ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 – ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΟ

25089935 - silhouette of dancer jumping against city in lights of sunrise

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στις 16 Απριλίου και ώρα 4:57 π.μ. για την Αθήνα, στις 26°02′ του Κριού, μια μοίρα αναιρετική και σε σύνοδο με τον Ουρανό, ο οποίος είναι σχεδόν στην τελευταία μοίρα του Κριού έτοιμος να περάσει στον Ταύρο τον επόμενο μήνα. Είναι η εποχή για νέα ξεκινήματα τα οποία έχουν το στοιχείο του απρόβλεπτου. Η ενέργεια είναι τέτοια που ωθεί για αλλαγή και αποτίναξη όσων μας κρατάνε εγκλωβισμένους σε καταστάσεις που δεν μας προάγουν και εν τέλει δεν μας αρέσουν. Ο Ουρανός κλείνει την επταετή πορεία του στον Κριό με αυτή τη Νέα Σελήνη, όπου κατά τη διάρκεια αυτού του Σεληνιακού κύκλου θα ενεργοποιηθεί και από τον Ερμή και τον Άρη.

Στο χάρτη κυριαρχεί το στοιχείο του Παρορμητικού και της Φωτιάς, οπότε η ενέργεια για δράση είναι τεράστια. Η σκέψη πάλι και η επικοινωνία είναι μπλοκαρισμένες. Το στοιχείο του Αέρα λείπει από το χάρτη και ο Ερμής μόλις έχει τερματίσει τη φαινομενικά ανάδρομη κίνηση του και είναι στάσιμος, κάτι που κάνει τη σκέψη εντελώς μπερδεμένη. Επίσης κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο, όπου ζητάει να βάλουμε φρένο στα λόγια και στις σκέψεις μας. Εστιάζουμε επομένως στην ανώτερη οκτάβα του Ερμή, που είναι ο Ουρανός για να βιώσουμε αφύπνιση και συνειδητοποίηση.

Ο κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης ο Άρης, βρίσκεται στον Αιγόκερω και πέφτει στο μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα, που βρίσκονται και αυτοί στο ίδιο ζώδιο. Πρόκειται για έντονη και δυσάρεστη όψη που στο κοινωνικό σκηνικό θα υπάρξουν ιδιαίτερα άσχημα γεγονότα βίας και καταναγκασμού.

Παράλληλα με το εκρηκτικό και τεταμένο σκηνικό υπάρχουν και τα θετικά της περιόδου και δεν είναι άλλα από την Αφροδίτη στον Ταύρο να σχηματίζει έντονες όψεις πάθους και υπερβολής αλλά και ρομαντισμού και εξιδανίκευσης. Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα για τις ερωτικές προβλέψεις του Απριλίου.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Από την ενέργεια της Νέας Σελήνης επηρεάζονται όσοι ανήκουν ή έχουν προσωπικούς πλανήτες ή σημεία στον Παρορμητικό σταυρό (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκερο) και συγκεκριμένα από την 25η έως την 29η μοίρα.

Διαβαστε παρακατω το ζωδιο σας και το ζωδιο του ωροσκοπου σας για να δειτε ποιον τομεα της ζωης σας ενεργοποιει η Νεα Σεληνη και που μπορειτε να κανετε νεα ξεκινηματα.

Οι Κριοί είστε στο κέντρο των εξελίξεων με πολλαπλές επιρροές ανά δεκαήμερο. Η Νέα Σελήνη σας βοηθά να κάνετε προσωπικά ξεκινήματα στη ζωή σας είτε αφορούν δικούς σας στόχους είτε σε σχέση με τις σχέσεις σας και την προσωπική σας ζωή. Κάποιοι που διατηρείτε μια σχέση που δεν σας εκφράζει πια ή που για κάποιο λόγο δεν είναι γνήσια αλλά εξυπηρετεί διάφορες καταστάσεις θα έχετε με αυτή τη συγκυρία την ευκαιρία να την τερματίσετε. Νέες γνωριμίες απρόβλεπτες και πολλά υποσχόμενες πάλι μπορεί να προκύψουν ξαφνικά. Όλα τα παραπάνω ισχύουν κυρίως για όσους ανήκουν στο δεύτερο μισό του 3ου δεκαημέρου του Κριού.

Οι Κριοί του 2ου και των αρχών του 3ου δεκαημέρου είστε αυτή την εποχή σε μια φάση ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σας και μπορείτε να βγάλετε χρήματα. Δεν θα λείπει όμως ή προσπάθεια και ο κόπος στην εργασία σας αλλά είστε δυνατό ζώδιο και μπορείτε να τα καταφέρετε. Οι Κριοί του 1ου δεκαημέρου πρέπει αυτό το διάστημα να προσέξετε τι λέτε γιατί μπορεί να εκτεθείτε, αφού το παρατεταμένο τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σας αναγκάζει να είστε πιο μαζεμένοι και ορθολογιστές.

Με αυτή τη Νέα Σελήνη έχετε την ευκαιρία οι Ταύροι να κλείσετε υποθέσεις του παρελθόντος ή ψυχολογικές και να νιώσετε αφύπνιση στο υποσυνείδητο. Ο Ουρανός τον άλλο μήνα μπαίνει στο ζώδιο σας και θα σας φέρει ανανέωση και απρόβλεπτες καταστάσεις, οπότε τώρα είναι μια ευκαιρία να προετοιμάσετε το έδαφος και να νιώσετε μέσα σας την ελευθερία.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο σας και σας χαρίζει τύχη, ομορφιά και πολλές ευκαιρίες ερωτικά. Με τις όψεις που σχηματίζει επηρεάζονται οι Ταύροι του 2ου και αρχών 3ου δεκαημέρου για να περάσετε πολύ ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας ή να κάνετε νέες γνωριμίες.

Με τη Νέα Σελήνη ενεργοποιείται ο τομέας των φίλων και των στόχων σας. Νέες παρέες, νέες γνωριμίες που μπορεί να έχουν και το στοιχείο του ερωτικού σας δίνονται αυτή την περίοδο. Επίσης μπορείτε να κάνετε σχέδια και να βάλετε στόχους που θα σας προάγουν. Επίσης μπορεί να κάνετε ξεκαθαρίσματα με φίλους και ομάδες.

Κατά τα άλλα βιώνετε κρυφές καταστάσεις στα ερωτικά σας και χρειάζεται προσοχή στις γνωριμίες που θα κάνετε.

Με αυτή τη Νέα Σελήνη κινητοποιείστε να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ή ακόμα και ξεκινήματα που αφορούν την κοινωνική σας ζωή και εικόνα, οπότε θα μπορούσατε να περάσετε σε ένα ξαφνικό γάμο. Και αυτό γιατί οι ερωτικές σας εξελίξεις αυτό το διάστημα είναι εξαιρετικές. Μια εγκυμοσύνη επίσης είναι πολύ πιθανό να προκύψει αυτό το διάστημα. Ο τομέας των σχέσεών σας δέχεται πολλές ανακατατάξεις και ίσως βιώνετε καταστάσεις ελέγχου και χειραγώγησης από τους άλλους ή το ταίρι σας. Κάποιες συνεργασίες μπορεί να διακοπούν και να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές προοπτικές.

Είναι μια πολύ ευνοϊκή Νέα Σελήνη για εσάς και θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα και αισιόδοξα. Νέα ξεκινήματα μπορείτε να κάνετε σε ότι αφορά σπουδές αλλά και ανοίγματα μέσω διαδικτύου ή στο εξωτερικό για να προετοιμάσετε το έδαφος για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προς το παρόν βέβαια οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου πιέζεστε επαγγελματικά και επίσης θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας και στις μετακινήσεις αυτό το διάστημα λόγω του τετραγώνου του Ερμή με τον Κρόνο.

Ερωτικό το διάστημα για εσάς τους Παρθένους μια και η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον 8ο οίκο σας και γενικά οι υπόλοιπες πλανητικές συγκυρίες είναι αρκετά ευνοϊκές για σας. Προσοχή μόνο όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο γιατί μπορεί να υπάρξουν χωρισμοί από κάποια ερωτική σας σχέση. Γενικά όμως το πάθος είναι αυξημένο και μπορείτε να περάσετε αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σας ή να κάνετε μια νέα σχέση πάθους. Επίσης πιθανά νέα ξεκινήματα σε θέματα με χρεωστικά και οικονομικά τρίτων σε αυτό το φεγγάρι.

Νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες με αυτή τη Νέα Σελήνη που σας δίνει μια τελευταία ευκαιρία να γνωρίσετε μια σχέση συνταρακτική. Σχέσεις που διατηρείτε από ανασφάλεια ίσως ήρθε τώρα η ώρα να λήξουν οριστικά και μπορεί να το δείτε να το κάνει το άτομο που είστε μαζί. Αυτό σημαίνει πως έχει έρθει ή ώρα να προχωρήσετε παρακάτω και να αφήσετε εξαρτητικές καταστάσεις τις οποίες κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών δεν τολμήσατε να το κάνετε. Τώρα με την τελευταία ενεργοποίηση του Ουρανού από τον Κριό όμως ίσως βγει μαζεμένο ότι έχει συσσωρευτεί όλα αυτά τα χρόνια στη σχέση σας.

Είστε στα καλύτερά σας οι Σκορπιοί αυτό το διάστημα και ιδιαίτερα με τα ερωτικά σας και τις σχέσεις σας! Κινητοποιείστε με αυτή τη Νέα Σελήνη για να κάνετε νέα ξεκινήματα στην καθημερινή σας ρουτίνα ή στην εργασία σας. Είναι καλή εποχή να ασχοληθείτε με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, ίσως ξεκινήσετε γυμναστήριο ή μια διατροφή.

Για νέα ερωτικά ξεκινήματα μιλάει αυτό το φεγγάρι που είναι ιδιαίτερα φιλικό με το ζώδιο σας. Νέοι έρωτες απρόβλεπτοι που θα σας ανανεώσουν, ο Ουρανός δίνει τις τελευταίες εκπλήξεις του στον τομέα των ερωτικών σας και της δημιουργικότητας σας, οπότε εκμεταλλευτείτε το. Ο τομέας των οικονομικών σας εξακολουθεί να πιέζεται οπότε εκεί θα είστε συγκρατημένοι, ιδιαίτερα όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο.

Νέα ξεκινήματα σε σχέση με την οικογένεια και το σπίτι σας για εσάς τους Αιγόκερους, που σας πιέζει να κάνετε αλλαγές που δεν τις θέλετε ιδιαίτερα. Αυτό το διάστημα είναι πολύ ερωτικό και περνάτε όμορφα οπότε θα είναι μια διέξοδος στις πιέσεις που βιώνετε. Όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε ανοίγματα. Όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο ζείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και ευνοείστε για γνωριμίες ερωτικές πολλά υποσχόμενες. Εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο είστε και αυτοί που θα βιώσετε τις αλλαγές πιο έντονα και θα πρέπει να προχωρήσετε σε νέες καταστάσεις στο σπίτι σας, μπορεί βέβαια να μετακομίσετε και να κάνετε τη δική σας οικογένεια.

Οι Υδροχόοι κινητοποιείστε για νέα ξεκινήματα σε επίπεδο επαφών και καθημερινής επικοινωνίας ή μετακινήσεων. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς αυτό το διάστημα και επιδιώκετε νέες γνωριμίες. Είναι μια ευχάριστη επιρροή που σας ενεργοποιεί τη σκέψη και σας προσφέρει πρωτοποριακές ιδέες που σίγουρα είχατε πολλές όλα αυτά τα χρόνια με τον Ουρανό στον Κριό, που τώρα ετοιμάζεται να σας επηρεάσει πιο έντονα σε πιο κομβικά σημεία και να σας φέρει νέες αλλαγές σε θέματα οικογένειας.

Τα νέα ξεκινήματα για εσάς τους Ιχθύες με αυτό το φεγγάρι μπορούν να πραγματοποιηθούν στον τομέα των οικονομικών σας και ολοκληρώνεται έτσι μια περίοδος αλλαγών και ανατροπών σε αυτό τον τομέα. Επίσης στις αξίες σας, στο τι θεωρείτε δηλαδή σημαντικό για εσάς, δέχεστε τις τελευταίες αφυπνίσεις από τον Ουρανό. απλά επειδή μπαίνει αμέσως ο Χείρωνας και θα υπάρξουν κρίσεις σε αυτό τον τομέα προσέξτε μην φανείτε απόλυτα ριζοσπαστικοί με τις οικονομικές σας επιλογές.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s