ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΔΙΔΥΜΩΝ-ΤΟΞΟΤΗ

Τρίτη 29 Μαϊου το μεσημεράκι γίνεται η Πανσέληνος στον Τοξότη, με τον Ήλιο να βρίσκεται στις 8°10′ των Διδύμων και τη Σελήνη αντίστοιχα στις 8°10′ του Τοξότη. Ζώδια του μεταβλητού σταυρού που έχουν να κάνουν με επικοινωνίες, μετακινήσεις, επαφές και γνώσεις. Είναι η εποχή λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και γενικά οι εντατικοί ρυθμοί όλων μας αρχίζουν να χαλαρώνουν κάπως και υπάρχει η ανάγκη για περισσότερη εξωστρέφεια.

Η Πανσέληνος αυτή βρίσκεται σε ευνοϊκή όψη με τον Άρη και τους Δεσμούς της Σελήνης, όπου ο Άρης με το Νότιο από το πρώτο δεκαήμερο του Υδροχόου κάνουν Διευκολυμένη αντίθεση με τον άξονα των Φώτων. Έτσι η δράση διευκολύνεται και διοχετεύεται ομαλά για το 1ο δεκαήμερο των ζωδίων του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους) καθώς και των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες), του 1ου πάντα δεκαημέρου.

Ο κυβερνήτης της Σελήνης είναι ο Δίας, ο οποίος από το 2ο δεκαήμερο του Σκορπιού σχηματίζει όψη μεγάλου τριγώνου, με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη, κάτι το οποίο είναι πολύ ευνοϊκό για τα ζώδια του Νερού του 2ου δεκαημέρου (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) και χαρίζει τύχη, πραγματοποίηση ονείρων και προσδοκιών, ευνοεί στα ερωτικά και στα οικονομικά.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΔΙΔΥΜΩΝ-ΤΟΞΟΤΗ

Όσων αφορά τον κυβερνήτη του Ήλιου τον Ερμή, βρίσκεται στην τελευταία και αναιρετική μοίρα του Ταύρου, όπου την άλλη μέρα θα περάσει και αυτός στη θέση του, το ζώδιο κυριαρχίας του τους Διδύμους. Έτσι παρόλο που η σκέψη είναι κάπως αργή και παγιωμένη, ίσως και εστιασμένη στις ανάγκες και τα θέλω μας, πρόκειται να αλλάξει σύντομα και να μας φέρει τον αέρα της ελευθερίας και επικοινωνίας στην καθημερινότητα μας.

Ο Ήλιος κάνει επίσης όψη χιαστί με τον Κρόνο, κάτι που προκαλεί διάφορα διλήμματα και περιορισμούς σε Αιγόκερους και Διδύμους κοντά στην 8η μοίρα. Επίσης βρίσκεται σε αντιπαραλληλία με Άρη-Πλούτωνα-Κρόνο. Υπάρχει μια εσωτερική ανάγκη να ξεκόψουμε από κάποιες καταστάσεις. Μπορούμε να παρατηρήσουμε και το Yod, έναν ακόμα σχηματισμό μεταξύ Ήλιου-Βόρειου και Κρόνου, με κορυφή τον Κρόνο, όπου πάλι δηλώνει μια δύσκολη κατάσταση για τους Διδύμους, Λέοντες και κυρίως τους Αιγόκερους κοντά στην 8η μοίρα.

Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η Πανσέληνος, με ταυτόχρονα να συνυπάρχουν πολύ ευνοϊκές όψεις, αλλά και δυσκολίες, όπου κάθε ζώδιο και εννοείται κάθε προσωπικός χάρτης επηρεάζεται αντίστοιχα. Ας δούμε πώς φαίνεται να περνάμε αυτό το διάστημα κάθε ζώδιο ξεχωριστά με βάση το ζώδιο του Ωροσκόπου μας.

Ένα εξαιρετικό διάστημα για εσάς τους Κριούς που ευνοεί τις μετακινήσεις, τα ταξίδια και τις επαφές. Ιδιαίτερα όσοι ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο είστε σε πολύ καλή φάση αυτή την περίοδο, μόνο που θα πρέπει να είστε και προσεκτικοί με τα επαγγελματικά σας και ίσως πρέπει να αναλάβετε κάποια υποχρέωση που να σας περιορίσει λίγο και να σας χαλάσει τη διάθεση. Οι Κριοί του 2ου δεκαημέρου βρίσκεστε σε πολύ καλή ψυχολογία και αισθάνεστε να λύνονται κάποια προβλήματα που ίσως υπήρχαν στο σπίτι ή με τα οικονομικά.

Στον άξονα των οικονομικών σας πέφτει αυτή η Πανσέληνος και φαίνεται να σας προβληματίζουν θέματα επαγγελματικά και οικονομικά, ιδιαίτερα εσάς του 1ου δεκαημέρου. Έτσι κι αλλιώς ο Ουρανός που βρίσκεται πλέον στο ζώδιο σας έχει έρθει για να σας ανανεώσει από πολλές απόψεις.  Εσείς που ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο θα περάσετε πολύ ευχάριστα με τις σχέσεις σας κάθε είδους, είτε ερωτικές, φιλικές ή συνεργασίες, όπου το κλίμα θα είναι πολύ ευνοημένο και μπορείτε να κάνετε συζητήσεις και επαφές πολύ χρήσιμες.

Η Πανσέληνος γίνεται απέναντι σας και οι σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο κυρίως όσων ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο. Πολύ πιθανό να υπάρχει αρκετή κινητικότητα στον τομέα των επαφών και γνωριμιών σας. Το θέμα είναι ότι εσείς είστε σε κάπως περίεργη φάση, ίσως κάπως κουρασμένοι ή απογοητευμένοι. Θα έλεγα να είστε πιο υπομονετικοί με τους άλλους γιατί οι προθέσεις τους φαίνεται να είναι καλές. Όσο για εσάς του 2ου δεκαημέρου, τα οικονομικά και επαγγελματικά σας ζητήματα φαίνεται να βελτιώνονται, σε κάθε περίπτωση είναι ευνοημένα.

Ας ξεκινήσω από την τεράστια εύνοια σε εσάς του 2ου δεκαημέρου τους Καρκίνους, όπου προσωπικοί στόχοι, έρωτες, ταξίδια και ότι ονειρεύεστε μπορείτε αυτή την εβδομάδα της Πανσελήνου να το επιτύχετε. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Τώρα η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει εσάς του πρώτου δεκαημέρου, που κάπως σας πιέζουν διάφορα πράγματα και πιθανότατα αντιμετωπίζετε το σκληρό πρόσωπο των άλλων, των σχέσεών σας δηλαδή.  Ίσως έρχεστε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα των άλλων και σας πιέζει αυτό.

Καταρχήν η Πανσέληνος γίνεται στον 5ο οίκο σας, οπότε τονίζονται τα ερωτικά σας και θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα. Ο Άρης από τον Υδροχόο συνηγορεί κι αυτός και μαζί και οι Δεσμοί στον δικό σας άξονα. Αφορά όπως είπαμε εσάς του 1ου δεκαημέρου και το μόνο που θα έλεγα είναι να προσέξετε την κάπως πιεσμένη καθημερινότητα που βιώνετε, έτσι ώστε να καταφέρετε να περάσετε καλά.  Όσο για εσάς του 2ου δεκαημέρου, θέματα οικογενειακά ή ψυχολογικά φαίνεται να λύνονται και να είστε πολύ ικανοποιημένοι από τη ζωή σας.

Η Πανσέληνος είναι σε κόντρα με το ζώδιό σας, σας πιέζει λίγο παραπάνω με επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα που έρχονται στην επιφάνεια αυτή την εβδομάδα. εσάς κυρίως του 1ου δεκαημέρου. Μπορείτε βέβαια να τακτοποιήσετε διάφορα θέματα της καθημερινότητας σας και της εργασίας σας με επιτυχία. Ερωτικά σοβαρεύουν αρκετά τα πράγματα και καλείστε να πάρετε αποφάσεις. Για εσάς που ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο, το μεγάλο τρίγωνο του Νερού σας ευνοεί υπερβολικά στις σχέσεις και τις επαφές σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη σχέση των ονείρων σας.

Σε αρκετά επικοινωνιακή και εξωστρεφή φάση βρίσκεστε αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα οι Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου όπου η Πανσέληνος σας φέρνει επαφές και μετακινήσεις, οι οποίες μάλιστα θα είναι ευχάριστες και θα περάσετε όμορφα. Τα ερωτικά σας ευνοούνται αυτό το διάστημα, με νέες σχέσεις ή επανασυνδέσεις. Στην οικογένεια πιέζεστε και ίσως πρέπει να αναλάβετε κάποιες ευθύνες ή να ξεκαθαρίσετε πράγματα σε σχέση με το σπίτι σας. Οι Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου ευνοείστε απίστευτα σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, οπότε κυνηγήστε τα όνειρά σας.

Τονίζονται θέματα οικονομικά με αυτή την Πανσέληνο για εσάς του 1ου δεκαημέρου, καθώς και προσωπικών σας αξιών. Δέχεστε πιέσεις από σχέσεις και οικογένεια.  Οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου, σε τελείως διαφορετικά φάση, απίστευτη εύνοια, σε ερωτικά, όνειρα και σχέδια σας προσωπικά . Η τύχη θα είναι με το μέρος σας αυτή την εβδομάδα οπότε εκμεταλλευτείτε το!

Στο ζώδιο σας γίνεται η Πανσέληνος επηρεάζοντας εσάς του 1ου δεκαημέρου, είστε γενικά σε καλή φάση, αν εξαιρέσουμε οικονομικές πιέσεις και αδιέξοδα. Οι σχέσεις σας προβληματίζουν και είστε διατεθειμένοι να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας.  Όσοι ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο θα απολαύσετε την εύνοια του μεγάλου τριγώνου του Νερού σε τομείς που σχετίζονται με τη συναισθηματική σας κατάσταση, την οικογένεια και την ψυχολογία σας.

Πιέζεστε ως συνήθως λόγω του Κρόνου στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, όπου τώρα συμμετέχει σε σχηματισμούς με την Πανσέληνο, αλλά και τους Δεσμούς, οπότε πολλές υποχρεώσεις πιθανότατα επαγγελματικές και καθημερινότητας, καθώς και οικονομικές πιέσεις σας αναγκάζουν να είστε πιο μαζεμένοι και σοβαροί, έτσι ώστε να καταφέρετε να επιλύσετε διάφορα επαγγελματικά θέματα που τρέχουν. Όσων αφορά εσάς του 2ου δεκαημέρου, η εκπληκτική εύνοια του μεγάλου τριγώνου του Νερού αυτή την εβδομάδα σας ανοίγει τον κύκλο των επαφών και σχέσεων  και μπορεί ακόμα και να φέρει τη σχέση των ονείρων σας! Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα γιατί η τύχη είναι με το μέρος σας.

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τα ερωτικά σας και τις σχέσεις σας και φυσικά μιλάμε κυρίως για τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο. Ανοίγετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και μπαίνουν νέα άτομα στη ζωή σας, όπου πιθανότατα να σας τραβήξουν το ερωτικό ενδιαφέρον. Οι ίδιοι βρίσκεστε σε αρκετά δυναμική φάση, έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και τους στόχους σας, με τον Άρη στο ζώδιο σας, όπου φυσικά ανεβάζει και τη libido σας. Νέες σχέσεις πολλά υποσχόμενες μπορεί να προκύψουν τώρα. Όσο για εσάς του 2ου δεκαημέρου, έχετε να ωφεληθείτε εξαιρετικά σε επαγγελματικά ζητήματα με το μεγάλο τρίγωνο του Νερού και να πραγματοποιήσετε ότι ονειρεύεστε.

Ας ξεκινήσω για άλλη μια φορά από εσάς του 2ου δεκαημέρου τους Ιχθύες όπου απολαμβάνετε την εξαιρετική τύχη και εύνοια που σας χαρίζει το μεγάλο τρίγωνο του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη, από τον τομέα των ερωτικών σας και του Δία. Ερωτικά, οικονομικά, πραγματοποίηση ονείρων και σχεδίων είναι όλα ευνοημένα αυτή την εβδομάδα και θα αισθανθείτε εκπλήρωση και ικανοποίηση από τη ζωή σας. Όσο για εσάς του 1ου δεκαημέρου με την Πανσέληνο σε κόντρα με το ζώδιο σας, αλλά και τις υπόλοιπες όψεις που σχηματίζει να περιμένετε φορτωμένο το πρόγραμμά σας αυτή την εβδομάδα, οπότε φροντίστε τουλάχιστον να εκτονώνετε την ενέργεια σας.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s