ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΩΝ ΤΑΥΡΩΝ 2018 – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ!

Αγαπητοί Ταύροι, το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της χρονιάς πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και είναι φυσικά η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο στις 15 Μαϊου 2018. Οι γεννημένοι επομένως στις τελευταίες 5 ημέρες του ζωδίου σας θα έχετε τον Ουρανό στο ζώδιο σας στην Ηλιακή σας επιστροφή! Πρόκειται για μια διέλευση μακροχρόνιας επιρροής και συγκεκριμένα για την επόμενη εφταετία, αφού ο Ουρανός κάθεται σε κάθε ζώδιο για εφτά χρόνια!

Είναι ο πλανήτης των αλλαγών, της ανατροπής, του απρόβλεπτου αλλά και της ανανέωσης και της συλλογικότητας. Όπως καταλαβαίνετε κατά τη διάρκεια αυτής της εφταετίας πρόκειται να σας αλλάξει, αλλά και να σας πάει μπροστά, ανοίγοντας και τους ορίζοντες σας. Περισσότερες λεπτομέρειες για την επιρροή του Ουρανού από τον Ταύρο θα μπορείτε να βρείτε σε ξεχωριστό άρθρο πολύ σύντομα! Ας επικεντρωθούμε όμως στη φετινή σας χρονιά και να πούμε ότι μέχρι τα επόμενα σας γενέθλια ο Ουρανός θα κινηθεί στις 3 πρώτες μοίρες του Ταύρου, επηρεάζοντας άμεσα και καταλυτικά εσάς των τριών πρώτων ημερών του ζωδίου σας. Τα διαστήματα που θα σας επηρεάζει θα είναι από τις 15 Μαϊου μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου και μετά από τις 6 Μαρτίου 2019 έως το τέλος της γενεθλιακής σας χρονιάς που εξετάζουμε.

Γενικά θεωρώ ότι όλοι οι Ταύροι θα αισθανθείτε τα vibes του πλανήτη Ουρανού με την είσοδό του στο ζώδιο σας και φυσικά όπως είπαμε στην αρχή οι γεννημένοι στις τελευταίες 5 ημέρες του ζωδίου θα τον έχετε και στην Ηλιακή σας επιστροφή οπότε και εσείς θα τον βιώσετε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς κατά κάποιο τρόπο.

Κατά τα άλλα, εσείς του 1ου δεκαημέρου θα επηρεάζεστε θετικά από τον Κρόνο στον Αιγόκερω έως τις 20 Δεκεμβρίου, όπου θα μπορείτε να σταθεροποιήσετε σημαντικές υποθέσεις σας που κυρίως αφορούν σπουδές, σχέσεις με εξωτερικό και επαφών για τη δουλειά σας. Το τρίγωνο που θα πραγματοποιήσει με τον Ουρανό τους καλοκαιρινούς μήνες θα σας βοηθήσει να κάνετε την αλλαγή και την ανατροπή στη ζωή σας χρησιμοποιώντας όμως τα εφόδια και τις γνώσεις που ήδη έχετε αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια για να προοδεύσετε.

Ερωτικά με την Αφροδίτη στο Σκορπιό το ζώδιο των σχέσεων σας από τις 10 Σεπτεμβρίου μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου, μεγάλο διάστημα λόγω της αναδρομής της, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες σχέσεις ή επανασυνδέσεις με σχέσεις του παρελθόντος το διάστημα που θα είναι ανάδρομη. Επίσης όσοι έχετε ήδη σχέση θα περάσετε πολύ ευχάριστες στιγμές.

Οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου θα έχετε να περιμένετε πολύ ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις και τα ερωτικά σας, ιδιαίτερα το μήνα Μάϊο και Αύγουστο με το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα! Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεων σας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου και θα επηρεάζει το δεκαήμερο σας από τέλη Απριλίου μέχρι τις 20 Σεπτέμβρη. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί και το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα επηρεάζοντας το δεκαήμερο σας και φέρνοντας επίσης θετικές εξελίξεις στις σχέσεις σας.

Ο Κρόνος θα επηρεάζει επίσης θετικά το δεκαήμερο σας από 21 Δεκεμβρίου μέχρι αρχές Απριλίου 2019 και θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε προσωπικές σας υποθέσεις και θέματα που αφορούν κυρίως επαγγελματικά, σχέσεις με εξωτερικό ή σπουδών σας.

Τέλος οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου θα έχετε το Δία στο δικό σας δεκαήμερο των σχέσεων σας μέχρι τις 25 Απριλίου και μετά από τις 20 Σεπτεμβρίου έως και τις 8 Νοεμβρίου που ολοκληρώνει την πορεία του στο Σκορπιό. Από εκεί θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να κάνετε νέες σχέσεις, να επισημοποιήσετε υπάρχουσες σχέσεις και γενικά να περάσετε καλά με το ταίρι σας.

Μια ακόμα πολύ σημαντική και επίσης θετική επιρροή που θα έχετε για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς είναι αυτή του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που έχει πλέον περάσει στο τρίτο δεκαήμερο. και θα σας κάνει να ανοίξετε το μυαλό σας και τους ορίζοντές σας, να αναθεωρήσετε τις πεποιθήσεις σας και να αναδείξετε τη δύναμη σας. Μπορείτε με αυτή την επιρροή να χτίσετε μεγαλεπίβολα σχέδια μακροπρόθεσμα.

Χρόνια σας πολλά και δημιουργικά!!!

Anastasia Pavlaki

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s