ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Ο Απρίλιος έφτασε, ένας αγαπημένος μήνας που μας φέρνει στην καρδιά της άνοιξης και με μια από τις μεγαλύτερες γιορτές του έτους, το Πάσχα! Για να δούμε πώς θα πάνε τα ερωτικά μας αυτό το μήνα ανάλογα με το ζώδιο και φυσικά τον ωροσκόπο μας, αφού πρώτα κάνουμε μια γενική επισκόπηση.

Αρχικά ο Απρίλιος κάνει την είσοδο του με την Αφροδίτη να έχει περάσει μόλις μια ημέρα πριν στον Ταύρο, το ζώδιο κατοικίας της κάτι το οποίο είναι πολύ θετικό για τις σχέσεις που πρόκειται να δημιουργηθούν, αλλά και για την ερωτική ευτυχία όλων. Επίσης είναι σημαντικό να πούμε ότι αυτή η θέση της Αφροδίτης είναι καλή και για την οικονομική ευημερία. Θα βρίσκεται εκεί έως τις 24 Απριλίου και θα ευνοεί ιδιαίτερα Ταύρους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Καρκίνους στον ερωτικό τομέα και τις σχέσεις τους.

Μάλιστα πρόκειται να σχηματίσει κυρίως ευνοϊκές όψεις όσο θα βρίσκεται στον Ταύρο, όπως τρίγωνο με Κρόνο 7-8 Απριλίου, την ημέρα δηλαδή της Ανάστασης, όπου και θα είναι φέτος μια ευνοϊκή στιγμή για τις σχέσεις με σοβαρή προοπτική, τρίγωνο με Άρη και εξάγωνο με Ποσειδώνα 10-13 Απριλίου, κάτι το οποίο είναι επίσης εξαιρετικό για ερωτισμό και ρομαντισμό μαζί και βεβαίως στη συνέχεια το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα ο οποίος θα κάνει σύνοδο με Άρη και εξάγωνο με Δία 17-18 Απριλίου και ταυτόχρονα Αφροδίτη αντίθεση Δίας, θα είναι ακόμα ένας εξαιρετικός σχηματισμός ο οποίος τονώνει το πάθος, ερωτικό και σεξουαλικό και απογειώνει τις σχέσεις.

Η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα γίνεται με μεγαλύτερη ακρίβεια 23-27 του μήνα, διατηρώντας και εξάγωνο με τον Δία, δίνει εύνοια σε Αιγόκερους και Σκορπιούς στις 19-22 μοίρες των ζωδίων τους στο να διεκδικήσουν ερωτικά το αντικείμενο του πόθου τους, με το σεξ να παίζει κυρίαρχο ρόλο.

Η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους στις 25 του μήνα, αλλάζοντας το ερωτικό σκηνικό και ευνοώντας στο εξής τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς και ιδιαίτερα σε ερωτική βάση Διδύμους, Υδροχόους, Τοξότες και Λέοντες.

Απ’τη θέση αυτή δεν θα σχηματίσει ιδιαίτερες όψεις ως το τέλος του μήνα, παρά μόνο ένα εξάγωνο με το Χείρωνα κατά την είσοδό της στους Διδύμους στις 25 Απριλίου, που θα ευνοήσει Κριούς και Διδύμους της πρώτης μέρας φέρνοντάς τους πολλές ευκαιρίες για πραγματοποίηση των ερωτικών τους προσδοκιών και μία όψη ενάμιση τετραγώνου με τον Πλούτωνα στις 29-30 Απριλίου, φέρνοντας τους Διδύμους της 5ης μοίρας αντιμέτωπους με καταστάσεις κτητικότητας και ζήλιας στις σχέσεις τους.

Κριός

Είναι η εποχή σας! Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι τις 19 του μήνα και σας χαρίζει ενέργεια και ζωτικότητα. Ο ανάδρομος Ερμής επίσης στο ζώδιο σας μέχρι τις 15 Απριλίου σας καλεί να σκεφτείτε το παρελθόν, ευνοώντας τις επανασυνδέσεις με παλιές σας σχέσεις. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα οικονομική άνεση και ασφάλεια μέχρι τις 25 Απριλίου, όπου θα επιδιώκετε να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας. Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 16 Απριλίου, όπου και θα είναι η αφετηρία για να μπείτε για τα καλά στη δράση, κάνοντας νέα και ανατρεπτικά ξεκινήματα που θα σας ανανεώσουν. Ο Χείρωνας μπαίνει στο ζώδιο σας στις 18 του μήνα και η πρώτη όψη που θα κάνει θα είναι το εξάγωνο με την Αφροδίτη από τους Διδύμους στις 25 του μήνα δίνοντας σας την υπόσχεση να σας προσφέρει ευκαιρίες να γιατρέψετε τις συναισθηματικές σας πληγές!

Ταύρος

Με τον πλανήτη του έρωτα σχεδόν καθ”όλη τη διάρκεια του Απριλίου στο ζώδιο σας και μάλιστα με τις τόσο ευνοϊκές όψεις που προαναφέραμε, δεν έχετε παρά να περιμένετε τα καλύτερα στα ερωτικά σας! Σταθεροποιήσεις δεσμών και δημιουργία μακροχρόνιων σταθερών σχέσεων οι Ταύροι του 1ου δεκαημέρου γύρω στις ημέρες του Πάσχα, σχέσεις πολλά υποσχόμενες για τους αδέσμευτους και ανανεωτικές ερωτικές στιγμές για τους δεσμευμένους Ταύρους του 2ου δεκαημέρου και βεβαίως οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου κάνετε έντονες σχέσεις πάθους πολλά υποσχόμενες, γάμοι, έρωτες και υπέροχες στιγμές με το ταίρι σας γύρω στις 18 Απριλίου. Είναι από τους καλύτερους σας μήνες του 2018, οπότε απολαύστε τον!

Δίδυμοι

Καλύτερο φαίνεται να είναι για εσάς το δεύτερο μισό του Απριλίου, όπου ο κυβερνήτης πλανήτης σας Ερμής κινείται πλέον ορθόδρομα και μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες μέσα σε φιλικά και ομαδικά περιβάλλοντα. Αυτό δεν σημαίνει ότι και πριν θα περάσετε άσχημα αφού ο Ήλιος θα φωτίζει τον άξονα των ερωτικών σας, απλά με τον ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 15 του μήνα, ίσως προκύψουν επανασυνδέσεις με κάποιον έρωτα από το παρελθόν, κάτι καθόλου άσχημο αν το επιθυμείτε. Ο Άρης στον Αιγόκερω καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα αυξάνει τη libido σας και σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις 25 Απριλίου ευνοούνται οι παρασκηνιακές σχέσεις και θα έχετε την τάση να κρατάτε κρυφή την ερωτική σας ζωή. Από τις 25 του μήνα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας χαρίζοντας σας ομορφιά και ανανέωση και φυσικά οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά και να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας πολλαπλασιάζονται!

Καρκίνος

Είστε κι εσείς από τους πλέον ευνοημένους του μήνα Απριλίου με Αφροδίτη και Δια να βρίσκονται στον άξονα των ερωτικών σας και σε ευνοϊκές όψεις με τους πλανήτες από τον Αιγόκερω στον 7ο οίκο των σχέσεών σας! Έτσι θα είναι ένας μήνας με πολλές εξελίξεις, ιδιαίτερα για όσους ανήκουν στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Είναι πιθανό να προκύψουν νέοι έρωτες, επισημοποιήσεις και γάμοι, αλλά και ανανέωση ήδη υπάρχοντων δεσμών. Με Άρη-Πλούτωνα απέναντί σας οι άλλοι και δη η σχέση σας θα βγάλει ιδιαίτερα κτητική συμπεριφορά και με πάθος κάτι το οποίο μπορεί να αναζωπυρώσει τον έρωτα σας, αλλά προσέξτε καταστάσεις βίας από την πλευρά του και ελέγχου. Σίγουρα με αυτή την όψη οι σχέσεις σας θα δοκιμαστούν, όπως και τα όρια σας.

Λέων

Ούτε κρύο ούτε ζέστη θα έλεγα ότι είναι για εσάς ο Απρίλιος. Η Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις 24 του μήνα θα ευνοεί περισσότερο την κοινωνική σας εικόνα και την καριέρα σας και όχι τόσο σε προσωπικές σχέσεις. Παρόλα αυτά δεν αποκλείονται γνωριμίες μέσα σε κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορεί να βρεθείτε για τη δουλειά σας. Επίσης όσοι ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο μπορεί να έχετε και κάποιες συγκρούσεις με σχέσεις σας, λόγω του τετραγώνου της Αφροδίτης με τους Δεσμούς της Σελήνης γύρω στις 10 του μήνα. Το κλίμα γίνεται πιο ευνοϊκό για τα ερωτικά σας από τις 25 Απριλίου με την Αφροδίτη στους Διδύμους που θα ενεργοποιήσει τον άξονα των ερωτικών σας οπότε και θα περάσετε όμορφα και θα σας ανοίξει το πεδίο νέων γνωριμιών και σχέσεων.

Παρθένος

Πολύ ευχάριστες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή μέσα στον Απρίλιο και κυρίως γύρω στα μέσα του μήνα, με τις όψεις του Άρη από τον 5ο σας οίκο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα για εσάς του 2ου δεκαημέρου και στην πορεία με τις όψεις του Πλούτωνα πάλι από τον 5ο σας οίκο με Αφροδίτη και Δία, αυτή τη φορά για εσάς του 3ου δεκαημέρου. Όσοι είστε στο πρώτο δεκαήμερο και έχετε τον Κρόνο στον 5ο σας, γύρω στις μέρες του Πάσχα με το τρίγωνο του με την Αφροδίτη πάλι θα δώσει σταθεροποιήσεις σε σοβαρές και μακροχρόνιες σχέσεις.

Ζυγός

Ο Απρίλιος κρύβει αρκετές ευχάριστες στιγμές, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι όλα είναι εύκολα. Οι πλανήτες από τον Αιγόκερω σας πιέζουν σε σπίτι και οικογένεια καθώς και βαραίνουν την ψυχολογία σας. Με τις ευνοϊκές όψεις όμως που θα πραγματοποιηθούν μετά το Πάσχα και για μεγάλο μέρος του μήνα θα σας βοηθήσει να επιλύσετε προβλήματα οικονομικής φύσης και έτσι θα νιώσετε και καλύτερα. Με τον ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 15 Απριλίου απέναντί σας ίσως υπάρξουν επιστροφές σχέσεων από το παρελθόν. Ο τομέας των σχέσεων θα σας προβληματίσει με την είσοδο του Χείρωνα στον Κριό για τα επόμενα χρόνια με κάποιο τρόπο.

Σκορπιός

Ο Απρίλιος μπαίνει με την Αφροδίτη στο ζώδιο των σχέσεων σας τον Ταύρο και προμηνύει ευχάριστες εξελίξεις για τα ερωτικά σας. Έτσι οι Σκορπιοί όλων των δεκαημέρων ανάλογα με τις όψεις που προαναφέραμε θα περάσετε υπέροχα με τις σχέσεις σας. Εννοείται ότι πιθανό να κάνετε νέες σχέσεις και επαφές, ή να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω την υπάρχουσα σχέση σας για παράδειγμα σε ένα γάμο.

Τοξότης

Αναμφίβολα διανύετε ένα ερωτικό διάστημα τον μήνα Απρίλιο, που έτσι κι αλλιώς ο Ήλιος φωτίζει τον τομέα των ερωτικών σας όσο βρίσκεται στον Κριό δηλαδή μέχρι τις 19 Μαρτίου. Το ίδιο χρονικό διάστημα ο Ερμής στον Κριό επίσης, μπορεί να σας φέρει κάποια επανασύνδεση με έναν παλιό σας έρωτα. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο ως τις 24 του μήνα ομορφαίνει την καθημερινότητά σας και είναι καλή για να κάνετε αλλαγές στην εμφάνισή σας, κάποια δίαιτα, γυμναστική κ.λ.π. Από τις 25 Απριλίου που περνά στους Διδύμους το τοπίο των σχέσεων σας γίνεται πιο όμορφο και οι ευκαιρίες να περάσετε καλά με το ταίρι σας αλλά και με νέες γνωριμίες για όσους είναι αδέσμευτοι είναι πολλές.

Αιγόκερως

Ο μήνας ξεκινά με την Αφροδίτη στον Ταύρο να ενεργοποιεί τον τομέα των ερωτικών σας, όπου σταδιακά με τις θετικές όψεις που πρόκειται να κάνει οι οποίες αναφέρονται στην εισαγωγή πρόκειται να ευνοήσει σταδιακά όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Έτσι εσείς του 1ου δεκαημέρου που βιώνετε στο δεκαήμερο σας τον Κρόνο και έχετε πολλές πιέσεις και προβλήματα να αντιμετωπίσετε τις πρώτες ημέρες του μήνα, γύρω στην Ανάσταση θα έχετε την ευκαιρία να επισημοποιήσετε μια σχέση σας ή να δημιουργήσετε μια νέα σχέση με σοβαρή προοπτική. Οι Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου θα ευνοηθείτε στα μέσα του μήνα ιδιαιτέρως με τις όψεις της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο σας και στον Ποσειδώνα σε ευνοϊκή όψη, όπου είναι πολλά υποσχόμενες για την ερωτική σας ευημερία, με νέους έρωτες ή με ανανεωτικές καταστάσεις με την υπάρχουσα σχέση σας που θα σας κάνουν να περάσετε υπέροχα. Και αντίστοιχα εσείς του 3ου δεκαημέρου ευνοείστε με σχέσεις πάθους και κτητικότητας.

Υδροχόος

Σίγουρα μια εξάντληση τη νιώθετε με τόσους πλανήτες στον Αιγόκερω το ζώδιο πίσω από το δικό σας που αντιστοιχεί στο φυσικό σας 12ο οίκο. Προχωρώντας όμως ο μήνας και ιδίως μετά την Ανάσταση, πρόκειται να σχηματιστούν πολύ ευνοϊκές όψεις μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία με τους πλανήτες από τον Αιγόκερω, οπότε λίγο θα ελαφρύνει το κλίμα. Θα περάσετε καλά στο σπίτι σας αλλά και με το κοντινό σας περιβάλλον όπου μπορεί να υπάρξουν γνωριμίες για τους αδέσμευτους. Το κλίμα αρχίζει να βελτιώνετε για τα ερωτικά σας από τις 25 του μήνα με την Αφροδίτη στους Διδύμους όπου θα σας ανανεώσει και θα περάσετε υπέροχα σταδιακά με νέες γνωριμίες ή με τον ήδη υπάρχον σύντροφό σας!

Ιχθύες

Ο Απρίλιος ευνοεί για κοινωνικοποίηση και επαφές όπου μπορεί να αποβούν και χρήσιμες για την ερωτική ζωή, έτσι είναι πιθανό να προκύψουν πολλά υποσχόμενοι έρωτες μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σας περίγυρο. Όσοι τώρα είστε δεσμευμένοι θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους και να κάνετε κοντινά ταξιδάκια που θα ανανεώσουν τη σχέση σας.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s