ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΑΥΡΟΥ-ΣΚΟΡΠΙΟΥ 30/4/2018

Βρισκόμαστε στην καρδιά της Άνοιξης και μια ακόμα Πανσέληνος πραγματοποιείται τη Δευτέρα 30 Απριλίου στις 3:58 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και συγκεκριμένα στις 9°39′. Στο χάρτη της Πανσελήνου έχουμε τα Φώτα να κάνουν τρίγωνο και εξάγωνο με τον Κρόνο από την 9η μοίρα του Αιγόκερω, σχηματίζοντας τη λεγόμενη διευκολυμένη αντίθεση. Ακόμα τα Φώτα κάνουν τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης που βρίσκονται στη 10η μοίρα του άξονα Υδροχόου-Λέοντα, σχηματίζοντας και ένα μεγάλο τετράγωνο.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό στοιχείο είναι η σύνοδος Πλούτωνα-Άρη στον Αιγόκερω στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, όπου προκαλεί πάθη και έντονες καταστάσεις. Βρίσκεται δε και σε όψη 8ης αρμονικής με την Αφροδίτη, οπότε ερωτικές καταστάσεις πάθους φέρνει και για την 6η μοίρα των Διδύμων. Ο Χείρωνας έχει ήδη μπει στον Κριό από τα μέσα του μήνα και ο Ουρανός βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Κριού. Δείτε παρακάτω τον χάρτη της Πανσελήνου.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Το κεντρικό θέμα αυτής της Πανσελήνου λοιπόν είναι ότι ευνοείται η σταθερότητα και σταθεροποίηση καταστάσεων μέσω των ευθυνών που αναλαμβάνουμε. Μας ενδιαφέρει πρωτίστως η ασφάλεια μας, υλική και συναισθηματική και έτσι υλοποιούμε βάζοντας γερές βάσεις σε ότι “χτίζουμε”. Η Πανσέληνος είναι το μέσο του Σεληνιακού κύκλου και δεν ευνοεί για νέα ξεκινήματα, αλλά για να επαναξιολογήσουμε το ξεκίνημα που κάναμε με τη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε.

Έτσι λοιπόν αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει τα σταθερά ζώδια και κυρίως Ταύρους και Σκορπιούς, όπως επίσης και τους Αιγόκερους που ανήκουν στο τέλος του 1ου δεκαημέρου των ζωδίων αυτών. Για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς είναι μια καλή περίοδος να αξιολογήσουν τις σχέσεις τους αλλά και να περάσουν όμορφα. Για Λέοντες και Υδροχόους είναι μια πιεστική περίοδος αυτή με πολλές υποχρεώσεις και κούραση, μια και είναι κόντρα στα ζώδια τους η Πανσέληνος. Για τους Αιγόκερους τέλος του πρώτου πάντα δεκαημέρου, είναι πολύ θετική στιγμή στα ερωτικά τους ζητήματα και σε σταθεροποίηση ερωτικών σχέσεων.

Επιλέξτε το ζώδιο σας και προπάντων το ζώδιο του Ωροσκόπου σας για να δείτε ποια είναι η ενέργεια της περιόδου για εσάς.

Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι, Καρκίνος, Λέων, Παρθένος, Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος, Ιχθύες.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s