός από τον Ταύρο μέχρι τις 6 Νοεμβρίου ευνοεί εσάς των πρώτων 6 ημερών του ζωδίου σας στο να κάνετε μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση, λόγω του ότι θα διατηρείται το τρίγωνο του με τον Κρόνο. Επίσης σας φέρνει νέους φίλους και σας ανανεώνει. Οριστικά πλέον εισέρχεται στον Ταύρο στις 7 Μαρτίου 2019, και ως το τέλος της γενεθλιακής σας χρονιάς θα δίνει ευκαιρίες σε εσάς του πρώτου δεκαημέρου για να ανανεωθείτε μέσα από καινούριες φιλίες, να θέσετε νέους στόχους και να συμμετέχετε σε ομάδες.

Ο Χείρωνας έχοντας περάσει προσωρινά στον Κριό σας φέρνει αντιμέτωπους με πληγές που σχετίζονται με την καριέρα σας και την κοινωνική σας εικόνα, ακόμα και με τη σχέση σας. Αυτό επηρεάζει τους Καρκίνους των 3 πρώτων ημερών και θα ισχύει αρχικά έως τις 25 Σεπτεμβρίου. Οριστικά πλέον περνάει στον Κριό στις 19 Φεβρουαρίου και ως τα επόμενα γενέθλια σας θα επηρεάζει το δεκαήμερο σας.

Μια πολύ καλή περίοδος για τα αισθηματικά σας είναι με την Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 9 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου, με όλο το μήνα Οκτώβριο να προσφέρεται για επανασυνδέσεις, στην περίπτωση που το επιθυμείτε. Επίσης από 3 Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη κάνει το τελικό πέρασμα στο ζώδιο που αφορά τα ερωτικά σας, τον Σκορπιό, και έως τις 7 Ιανουαρίου 2019 θα είναι εξαιρετικό διάστημα για να ερωτευτείτε, να περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας και με τα παιδιά σας και να είστε δημιουργικοί. Ένα ακόμα πολύ καλό διάστημα για τις σχέσεις σας είναι από 4-14 Φεβρουαρίου 2019.

Ο Δίας με το πέρασμά του στον Τοξότη θα φέρει τύχη στην καθημερινότητα σας, στην εργασία σας, όπου μπορεί να σας προσφέρει ευκαιρίες και στην υγεία σας, ιδιαίτερα το διάστημα από 9 Νοεμβρίου έως 24 Δεκεμβρίου που θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο!

Οι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου είστε από τους πλέον ευνοημένους τη δεδομένη χρονική στιγμή, αφού το υπέροχο τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα που δέχεται ο Ήλιος σας, αποτυπώνεται στην Ηλιακή σας επιστροφή και για ένα χρόνο έχετε να περιμένετε τα καλύτερα σε όλους τους τομείς!

Πιο αναλυτικά, ο Δίας θα ευνοεί το δικό σας δεκαήμερο έως τις 20 Σεπτεμβρίου, φέρνοντας απλόχερα τύχη στα ερωτικά σας αλλά και στα δημιουργικά σας σχέδια. Για όσους το επιθυμούν επίσης προσφέρει πολλές πιθανότητες για μια εγκυμοσύνη. Ο Ποσειδώνας σε όλη τη διάρκεια της γενεθλιακής σας χρονιάς θα ευνοεί το δικό σας δεκαήμερο στο να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να ταξιδέψετε σε μέρη μακρινά ή παραθαλάσσια καθώς και να αφεθείτε και να νιώσετε καλά.

Ο Πλούτωνας θα κάνει ένα τελευταίο πέρασμα από τις 2 τελευταίες μοίρες του δεκαημέρου σας, από 15 Ιουλίου έως 13 Δεκεμβρίου, αλλά αυτή τη φορά θα σας ευνοεί και ιδιαίτερα το Σεπτέμβριο, με το εξάγωνο του με το Δία, όπου θα είναι μια εξαιρετική συγκυρία για τα ερωτικά και τις σχέσεις σας.

Τα δύσκολα ξεκινάνε για εσάς με την είσοδο του Κρόνου στο δικό σας δεκαήμερο από τις 20 Δεκεμβρίου όπου θα καλύψει όλο το δεκαήμερο μέχρι τα επόμενα σας γενέθλια. Θα κρίνει τις σχέσεις σας, οι άλλοι σας ζητούν να αναλάβετε τις ευθύνες σας, ίσως υπάρξουν χωρισμοί και πάγωμα στη σχέση σας. Από την άλλη, αν προκύψει μια νέα γνωριμία είναι πιθανό να είναι με κάποιο άτομο αρκετά μεγαλύτερο σας ή κάπως ώριμο στον χαρακτήρα,

Ο Δίας από τον Τοξότη θα ευνοεί τα εργασιακά σας, την υγεία και την καθημερινότητά σας και ιδιαίτερα από 25 Δεκεμβρίου έως 14 Φεβρουαρίου 2019.

Τέλος να πούμε ότι δέχεστε την επιρροή μιας εκ των εκλείψεων που συμβαίνουν στον δικό σας άξονα και αυτή είναι η μερική Έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου 2019 και επηρεάζει από τη 14η έως τη 16η μοίρα του ζωδίου σας, μια πολύ δύσκολη έκλειψη, αφού πέφτει πάνω στο μεσοδιάστημα Κρόνου / Πλούτωνα και για τους Καρκίνους των παραπάνω μοιρών φέρνει τέλος καταστάσεων σε σχέσεις και συνεργασίες.

Τέλος οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου δέχεστε σταδιακά την επίδραση του Πλούτωνα, ο οποίος σιγά-σιγά σας μεταμορφώνει μέσα από τον τομέα των σχέσεων και του γάμου σας, αλλά και σε κάθε είδους συνεργασίες. Με αφετηρία τη μερική Έκλειψη Ηλίου στις 13 Ιουλίου στην 20η μοίρα του ζωδίου σας, η οποία είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, έρχονται τα πρώτα ξεκαθαρίσματα για το δεκαήμερο σας σε επίπεδο προσωπικό και σχέσεων, όσων ανήκουν από τη 19η έως την 21η μοίρα του ζωδίου σας. Επίσης μπορεί να προκύψουν σχέσεις μοιραίες και δύσκολες.

Έπειτα από την έκλειψη της 13ης Ιουλίου, ο Πλούτωνας λόγω της ανάδρομης κίνησής του περνάει στο τέλος του 2ου δεκαημέρου του Αιγόκερω, ενώ θα είναι πλέον οριστικά στο 3ο δεκαήμερο από τις 14 Δεκεμβρίου, και μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας θα κινηθεί ως την 23η μοίρα. Το πιο δύσκολο διάστημα βέβαια θα είναι όταν και ο Κρόνος κάνει την είσοδο του στο δικό σας δεκαήμερο στις 5 Απριλίου 2019 και μέχρι 25 Μαϊου, όπου η σύνοδος τους θα είναι πολύ στενή και θα επηρεάσει αρνητικά με πιθανούς χωρισμούς από την 20 ως την 24η μοίρα του ζωδίου σας, οπότε θα χρειαστεί την προσοχή σας, αν θέλετε να αποφύγετε δύσκολες καταστάσεις, όσο αυτό θα είναι εφικτό.

Κατά τα άλλα, ο Δίας από το τρίτο δεκαήμερο του Σκορπιού θα ευνοεί εξαιρετικά τους έρωτες σας από 20 Σεπτεμβρίου έως 8 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια από τον Τοξότη ευνοεί την καθημερινότητά σας, τα εργασιακά σας και την υγεία σας και ιδιαίτερα από 15 Φεβρουαρίου έως 5 Ιουνίου 2019 που θα επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο.

Τέλος οι γεννημένοι τις 4 τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, θα επηρεαστείτε από την αναδρομή του Ουρανού και το πέρασμα στον Κριό μεταξύ 6 Νοεμβρίου 2018 και 6 Μαρτίου 2019, από την αναδρομή του Άρη και το πέρασμά του στον Αιγόκερω μεταξύ 13 Αυγούστου και 10 Σεπτεμβρίου, και από την αναδρομή της Αφροδίτης και το πέρασμά της στο Ζυγό 1 Νοεμβρίου με 2 Δεκεμβρίου, διαστήματα που μπορεί να επιστρέψουν παλιές καταστάσεις και σχέσεις στη ζωή σας, αλλά προσέξτε ιδιαίτερα με τον Άρη και τον Ουρανό γιατί προκαλούν εντάσεις.

Anastasia Pavlaki

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s