Καλοκαιρι 2018 – Ερωτικες προβλεψεις!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αναμφίβολα ένα πολύ έντονο καλοκαίρι ξεκινά και επίσημα στις 21 Ιουνίου, με το Θερινό Ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου. Και αυτό γιατί θα πραγματοποιηθούν δυο εκλείψεις μέσα στον Ιούλιο και μια τον Αύγουστο, οι οποίες θα φέρουν εξελίξεις… τόσο σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο – και η χώρα μας θα επηρεαστεί με κάποιο τρόπο, όσο και στην προσωπική ζωή όσων βέβαια επηρεάζονται από αυτές.

Από την Μερική Ηλιακή έκλειψη της 13ης Ιουλίου, επηρεάζονται Καρκίνοι και Αιγόκεροι από την 19η έως την 21η μοίρα, είτε έχουν το ζώδιο τους ή κάποιο προσωπικό πλανήτη (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή σημείο π.χ. Ωροσκόπο, Μεσουράνημα. Επηρεάζονται επίσης οι Κριοί και Ζυγοί των παραπάνω μοιρών.

Η ακόλουθη Ολική Έκλειψη Σελήνης στις 27 Ιουλίου, μια τρομερά έντονη έκλειψη, θα επηρεάσει τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί), των πρώτων 6 μοιρών.

Η τρίτη Μερική Ηλιακή έκλειψη στις 11 Αυγούστου στη 18η μοίρα του Λέοντα, θα επηρεάσει όσους ανήκουν στα σταθερά ζώδια (Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και σκορπιοί από τη 17ή έως την 19η μοίρα.

Ένα ακόμα γεγονός είναι η κίνηση του Άρη: Ο Πλανήτης της δράσης και της σεξουαλικότητας, γυρίζει ανάδρομος στις 27 Ιουνίου, μπλοκάροντας τη ροή της ενέργειας και από την 9η μοίρα του Υδροχόου θα φτάσει έως την 28°36′ του Αιγόκερου στις 27 Αυγούστου. Σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του διμήνου αυτού θα λειτουργεί το τετράγωνό του με τον Ουρανό από τον Ταύρο, το οποίο κάνει τη δράση ανεξέλεγκτη και εκρηκτική. Παρόλα αυτά, ως προσωπικός και ερωτικός πλανήτης, είναι πολύ πιθανό να φέρει παλιές ερωτικές- έντονα σεξουαλικές σχέσεις στο προσκήνιο για όσους επηρεάζει και αυτοί είναι Υδροχόοι, Λέοντες, Ζυγοί και Κριοί του 1ου δεκαημέρου. Αν τώρα προκύψουν νέες σχέσεις, που ειναι επισης πολυ πιθανο λογω της επαφης του με τους Σεληνιακους δεσμους, ίσως πάλι να είναι έντονες και σεξουαλικές, έχουν όμως και το στοιχείο του μοιραιου ή μπορεί να περάσουν κάποιες δυσκολίες αρχικα ώσπου να ξεκαθαρίσει το τοπίο από το Σεπτέμβριο, που θα κινείται πλέον κανονικά πάνω από τις ίδιες μοίρες.

Ο Ερμής θα βρίσκεται στο Λέοντα από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, πολύ μεγάλο διάστημα, λόγω του ότι θα γυρίσει επίσης ανάδρομος, από τις 23 μοίρες του Λέοντα στις 26 Ιουλίου μέχρι τις 19 Αυγούστου, όπου φαινομενικά κινούμενος προς τα πίσω θα φτάσει μέχρι την 11η μοίρα του ζωδίου του Λέοντα, προκαλώντας τις γνωστές καθυστερήσεις και εμπόδια, αλλά και φέρνοντας επανασυνδέσεις σε Λέοντες, Υδροχόους, Κριούς και Ζυγούς από την 11η έως την 23η μοίρα των ζωδίων.

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου και ευνοεί τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους), στο να κάνουν νέες σχέσεις και γνωριμίες ή απλά να περάσουν καλά και ερωτικά με το ταίρι τους όσοι ήδη βρίσκονται σε σχέση.

Στη συνέχεια περνάει στην Παρθένο, το ζώδιο της πτώσης της, από τις 10 Ιουλίου μέχρι και τις 6 Αυγούστου και θα ευνοήσει όσο γίνεται τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) στα ερωτικά τους.

Στις 7 Αυγούστου μπαίνει στο Ζυγό, το ζώδιο της κυριαρχίας της, και μένει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου. Το συγκεκριμένο διάστημα έχει να δώσει πολλά στα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς.

Οι Κριοί έχετε μπροστά σας ένα πολύ ερωτικό καλοκαίρι!Ιδιαίτερα ως τις 10 Ιουλίου θα είναι το καλύτερο διάστημα για έρωτες, χαρά, διασκέδαση και νέες ευχάριστες ερωτικές σχέσεις. Προσοχή με την 1η έκλειψη οι κριοί κοντά στην 20 μοίρα, σε θέματα καριέρας ή οικογένειας. Κατά τα άλλα στη συνέχεια το κλίμα είναι πάλι ερωτικό και επιφυλάσσει επιστροφές και επανασυνδέσεις με παλιούς φίλους και έρωτες να ξαναμπαίνουν στη ζωή σας. Αυτό θα συνεχιστεί και για το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου. Οι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου με την έκλειψη της Σελήνης θα πρέπει να περιμένετε έντονες καταστάσεις σε σχέση με μια σχέση σας ερωτική και με ομάδες ανθρώπων ή φίλων σας. Με την τελευταία έκλειψη οι Κριοί κοντά στην 18η μοίρα ίσως κάνετε μια νέα ερωτική σχέση ή διακόψετε με κάποιον έρωτα. Από τις 7 Αυγούστου παρόλα αυτά οι σχέσεις σας ευνοούνται φοβερά και μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες πολλά υποσχόμενες ως αρχές Σεπτεμβρίου. Ένα καλοκαίρι που σίγουρα δε θα βαρεθείτε καθόλου, αντίθετα ο έρωτας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πρωταγωνιστήσει στη ζωή σας!

Από τις 10 Ιουλίου ξεκινάει για εσάς το καλύτερο διάστημα για να περάσετε καλά και να ευνοηθείτε σε θέματα ερωτικά, με πιο σταθερές προοπτικές ιδιαίτερα εσείς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Οι Εκλείψεις δε σας επηρεάζουν αρνητικά. Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου από 10 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές στα ερωτικά σας. Το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα θα ευνοήσει εσάς του 2ου δεκαημέρου για σχέσεις των ονείρων σας. Ένα επίσης καλό διάστημα του καλοκαιριού είναι από τις 23 Αυγούστου και μετά με τον Ήλιο στο ζώδιό της Παρθένου να φωτίζει ξανά τον τομέα των ερωτικών σας.

Το πιο ερωτικό για εσάς διάστημα του φετινού καλοκαιριού θα είναι με την Αφροδίτη στο Ζυγό, από τις 7 Αυγούστου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, αφού θα κινείται στον τομέα των ερωτικών σας και θα φέρει νέους έρωτες ή ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας, οπότε φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε. Οι Εκλείψει και ο Ανάδρομος Άρης δε σας επηρεάζουν ιδιαίτερα, γενικά θα υπάρχει κινητικότητα με επαφές και μετακινήσεις, που ίσως σας φέρουν και επανασυνδέσεις με διάφορα άτομα.

Ισχυρή επίδραση φέρνει για εσάς κοντά στην 20η μοίρα του Καρκίνου η Ηλιακή Έκλειψη της 13ης Ιουλίου σε θέματα σχέσεων, οπότε είναι πολύ πιθανό να διακοπεί μια σχέση που δεν πάει καλά. Επίσης πιθανόν να αλλάξετε εσείς στάση απέναντι στις σχέσεις σας. Όσοι ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο θα έχετε την εύνοια του Δία-Ποσειδώνα και θα έχετε ένα εξαιρετικό διάστημα στα ερωτικά σας σχεδόν όλο το καλοκαίρι. Τέλος οι Καρκίνοι του 1ου θα έχετε ευκαιρίες για σταθερές επαφές και γνωριμίες.

Καθοριστικό θα είναι και έντονο το φετινό καλοκαίρι με τις εκλείψεις. Αρχικά η Αφροδίτη σας ευνοεί έως τις 10 Ιουλίου στο να είστε αρεστοί και αγαπητοί, βγάζοντας τη λάμψη σας προς τα έξω και προσελκύοντας θαυμαστές! Είναι το καλύτερο διάστημα για νέες γνωριμίες και σχέσεις, που ίσως όμως είναι αμφιβόλου διάρκειας, αφού αμέσως μετά στο τέλη του Ιουλίου με τη Σεληνιακή έκλειψη το κλίμα γίνεται άγριο και χρειάζεται προσοχή για εσάς του πρώτου δεκαημέρου στις σχέσεις σας. Εκείνο το διάστημα αρχίζει και Ερμής την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας και θα ευνοήσει επανασυνδέσεις για όσους από εσάς του 2ου δεκαημέρου το επιθυμείτε. Ο Αύγουστος επιφυλάσσει μια ακόμα έκλειψη η οποία επηρεάζει εσάς που ανήκετε κοντά στη 18η μοίρα, σε θέματα σχέσεων. Η Αφροδίτη στο ζυγό από τις 7 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου θα σας κάνει ευχάριστους στις συναναστροφές σας και μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες.

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο σας στις 10 Ιουλίου και ώς τις 6 Αυγούστου θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να έχετε ευχάριστες στιγμές στα ερωτικά σας. Μάλιστα όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σχέσεις μακροχρόνιες, κοντά στις 10 Ιουλίου. Η ερωτική σας διάθεση με τον Άρη στον Υδροχόο θα είναι αρκετά ανεβασμένη σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι εκλείψεις δεν σας επηρεάζουν αρνητικά. Όσοι ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο θα ευνοηθείτε τον Αύγουστο από το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα στις σχέσεις σας με πραγματοποίηση των ονείρων σας.

Θα τη χαρακτήριζα περίοδο ερωτικών επανασυνδέσεων μέχρι τα μέσα Αυγούστου για εσάς με τον ανάδρομο Άρη στον οίκο των ερωτικών σας! Ο ανάδρομος Ερμής από μέσα Ιουλίου με μέσα Αυγούστου επίσης μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο παλιές φιλίες ή έρωτες σας. Ερωτικό καλοκαίρι λοιπόν και για εσάς και ιδιαίτερα από τις 7 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου που θα έχει περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα είναι το καλύτερο διάστημα για να απολαύσετε πλέον τον έρωτα και να κάνετε σχέσεις.

Πολύ ευνοημένοι οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου αυτό το καλοκαίρι και ιδιαίτερα τον Αύγουστο με το τρίγωνο του Δία από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από τον τομέα των ερωτικών σας. Όσο για σας του 1ου δεκαημέρου τα πράγματα είναι πιο πιεστικά με ξαφνικές ανατροπές και εντάσεις από τις σχέσεις σας, ιδιαίτερα στο τέλος του Ιουλίου, με τη Σεληνιακή έκλειψη.

Χωρίς ιδιαίτερες επιρροές, θα είναι ένα ευχάριστο καλοκαίρι για εσάς, με ταξίδια, επαφές, μετακινήσεις και πιθανές επανασυνδέσεις με άτομα του παρελθόντος. Με την Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 6 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου θα είναι μια εξαιρετική περίοδος για να περάσετε καλά με φίλους που ίσως προκύψουν και ερωτικές γνωριμίες μέσα από φιλικά και ομαδικά περιβάλλοντα.

Καταλυτική θα είναι η Ηλιακή έκλειψη της 13ης Ιουλίου για εσάς που ανήκετε κοντά στην 20η μοίρα του ζωδίου, σε θέματα σχέσεων. Κάτι αλλάζει ως προς τις σχέσεις σας, ίσως τελειώνετε με μια σχέση σας που πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης στο ζωή σας. Ένα άλλο σενάριο θα ήταν ίσως μια αλλαγή στα δεδομένα μιας σχέσης που υπήρχαν ως τώρα. Κατά τα άλλα οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου ευνοείστε πολύ για νέους και κεραυνοβόλους έρωτες. Εσείς του 2ου δεκαημέρου επίσης ευνοείστε πολύ για τις σχέσεις τα ερωτικά σας.

Πολύ έντονο και δυναμικό το καλοκαίρι σας φέτος, έχετε ενέργεια και σεξουαλικότητα με τον Άρη στο ζώδιο σας, ιδιαίτερα εσείς του 1ου δεκαημέρου και λόγω του ότι θα είναι πλέον ανάδρομος ως τα μέσα Αυγούστου ίσως υπάρξουν πολλές επιστροφές ερωτικές. Ίσως σας εκνευρίσουν κάποια πράγματα που δε θα τρέχουν με το ρυθμό που θα θέλατε. Μεγάλη προσοχή στα τέλη Ιουλίου με την Σεληνιακή έκλειψη γιατί θα είστε στην τσίτα και μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητα ξεσπάσματα με τις σχέσεις σας. Από τα μέσα του Ιουλίου ως τα μέσα Αυγούστου ο ανάδρομος Ερμής στον οίκο των σχέσεων πάλι μπορεί να φέρει επανασυνδέσεις για εσάς του 2ου και τρίτου δεκαημέρου.  Η τελευταία έκλειψη επίσης επηρεάζει τις σχέσεις των Υδροχόων κοντά στη 18η μοίρα. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα που η Αφροδίτη βρίσκεται στο Λέοντα ως τις 10 Ιουλίου και όταν θα περάσει στο Ζυγό από τις 6 Αυγούστου ως 9 Σεπτεμβρίου.

Η έκλειψη της 13ης Ιουλίου επηρεάζει τα ερωτικά των Ιχθύων της 20ης μοίρας και θα χρειαστεί προσοχή μήπως συμβεί κάτι απρόοπτο. Κατά τα άλλα εσείς του 2ου δεκαημέρου βιώνετε υπέροχες στιγμές ρομαντικές και ερωτικές με το τρίγωνο του Δία-Ποσειδώνα. Το διάστημα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο από 10 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου θα είναι και το καλύτερο για εσάς, οπότε εκμεταλλευτείτε το.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s