ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ!ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΝΕΑ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ

Αγαπητοί Δίδυμοι, με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σας τη Δευτέρα 21 Μαϊου ξεκινάει για εσάς ένας νέος ετήσιος κύκλος, όπως βεβαίως συμβαίνει και με όλα τα ζώδια! Χρόνια σας πολλά λοιπόν και πάμε να δούμε πώς θα κινηθούν οι πλανήτες, πως θα είναι δηλαδή οι εξωτερικές συνθήκες και το γενικό κλίμα ως προς το δικό σας ζώδιο, για έναν ολόκληρο χρόνο από τώρα.

Να διευκρινίσω ότι μιλάμε για Ηλιακή οικοθεσία, επομένως οι προβλέψεις θα ισχύουν ακόμα περισσότερο και για όσους έχετε Ωροσκόπο στους Διδύμους! Βεβαίως το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός είναι εντελώς ξεχωριστό και καλό θα ήταν να το γνωρίζετε, ώστε να παρακολουθείτε με ακρίβεια τις γενικές προβλέψεις.

Από τώρα και ως τα μέσα του Νοεμβρίου, ο Άρης λόγω της αναδρομής του, θα κινείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου. Πιο συγκεκριμένα από τώρα έως τις 12 Αυγούστου, θα κινηθεί στο 1ο δεκαήμερο του Υδροχόου και θα επηρεάζει θετικά εσάς του 1ου δεκαημέρου τους Διδύμους και στη συνέχεια από τις 11 Σεπτεμβρίου έως και 15 Νοεμβρίου θα καλύψει σταδιακά ολόκληρο το ζώδιο του Υδροχόου. Σας δίνει ενέργεια να δραστηριοποιηθείτε και να πετύχετε τα όνειρά σας, να ταξιδέψετε, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να κοινωνικοποιηθείτε, αν και το διάστημα των εκλείψεων και της αναδρομής (Ιούλιο και Αύγουστο) θα υπάρξουν ενδεχομένως προβλήματα και εμπόδια σε αυτά τα θέματα.

Η Αφροδίτη, η οποία επίσης θα γυρίσει ανάδρομη φέτος, θα επηρεάσει τα ερωτικά σας για ένα σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα, δίνοντάς σας ευκαιρίες για φλερτ, νέες σχέσεις, ευχάριστες στιγμές, αλλά και επανασυνδέσεων την περίοδο που θα είναι ανάδρομη, κυρίως όσων ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο. Συγκεκριμένα ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, θα βρίσκεται στο ζυγό, το ζώδιο που αφορά τα ερωτικά σας, από τις 7 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια ανάδρομη από 1-16 Νοεμβρίου στις 5 τελευταίες μοίρες του ζωδίου και τέλος ορθόδρομη έως τις 2 Δεκεμβρίου θα ολοκληρώσει την πορεία της στο ζυγό.

Τέλος και κυριότερο ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης περνάει στο ζώδιο των σχέσεων σας, τον Τοξότη στις 8 Νοεμβρίου για ένα χρόνο. Έτσι από το Νοέμβριο και μετά είναι μια χρυσή περίοδος για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας!!! Θα βρίσκεται στο 1ο δεκαήμερο από 8 Νοεμβρίου μέχρι 23 Δεκεμβρίου, στο 2ο δεκαήμερο από 24 Δεκεμβρίου έως 14 Φεβρουαρίου 2019 και στο 3ο δεκαήμερο από 15 Φεβρουαρίου έως τα επόμενα γενέθλιά σας.

Αυτή είναι και η γενική εικόνα, δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές και επιρροές, παρά μόνο του Δία που θα περάσει στον Τοξότη, και θα φέρει πιθανότητα γάμων, νέων σχέσεων ή συνεργασιών, και τύχη στους Διδύμους. Κατά τα άλλα τα οικονομικά φαίνεται να εξακολουθούν να σας προβληματίζουν και κυρίως ότι έχει σχέση με χρήματα τρίτων και χρεωστικά ή του συντρόφου. Επαγγελματικές ευκαιρίες θα υπάρξουν τέλος Μαϊου και αρχές Ιουνίου, τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο, οπότε φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα.

Αναστασία Παυλάκη

 

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s