ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΑΙΟΥ

Καλό μήνα με ερωτικές προβλέψεις για όλο το Μαϊο, ένα μήνα με πολλές αλλαγές που θα εγκαινιάσει η μετάβαση του Ουρανού στον Ταύρο!!! Ας δούμε όμως παρακάτω τις κινήσεις των πλανητών μέσα στον μήνα, που έχουν να κάνουν με τις ερωτικές εξελίξεις στα ζώδια και κάποιες κύριες όψεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι τις 19 του μήνα και θα ευνοεί Διδύμους-Τοξότες και Υδροχόους-Λέοντες στις σχέσεις και τα ερωτικά τους! Είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος αφού η Αφροδίτη δεν σχηματίζει ιδιαίτερες κύριες όψεις, παρά μόνο ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που θα χρειαστεί διαχείριση, το οποίο θα γίνει στις 16 μοίρες Διδύμου-Ιχθύ και θα ισχύει από 6 έως 9 Μαϊου. Αυτές τις ημέρες θα υπάρχει η τάση ερωτικών απογοητεύσεων, αυταπάτης και εξιδανίκευσης στα ζώδια του 2ου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), καθώς και στους Υδροχόους, που βρίσκονται κοντά στη 16η μοίρα.

Στη συνέχεια, από τις 19 και μέχρι το τέλος του μήνα, η Αφροδίτη, ο πλανήτης που ευνοεί τα ερωτικά θα περάσει στον Καρκίνο, καλύπτοντας τις πρώτες 15 μοίρες του ζωδίου και θα τονιστεί ο τομέας των ερωτικών και των σχέσεων για τους Καρκίνους και Αιγόκερους, καθώς και Ιχθύες-Παρθένους των πρώτων 15 μοιρών. Με την είσοδο της στις 19 και 20 του μήνα θα κάνει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό που θα έχει περάσει στον Ταύρο, και θα δώσει ευκαιρίες στα παραπάνω ζώδια των πρώτων ημερών να ανανεωθούν και να κάνουν νέες σχέσεις, που ίσως έχουν το στοιχείο του κεραυνοβόλου ή εκκεντρικού. Ταυτόχρονα 20 και 21 Μαϊου θα σχηματίσει και τετράγωνα με το Χείρωνα από τον Κριό στην 1η μοίρα, μια όψη όχι και τόσο άσχημη, ίσως μόνο φέρει σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα τα παραπάνω ζώδια, που μαζί ίσως βγουν αρνητικά συναισθήματα και πληγές, που όμως θα αντιμετωπιστούν εποικοδομητικά.

Από τις 24 έως τις 28 Μαίου θα ισχύει η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο, μια δύσκολη όψη για τα ερωτικά που θα επηρεάσει τα Παρορμητικά του 1ου δεκαημέρου (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), καθώς και Ιχθύες-Παρθένους του 1ου δεκαημέρου, που θα επηρεάζει ερωτικούς τομείς του ωροσκοπίου τους. Μπορεί να φέρει ψυχρότητα, απομάκρυνση, χωρισμούς και συναισθηματική αποστασιοποίηση.

Ο μήνας θα κλείσει με μια υπέροχη όψη μεγάλου τριγώνου Αφροδίτης-Δία-Ποσειδώνα, που θα ισχύει και για τις αρχές του Ιουνίου. Αυτό θα επηρεάσει το δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες), αλλά και Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους. Φέρνει πραγματοποίηση ονείρων, ρομαντισμό, ιδεαλισμό, εκπλήρωση και αίσθημα εσωτερικής ικανοποίησης και πληρότητας στα ζώδια αυτά.

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ουρανό από την τελευταία μοίρα του Κριού, μια όψη που ισχύει από 5 έως 15 του μήνα θα επηρεάζει τις τελευταίες 5 μοίρες των Παρορμητικών ζωδίων και μπορεί να φέρει εκκεντρικές καταστάσεις σε ερωτικό και σεξουαλικό επίπεδο. Ξαφνικές σχέσεις σεξουαλικής έντασης ή ακόμα και ξαφνικές διακοπές σχέσεων. Στη συνέχεια που θα περάσει στον Υδροχόο και θα παραμείνει εκεί καθ΄όλη τη διάρκεια του μήνα, θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό ο οποίος θα έχει περάσει στον Ταύρο και η ενέργεια αυτή θα μεταφερθεί στα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Τέλος να πούμε ότι το τρίγωνο του Δια με τον Ποσειδώνα θα ισχύει σε όλη τη διάρκεια του μήνα, οπότε τα ζώδια του Νεύ και της Γης θα νιώσουν πολύ καλά σε διάφορους τομείς της ζωής τους και προφανώς σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τα ερωτικά ζητήματα.

Να έχετε έναν υπέροχο μήνα με τις εξελίξεις που πραγματικά ονειρεύεστε!

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s