ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΡΙΟΥ-ΖΥΓΟΥ 31/3/18

Ο Μάρτιος μας αποχαιρετά με μια Πανσέληνο ιδιαίτερα δύσκολη τόσο σε κοινωνικό – πολιτικό επίπεδο όσο και στην προσωπική μας ζωή. Πραγματοποιείται στις 31 Μαρτίου στις 3:36 μ.μ. ώρα Ελλάδας, στις 10°45′ του άξονα Κριού-Ζυγού και στο χάρτη παρατηρούμε ένα σχηματισμό Ταύ-Τετραγώνου με την αντίθεση των Φώτων και κορυφή τη σύνοδο Άρη-Κρόνου στον Αιγόκερω.

31.3.18

Ταυτόχρονα ο Ερμής είναι ανάδρομος και σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Κριό κι έτσι συμμετέχει και αυτός στον σχηματισμό του Ταύ-Τετραγώνου. Πρόκειται για ένα σχηματισμό που προκαλεί εντάσεις και μπλοκαρίσματα. Το ζητούμενο είναι η ανάληψη ευθυνών από τον καθένα, κυρίως σε πρακτικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο, σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις.

Θα είναι όμως δύσκολο να επιτευχθεί αυτό το ζητούμενο τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τον Ήλιο ισχυρό στον Κριό σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή να κάνει τη σκέψη και την ενέργεια υποκειμενική και εγωιστική, και τη Σελήνη απέναντι στο Ζυγό να έχει ανάγκη τη συνύπαρξη και τη σχέση για να υπάρχει συναισθηματική ισορροπία. Ένα ενεργειακό μπλοκάρισμα έρχεται σαν εμπόδιο και πρόκληση σε όλα αυτά, μέσω των τετραγώνων τους με τον Άρη-Κρόνο, ισχυροί και οι δυο στο ζώδιο του Αιγόκερω, θυμίζοντας ότι υπάρχει το καθήκον, το πρέπει και οι ευθύνες που δεν μπορούμε να παρακάμψουμε. Όσοι έχουν πλανήτες στα Παρορμητικά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) από 7-12 μοίρες είναι εκείνοι που πιέζονται περισσότερο και θα πρέπει να το διαχειριστούν πιο προσεκτικά.

Σε θετική σχέση με την Πανσέληνο είναι οι Δεσμοί της Σελήνης, όπου δίνουν διέξοδο και βοηθούν να επιτύχουμε στις σχέσεις μας μέσα από επαφές με τους άλλους για κάποιο δημιουργικό αποτέλεσμα. Επίσης η Αφροδίτη μόλις έχει περάσει στον Ταύρο, στη θέση κυριαρχίας της κάτι το οποίο είναι πολύ θετικό και αισιόδοξο μέσα σε όλες τις δυσκολίες και εντάσεις της περιόδου.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο προσφέρει ηρεμία και υλική ασφάλεια και δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε την αγάπη, τον έρωτα και γενικά προσφέρεται για όλες τις απολαύσεις της ζωής. Βρίσκεται σε σύνοδο αποκλίνουσα με τον Ουρανό φέρνοντας την ενέργεια της ανανέωσης στα ερωτικά μας. Επίσης συνδέεται και δευτερευόντως με τον Ποσειδώνα και μας λέει να προσέξουμε τις ψευδαισθήσεις μας και να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα ως αναφορά τα ερωτικά και τα οικονομικά μας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ:

Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθύες

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s