ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

South Africa, Cape Town, Rear view of young couple sitting at beach

Η Νέα Σελήνη για το μήνα Ιούνιο πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων και συγκεκριμένα στην 22°44′, σήμερα Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 και ώρα Ελλάδας 10:43 μ.μ. Ξεκινάει λοιπόν ένα πολύ ευνοϊκό δεκαπενθήμερο για νέα ξεκινήματα, αφού ο χάρτης της Νέας Σελήνης είναι αρκετά καλός και τα Φώτα δεν δέχονται αρνητικές όψεις. Επίσης για την Ελλάδα η οικοθεσία της πέφτει στον 5ο οίκο του χάρτη, οίκος χαράς, έρωτα, διασκέδασης και δημιουργίας.

Θα τη χαρακτήριζα μια ξέγνοιαστη περίοδο ανεμελιάς που μάλιστα μας δίνει τη δυνατότητα να δράσουμε δημιουργικά και ερωτικά λόγω της όψης ενάμιση τετραγώνου των Φώτων (Ήλιος και Σελήνη) με τον Άρη.

Ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου της Νέας Σελήνης έχει περάσει στον Καρκίνο, δίνοντας στη σκέψη μας τον απαραίτητο συναισθηματικό τόνο. Επιπλέον βέβαια κάνει και κάποιες όψεις που θα πρέπει να προσέξουμε λίγο: Αρχικά ένα εξάγωνο με τον Ουρανό, όψη πολύ θετική που δίνει το στοιχείο της ανανέωσης και της ελευθερίας. Ταυτόχρονα όμως κάνει και ένα τετράγωνο με το Χείρωνα, αλλά και μία αντίθεση με τον Κρόνο, που δηλώνουν ότι θα πρέπει να προσέξουμε μην ειπωθούν σκληρά λόγια που μπορεί να πληγώσουν ή ακόμα να ελέγξουμε τη σκέψη μας έτσι ώστε να είναι δομημένη και να μην τείνουμε σε απογοητευτικές σκέψεις. Κυρίως προσοχή θα πρέπει να δώσουν τα ζώδια του πρώτου δεκαημέρου του Παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι).

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

Η Αφροδίτη στην τελευταία μοίρα του Καρκίνου, περνάει στη συνέχεια στο Λέοντα και επίσης δίνει το μήνυμα για έρωτα και διασκέδαση. Όπως βλέπουμε είναι στον 7ο οίκο του χάρτη, μια ακόμα ένδειξη ότι ευνοεί τις σχέσεις, μάλιστα με το που θα περάσει στο Λέοντα θα ενεργοποιηθεί η αντίθεση της με τον Άρη και οι συνδέσεις τους με τους Δεσμούς της Σελήνης, στους ανάλογους οίκους του χάρτη. Έτσι πρόκειται να δημιουργηθούν νέες σχέσεις, με έντονο πάθος και ερωτισμό, ίσως και κάπως μοιραίες ή καρμικές όπως λέμε. Από αυτό επηρεάζονται κυρίως Υδροχόοι, Λέοντες, Κριοί και Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου!

Τέλος η ευνοϊκή όψη Δία-Ποσειδώνα είναι ακόμα ενεργή αυτό το δεκαπενθήμερο λόγω του Ερμή στον Καρκίνο που θα δημιουργήσει όψη μεγάλου τριγώνου του Νερού, κάνοντας το συναίσθημα και το ρομαντισμό να ρέει όμορφα και να ευνοεί σε πολλούς τομείς τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου.

Ας πούμε τώρα και δυο λόγια για κάθε ζώδιο ξεχωριστά… Μην ξεχνάτε… διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας για να είστε καλύτερα πληροφορημένοι όσον αφορά τους τομείς της ζωής σας που ενεργοποιούνται!

Να θυμάστε, κάθε Νέα Σελήνη έχει διάρκεια 28 ημέρες, και μέχρι την Πανσέληνο δηλαδή οι πρώτες 14 μέρες είναι το καλύτερο διάστημα για νέα ξεκινήματα που θέλουμε να αποδώσουν στην πορεία!

Κριός

Ένα πολύ επικοινωνιακό, εξωστρεφές και κυρίως ερωτικό δεκαπενθήμερο ξεκινά για εσάς. Νέοι έρωτες με πάθος πολλά υποσχόμενοι είναι από τα πλέον πιθανά σενάρια για εσάς κυρίως που ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο του Κριού.

Ταύρος

Ο τομέας των οικονομικών σας είναι ενεργοποιημένος αυτό το διάστημα, οπότε ίσως καταφέρετε να βρείτε νέες πηγές εσόδων. Σίγουρα επαγγελματικά πιέζεστε να αποδώσετε τα μέγιστα και αυτό μπορεί τελικά να αποβεί επωφελές για τα οικονομικά σας.

Δίδυμοι

Με τη Νέα ελήνη στο ζώδιο σας κάνετε νέα προσωπικά ξεκινήματα και νέες σχέσεις είναι πιθανό να δημιουργηθούν τώρα κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Επίσης οι Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου ευνοείστε εκπληκτικά για νέες επαφές και γνωριμίες, ταξίδια, επικοινωνίες.

Καρκίνος

Με τον Ερμή να έχει περάσει στο ζώδιο σας, γίνεστε πιο επικοινωνιακοί και εξωτερικεύετε τα συναισθήματα σας. Ιδιαίτερα όσοι ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας πρόκειται μέσα σε αυτό το δεκαπενθήμερο να ζήσετε μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σας, από άποψη ρομαντικών συναισθημάτων και ικανοποίησης. Γενικότερα όμως κυνηγήστε τα όνειρά σας σε ότι κι αν είναι αυτό που εύχεστε! Εσείς του 1ου δεκαημέρου είστε πιο πιεσμένοι με σχέσεις αλλά και επαγγελματικά. Εσείς του 3ου δεκαημέρου, ίσως πάρετε κάποιες κρυφές αποφάσεις σε σχέση με μια ερωτική σχέση σας ή γάμο.

Λέων

Εξαιρετικό το δεκαπενθήμερο, εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη που περνάει στο ζώδιο σας και σας κάνει γοητευτικούς, ερωτικούς και δίνει την ευκαιρία για νέες σχέσεις πάθους πολλά υποσχόμενες, κυρίως για εσάς του 1ου δεκαημέρου. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει κυρίως εσάς του 3ου δεκαημέρου και ανοίγει νέους δρόμους στις φιλίες σας αλλά και τους στόχους σας, όπου λόγω άξονα μπορεί να κρύβει και νέες ερωτικές εκπλήξεις.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη από τον δέκατο οίκο σας φωτίζει την καριέρα σας και σας αναγκάζει να ασχοληθείτε με αυτήν και τη δουλειά σας. Παρόλα αυτά έχετε ευκαιρίες να περάσετε καλά με φίλους. Όσοι ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο είστε πολύ ευνοημένοι από το τρίγωνο του Νερού που θα σχηματιστεί μέσα σε αυτό το δεκαπενθήμερο και μπορεί να φανεί εξαιρετικό για τις σχέσεις σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη σχέση των ονείρων σας.

Ζυγός

;Ένα πολύ ευνοϊκό δεκαπενθήμερο σε επικοινωνίες και επαφές όπου η Νέα Σελήνη σας ανοίγει δρόμους στα όνειρα και σχέδιά σας και μπορείτε να κάνετε και ταξίδια. Κυρίως όμως εσείς του 1ου δεκαημέρου διανύετε ένα εξαιρετικό διάστημα για τα ερωτικά σας. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε νέες ερωτικές σχέσεις πάθους καρμικές μέσα σε αυτό το δεκαπενθήμερο.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σας ευνοεί τα οικονομικά σας και το τρίγωνο του Νερού που πρόκειται να σχηματιστεί τις επόμενες ημέρες θα είναι εξαιρετικό για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου για θέματα ερωτικών και συναισθηματικών σας ζητημάτων, αλλά και γενικότερα. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό για να πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο σας όνειρο.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων σας και αφορά κυρίως εσάς του 3ου δεκαημέρου, έτσι είναι πιθανές νέες σχέσεις ή νέα ξεκινήματα με συνεργασίες. Εσείς του 1ου δεκαημέρου ευνοείστε επίσης για νέες επαφές και γνωριμίες μέσα από ταξιδάκια ή αποδράσεις γενικότερα, όπου μπορεί να κρύβουν και ερωτικές εκπλήξεις.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον 6ο παρακινεί εσάς του 3ου κυρίως δεκαημέρου να βάλετε νέο πρόγραμμα στην καθημερινότητα και την εργασία σας. Ο Ερμής έχει περάσει στον Καρκίνο απέναντί σας και σας φέρνει σχέσεις και επικοινωνία με συντρόφους και συνεργάτες. Επίσης η Αφροδίτη στον 8ο οίκο σας και οι όψεις που κάνει τονώνει απίστευτα τον ερωτισμό σας , αλλά ευνοεί και τα οικονομικά σας πρόσκαιρα όμως, μιας και ξοδεύονται το ίδιο γρήγορα. Σίγουρα πάντως νιώθετε πληρότητα και ευχαρίστηση.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη γίνεται στον 5ο σας, τομέας που αφορά τα ερωτικά σας και έτσι είστε σε φάση νέων ξεκινημάτων και νέων ερωτικών σχέσεων. Η Αφροδίτη και ο Άρης επίσης στον άξονα των σχέσεών σας λένε πάλι το ίδιο πράγμα και φέρνουν σχέσεις πάθους νέες ή επανασυνδέσεις. Σίγουρα πάντως θα έχουν καρμικό και μοιραίο χαρακτήρα. Αφορά κυριως εσάς του 1ου δεκαημέρου. Τα επαγγελματικά σας πάνε καλά με πολλές ευκαιρίες για εσάς του 2ου δεκαημέρου, οπότε κυνηγήστε τις.

Ιχθύες

Καλή η Νέα Σελήνη για ξεκινήματα σε σχέση με το σπίτι, την οικογένεια και την πατρική σας περιουσία. Εσείς του 2ου δεκαημέρου ευνοείστε εξαιρετικά από το μεγάλο τρίγωνο του Νερού που θα σχηματιστεί μέσα στο δεκαπενθήμερο αυτό, στα ερωτικά σας και στα σχέδιά και όνειρά σας γενικότερα. Εκμεταλλευτείτε το! Ίσως προκύψει μια νέα σχέση μέσα από τη δουλειά σας και κρατηθεί στο παρασκήνιο για όσους από εσάς ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s