ΤΙ ΤΥΠΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΑΣ ΕΛΚΕΙ ΕΡΩΤΙΚΑ

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στις σχέσεις είναι η ερωτική συμβατότητα του ζευγαριού, η λεγόμενη αλλιώς χημεία. Είναι κάτι μαγικό και ανεξήγητο αυτή η έλξη που δημιουργείται προς ένα συγκεκριμένο άτομο! Κι όμως αν παρατηρήσουμε τους αστρολογικούς χάρτες των ατόμων θα δούμε έκπληκτοι πως τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο! Πάμε να δούμε λοιπόν ποιος είναι αυτό που λέμε “ο τύπος μας”, τι είδος συντρόφου μας έλκει δηλαδή ερωτικά.

Μια από τις πιο σημαντικές ενδείξεις στο προσωπικό μας ωροσκόπιο είναι η θέση του Άρη και του Ήλιου για τις γυναίκες και της Αφροδίτης και της Σελήνης για τους άνδρες. Εκεί που έχει δηλαδή μια γυναίκα τον Άρη της δηλώνει τον τύπο του άνδρα που την έλκει σε ερωτικό καθαρά επίπεδο και εκεί που έχει τον Ήλιο της δηλώνει τον τύπο του άνδρα που επιθυμεί για σύντροφο. Η ίδια διαφοροποίηση ισχύει και για τους άνδρες: Η θέση της Αφροδίτης ενός άνδρα δηλώνει το είδος της γυναίκας που τον έλκει σε ερωτικό επίπεδο και η θέση της Σελήνης του τον τύπο της συζύγου που επιθυμεί. Βεβαίως εννοείται πως η καλή σχέση μεταξύ Ήλιου και Άρη μιας γυναίκας ή Αφροδίτης και Σελήνης ενός άνδρα κάνει πιο σαφές το ανδρικό και γυναικείο πρότυπο αντίστοιχα χωρίς να είναι έντονος ο διαχωρισμός εραστή-συζύγου.

Το μεσοδιάστημα Ήλιου/Άρη μιας γυναίκας και Αφροδίτης/Σελήνης ενός άνδρα επίσης μας δίνει πληροφορίες για το αρσενικό η θηλυκό πρότυπο αντίστοιχα. Ας δούμε τώρα ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται ο Άρης και η Αφροδίτη τι πληροφορίες μας δίνουν αντίστοιχα!

backdrop2761

Άρης στον Κριο

Μια γυναίκα με Άρη στον Κριό έλκεται από έναν άντρα δυναμικό, με καλά γυμνασμένο κορμί και ιδιαίτερα αρρενωπό. Πρόκειται για το απόλυτο αρσενικό, μια και ένας Άρης στον Κριό είναι στη θέση κυριαρχίας του και περιγράφει απόλυτα τα χαρακτηριστικά του. Συχνά έχει αθλητικό ντύσιμο και ίσως ασχολείται με τα σπορ ή με καθαρά ανδρικά επαγγέλματα που απαιτούν δύναμη καθώς επίσης και με τη μηχανική. Λόγω του ότι είναι καλή αυτή η θέση συνήθως όσες τον διαθέτουν είναι και τυχερές στο να γνωρίσουν σύντομα στη ζωή τους έναν άνδρα με τέτοια χαρακτηριστικά.

Άρης στον Ταύρο

Οι γυναίκες με Άρη στον Ταύρο έλκονται από άνδρες που μπορούν να τους παρέχουν ασφάλεια κυρίως υλική. Θέλουν έναν άνδρα που να πατάει γερά στη γη και μαζί του να αισθάνονται σιγουριά. Συνήθως είναι εύσωμοι και στιβαροί άνδρες αν και όχι ιδιαίτερα δυναμικοί και δραστήριοι. Ο Άρης εδώ είναι σε αδυναμία κι έτσι δεν μπορεί να λειτουργήσει καλά, συνεπώς και σε έναν γυναικείο χάρτη μπορεί να δώσει κάποια προβλήματα με τις ερωτικές σχέσεις.

Άρης στους Διδύμους

Εδώ έχουμε το πρότυπο του εραστή που είναι επικοινωνιακός, έξυπνος και αγαπά το φλερτ. Έτσι η γυναίκα με Άρη στους Διδύμους έλκεται από έναν άνδρα διανοητικό, έξυπνο που συνήθως μιλάει πολύ. Μια έξυπνη ατάκα, ένα εύστοχο κομπλιμέντο και το παιχνίδι του φλερτ είναι αυτά που θα της κεντρίσουν το ενδιαφέρον σε έναν άνδρα και θα την κάνουν να του παραδοθεί.

Άρης στον Καρκίνο

Εδώ έχουμε έναν Άρη σε πτώση που σημαίνει ότι βγάζει όλα τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Σαν πρότυπο εραστή θα λέγαμε ότι είναι ο ευαίσθητος και πολύ συναισθηματικός τύπος, που αγαπά την οικογένεια. Συχνά βέβαια μπορεί να είναι εξαρτημένος από τη μητέρα του. Μια γυναίκα επομένως με ένα τέτοιον Άρη αναζητά το ρομαντικό και ευαίσθητο εραστή, απλό, που να αγαπά το σπίτι και την οικογένεια. Λόγω της μη συμβατής θέσης του Άρη εδώ δηλώνει πάλι κάποιες ατυχίες στα ερωτικά.

Άρης στο Λέοντα

Μια γυναίκα με Άρη στον Λέοντα έλκεται από τη γκλαμουριά και τη λάμψη στον άνδρα και θέλει να είναι κάποια σημαντική προσωπικότητα. Θα πρέπει να προβάλλει καλά τον εαυτό του και να τον θαυμάζουν. Είναι επίσης ο τύπος που είναι gentleman, καλοντυμένος και με αρχηγικές τάσεις. Συχνά είναι επιχειρηματίας η κάποιος διάσημος και πετυχημένος επαγγελματικά.

Άρης στην Παρθένο

Εδώ μια γυναίκα έλκεται από έναν άνδρα καθαρό και περιποιημένο που φροντίζει τον εαυτό του και τη φυσική του κατάσταση. Ως ζώδιο του Ερμή επίσης δίνει έμφαση στην επικοινωνία και τα εύστοχα λόγια, συνεπώς κι εδώ το παιχνίδι του φλερτ είναι πολύ σημαντικό και θα κρίνει πολλά! Επίσης εδώ έχουμε το πρότυπο του εργατικού άνδρα και αυτή η θέση μπορεί να δώσει ερωτική σχέση μέσα από χώρο εργασίας.

Άρης στο Ζυγό

Μια γυναίκα με Άρη στο Ζυγό έλκεται από έναν άνδρα ευγενικό, με καλούς τρόπους και εκλεπτυσμένο. Δεν την ενδιαφέρει να είναι ιδιαίτερα αρρενωπός και brutal αλλά θέλει να είναι συντροφικός. Γενικά είναι πιο χαμηλών τόνων. Συχνά και εδώ έχουμε ατυχίες στις σχέσεις λόγω της αδυναμίας του Άρη.

Άρης στον Σκορπιό

Μια γυναίκα με Άρη στο Σκορπιό έλκεται από έναν άνδρα που θα της βγάζει μια έντονη σεξουαλικότητα και να είναι κάπως μυστηριώδης. Είναι καλή θέση αυτή του Άρη και βοηθάει στο να έχει τύχη σε ερωτικά ζητήματα και γενικά θα έλεγα ότι πιάνει τα vibes του ερωτισμού. Επίσης παίζει ρόλο και το χρήμα σε αυτή την περίπτωση, προτιμάει δηλαδή να είναι σε καλή οικονομική κατάσταση.

Άρης στον Τοξότη

Εδώ έλκεται από τον περιπετειώδη τύπο, που ασχολείται με πολλά πράγματα, αγαπά τη γνώση και τα ταξίδια. Μπορεί ακόμα να ασχολείται με τα σπορ και γενικά η εξωτερική του εμφάνιση είναι αρκετά χύμα, συνήθως αθλητικό ντύσιμο. Είναι ο τύπος που είναι πνευματώδης και φιλοσοφημένος. Είναι επίσης γενναιόδωρος και ευχάριστος στην παρέα.

Άρης στον Αιγόκερω

Μια ακόμα δυνατή θέση για τον Άρη (έξαρση), όπου εδώ μια γυναίκα που τον διαθέτει θέλει τον επιτυχημένο κοινωνικά και επαγγελματικά και με πολλά λεφτά! Έλκεται από κάποιον ανώτερο κοινωνικά από εκείνη και καταξιωμένο, ακόμα προτιμά τους άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας από αυτήν.

Άρης στον Υδροχόο

Μια γυναίκα με Άρη στον Υδροχόο έλκεται από έξυπνους, πρωτότυπους, διανοητικούς και με χιούμορ τύπους. Θέλει να είναι κάπως παράξενος και εκκεντρικός και καθόλου συνηθισμένος για να της τραβήξει το ενδιαφέρον. Λειτουργεί κι εδώ εγκεφαλικά, όπως και στα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα, οπότε το πνεύμα που θα της βγάλει θα είναι και η κινητήριος δύναμη.

Άρης στους Ιχθύες

Εδώ έλκεται από τον τρυφερό και ρομαντικό παρτενέρ. Θα προσέξει τα ρομαντικά και τρυφερά λόγια που θα πει ένας άνδρας και γενικά την ευαισθησία που θα βγάλει. Μπορεί να ασχολείται με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα όπου να εκφράζει τον ευαίσθητο ψυχισμό του. Έτσι λοιπόν θέλει έναν άνδρα που θα την κάνει να ονειρεύεται και να ταξιδεύουν μαζί.

1d767aa4049a8fadd586e379b00ae68f_L.jpg

Αφροδίτη στον Κριό

Ένας άνδρας με Αφροδίτη στον Κριό έλκεται από μια δυναμική και εξωστρεφή γυναίκα με ανδρόγυνο look ή αθλητικό στυλ. Είναι συνήθως η γυναίκα που δε διστάζει να κάνει το πρώτο βήμα και έχει θάρρος και τόλμη γενικότερα. Ως θέση της Αφροδίτης βέβαια είναι σε αδυναμία οπότε μπορεί να υπάρξουν και ατυχίες στα ερωτικά κάποιου με Αφροδίτη στον Κριό. Γενικά ψάχνει μια γυναίκα πολεμίστρια “Ζήνα”

Αφροδίτη στον Ταύρο

Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι στη θέση της οπότε και θα δώσει σε όποιον την έχει την ανάλογη εύνοια στα ερωτικά. Έλκονται από γυναίκες θηλυκές και όμορφες και συνήθως με καλή οικονομική κατάσταση μιας και είναι κάτι που τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Είναι άνδρες σταθεροί στις σχέσεις τους και αισθησιακοί και συνεπώς ζητάνε μια τέτοια γυναίκα να τους παρέχει ασφάλεια και αισθησιασμό.

Αφροδίτη στους Διδύμους

Εδώ δεν έχουμε και πολύ σταθερότητα αλλά αγαπά το φλερτ και τις εναλλαγές! Έλκονται από γυναίκες επικοινωνιακές και ανέμελες που είναι έξυπνες και με αίσθηση του χιούμορ. Συχνά έχουν νεανικό παρουσιαστικό και αντίστοιχο ντύσιμο. Η καλή επικοινωνία και η ανανέωση είναι κάτι που μπορεί να κάνει τη σχέση να αντέξει και να μην αναζητήσει αλλού παρέα, μιας και δεν μπορεί με τίποτα τη ρουτίνα.

Αφροδίτη στον Καρκίνο

Ο άνδρας με Αφροδίτη στον Καρκίνο έλκεται από γυναίκες απλές, θηλυκές, συναισθηματικές και μητρικές. Αγαπάνε την οικογένεια και είναι αφοσιωμένες και αντίστοιχα ο άνδρας που έχει Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι πιστός και συναισθηματικός.

Αφροδίτη στο Λέοντα

Ένας άνδρας με Αφροδίτη στο Λέοντα είναι σταθερός στη σχέση του και προτιμά γυναίκες λαμπερές και όμορφες. Θέλει να ξεχωρίζουν και να τις θαυμάζουν. Έλκεται λοιπόν από μια γυναίκα που κάνει αισθητή την παρουσία της, που έχει αυτοπεποίθηση και ξέρει να προβάλλει τον εαυτό της.

Αφροδίτη στην Παρθένο

Ένας άνδρας με Αφροδίτη στην Παρθένο έλκεται από γυναίκες απλές, όχι ιδιαίτερα επιδεικτικές, αλλά προτιμάει να είναι μια περιποιητική γυναίκα. Συνήθως ντύνεται ήσυχα χωρίς κραυγαλέα look και υπερβολές. Θέλει επίσης να είναι επικοινωνιακή, έξυπνη και συζητήσιμη.

Αφροδίτη στο Ζυγό

Εδώ έχουμε μια καλή θέση αφού η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο που κυβερνά. Ένας άνδρας λοιπόν έλκεται από μια κομψή και εκλεπτυσμένη γυναίκα που θα είναι όμορφη χωρίς πολύ κραυγαλέα looks. Θέλει να είναι όμορφη και σοβαρή ταυτόχρονα. Έχει καλή αίσθηση του γούστου και επίσης αναζητά τη συντροφικότητα.

Αφροδίτη στο Σκορπιό

Εδώ το σεξ και το πάθος παίζουν τον κυρίαρχο ρόλο και θα είναι το νούμερο ένα κριτήριο. Ένας άνδρας με την Αφροδίτη στο Σκορπιό λοιπόν έλκεται από σέξυ τύπο γυναίκας με αρκετά αποκαλυπτικό ντύσιμο που να παραπέμπει κατευθείαν σε σεξουαλικό υπονοούμενο. Παρόλα αυτά είναι σταθερός στη σχέση αν φυσικό βρει το αντικείμενο του πόθου του και βέβαια είναι πολύ κτητικός και ζηλεύει απίστευτα.

Αφροδίτη στον Τοξότη

Μια ανάλαφρη και πιο ανέμελη θέση της Αφροδίτης όπου σε έναν άνδρα δείχνει ότι έλκεται από πιο απλές και με κάπως πιο κουλτουριάρικο στυλ γυναίκες. Είναι ο τύπος γυναίκας που αγαπάει τα ταξίδια και την περιπέτεια, της αρέσουν τα σπορ και να μαθαίνει νέα πράγματα. Επίσης έχει αίσθηση του χιούμορ και είναι ευχάριστη και αισιόδοξη. Κι εδώ μπορεί να μην υπάρχει σταθερότητα στη σχέση και να αναζητά πάντα κάτι καινούριο ή νέες εμπειρίες.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Εδώ μπορούμε να συναντήσουμε αυτόν που έλκεται από τις μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες οι οποίες μάλιστα είναι και καταξιωμένες και με λεφτά! Δεν είναι ο άνδρας που θα κοιτάξει τόσο το συναίσθημα αλλά το κύρος είναι αυτό που τον ενδιαφέρει και τον έλκει στο αντίθετο φύλο. Εκτιμάει τις γυναίκες που έχουν φτάσει σε μια υψηλή θέση στην καριέρα τους και είναι κοινωνικά αναγνωρισμένες.

Αφροδίτη στον Υδροχόο

Ο άνδρας με Αφροδίτη στον Υδροχόο έλκεται από γυναίκες ανεξάρτητες και προχωρημένες. Αναζητά τη διανοητική επαφή, την εξυπνάδα, την καλή αίσθηση του χιούμορ και όταν τα βρει είναι πιστός και σταθερός. Επιθυμεί γυναίκες εκκεντρικές, όμορφες και νεανικές και όχι συνηθισμένες και θέλει να είναι ανοιχτόμυαλες.

Αφροδίτη στους Ιχθύες

Ο άνδρας με Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι ρομαντικός και ερωτεύεται άνευ όρων. Έλκεται από γλυκές, όμορφες και τρυφερές γυναίκες που εκπέμπουν αισθησιακή διάθεση. Είναι δοτικός και συναισθηματικός και βέβαια πολύ επιρρεπής στον έρωτα οπότε αν πληγωθεί από μια σχέση μπορεί πολύ εύκολα να απιστήσει.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s