ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΩΝ ΚΡΙΩΝ 2018 – ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Αγαπητοί Κριοί, με την είσοδο του Ηλίου στο ζώδιο σας έχουμε την Εαρινή Ισημερία και την αρχή της Άνοιξης! Μια Νέα Αστρολογική χρονιά ξεκινά στις 20 Μαρτίου φέτος, στις 6:16 μ.μ. για την Αθήνα. Ας δούμε πώς θα είναι οι φετινές σας πλανητικές διελεύσεις, από τώρα δηλαδή και για έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας!

Αρχικά οι Κριοί του 1ου δεκαημέρου έχετε ήδη την επιρροή του Κρόνου, ο οποίος θα διανύσει το πρώτο δεκαήμερο του Αιγόκερω μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου. Αυτό που έχετε να περιμένετε από αυτή τη διέλευση είναι αυξημένες υποχρεώσεις επαγγελματικές, μιας και ο Αιγόκερως αποτελεί για εσάς το φυσικό σας δέκατο οίκο, αυτόν της καριέρας. Θα πρέπει λοιπόν όλο αυτό το διάστημα να είστε προετοιμασμένοι για σκληρή δουλειά και κούραση, και μάλιστα χωρίς την άμεση αναγνώριση των κόπων σας. Να είστε σίγουροι όμως ότι μακροπρόθεσμα θα ανταμειφθείτε για τις προσπάθειες που θα καταβάλλετε. Εκτός από τις κοινωνικο-επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα έχετε να διαχειριστείτε, ίσως προκύψουν και κάποιες υποχρεώσεις σχετικά με έναν γονέα σας, οι οποίες ίσως να σας κουράσουν. Είναι μια διέλευση αρκετά πιεστική, που σε συνδυασμό με τη σύνοδο του με τον Άρη που αποτυπώνεται στην Ηλιακή σας επιστροφή, η οποία απαιτεί από εσάς να κόψετε λίγο την ταχύτητα σας και τα αυτόματα ξεσπάσματα θυμού που θα νιώσετε και να λειτουργήσετε με περισσότερη στρατηγική και μέθοδο αυτό το χρονικό διάστημα.

Μια νέα πλανητική αλλαγή έρχεται επιπλέον να επηρεάσει το ζώδιο σας, ξεκινώντας φυσικά από το πρώτο δεκαήμερο. Είναι αυτή του Χείρωνα, ο οποίος αφήνει σιγά σιγά το ζώδιο των Ιχθύων όπου βρίσκονταν εκεί από τον Φεβρουάριο του 2011 και στις 18 Απριλίου περνάει στο ζώδιο του Κριού. Είναι μια μακροχρόνια και ιδιαίτερα σημαντική διέλευση και θα αφιερώσουμε ξεχωριστό άρθρο για τον Χείρωνα και την είσοδό του στον Κριό. Συνοπτικά όμως να πούμε ότι είναι ο “Πληγωμένος θεραπευτής”, όπου στο ζώδιο του Κριού μάλλον θα βγάλει την πολεμική του φύση, κάτι σαν τον “Ρομπέν των δασών”, έτσι ώστε σε κοινωνικό επίπεδο να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Σε επίπεδο προσωπικό, ο Χείρωνας στον Κριό δηλώνει ότι το “Εγώ” και η προσωπική αξία έχει τραυματιστεί. Καλούμαστε λοιπόν να συνειδητοποιήσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε την προσωπική μας ταυτότητα και να βρισκόμαστε διαρκώς σε κίνηση και δράση. Για την περίοδο που εξετάζουμε ο Χείρωνας θα καλύψει τις 3 πρώτες μοίρες του Κριού, συγκεκριμένα μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη και μετά ξανά από τις 19 Φεβρουαρίου του 2019.

Ο Ουρανός με την είσοδό του στον Ταύρο το Μάϊο και μέχρι το Νοέμβριο και έπειτα οριστικά από το Μάρτιο του 2019 για τα επόμενα εφτά χρόνια, θα σας κάνει να αμφισβητήσετε τις έως τώρα αξίες σας και ίσως την επαγγελματική σας κατεύθυνση. Είναι πιθανών λοιπόν να υπάρξουν επαγγελματικές αλλαγές, και κατά συνέπεια αλλαγές στα οικονομικά σας. Με αυτή την επιρροή θα έχετε την ανάγκη να πειραματιστείτε με τις δυνατότητές σας και να βρείτε νέους και αυθεντικούς τρόπους να αυξήσετε τα έσοδα σας. Η ενασχόλησή σας με την τεχνολογία και με νέες πρωτοποριακές μεθόδους θα είναι κάτι που θα σας ευχαριστεί και θα μπει στις νέες σας προοπτικές.

Το πέρασμα του Δία στον Τοξότη φέρνει τύχη στο δεκαήμερο σας από αρχές Νοεμβρίου και μέχρι τα Χριστούγεννα. Αυτή θα είναι μια καταπληκτική περίοδος για να κάνετε ανοίγματα στη ζωή σας. Θα σας φέρει νέες προοπτικές στην καριέρα σας, σε επαφές με το εξωτερικό ή σε δουλειές μέσω διαδικτύου, αλλά και θα ενισχύσει την αισιοδοξία σας και την επικοινωνία σας.

Τέλος να πω ότι φέτος ο Άρης θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο πρώτο δεκαήμερο του Υδροχόου λόγω της αναδρομής του και συγκεκριμένα από 16 Μαϊου μέχρι 26 Ιουνίου ορθόδρομος, από 27 Ιουνίου μέχρι 12 Αυγούστου ανάδρομος και τέλος από 11 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 10 Οκτωβρίου ορθόδρομος πλέον. Θα είναι σε ευνοϊκή όψη με το ζώδιο σας και θα σας δώσει ευκαιρίες μέσα από ομάδες και φιλικά περιβάλλοντα να δραστηριοποιηθείτε, αλλά και να βάλετε νέους στόχους. Κατά την περίοδο της αναδρομής, ίσως επαναπροσδιορίσετε φιλίες σας και ομαδικές σας δραστηριότητες ή στόχους σας ή κάτι σχετικό με τα παραπάνω να μην προχωράει και να βρίσκετε εμπόδια.

Το ίδιο διάστημα με την αναδρομή του Άρη θα πραγματοποιηθεί και η Σεληνιακή έκλειψη στο πρώτο δεκαήμερο του άξονα Λέοντα-Υδροχόου, η οποία σε συνδυασμό με τις προαναφερθέντες διελεύσεις και τους Δεσμούς να διέρχονται το πρώτο δεκαήμερο του ίδιου άξονα (Υδροχόος-Λέων), ίσως φέρουν στο προσκήνιο κάποια φιλία από το παρελθόν η οποία πιθανό να καταλήξει σε ερωτική σχέση και να σας αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα σας. Παράλληλα το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού Αύγουστο και Σεπτέμβριο θα σας βοηθήσει να θέσετε γερές βάσεις στην καριέρα σας και να στήσετε κάτι καινούριο που θα ανταποκρίνεται στο νέο σας πλέον αξιακό σύστημα!

Ο Άρης θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο από την Πρωτοχρονιά του 2019 και θα καλύψει όλο το ζώδιο μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου, δίνοντάς σας όρεξη για δράση και μαχητικότητα.

Οι Κριοί του 2ου δεκαημέρου θα έχετε στα γενέθλιά σας τον Ερμή στο δεκαήμερο σας ανάδρομο, κάτι που θα επηρεάσει ολόκληρη τη χρονιά σας βάσει της μεθόδου της Ηλιακής Επιστροφής. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είστε κάπως πιο εσωστρεφείς φέτος. Θα ασχολείστε με προσωπικά σας θέματα και υποθέσεις οι οποίες ίσως έχουν σχέση με το παρελθόν. Η σκέψη σας θα είναι περισσότερο εστιασμένη στις προσωπικές σας επιθυμίες και όχι στις εξωτερικές συνθήκες. Κάτι αντίστοιχο βεβαίως θα ισχύει για ολόκληρο το ζώδιο του Κριού, μια και ο Ερμής θα είναι ανάδρομος σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του ζωδίου του Κριού!

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας Άρης, περνώντας στο δεύτερο δεκαήμερο του Αιγόκερω στις 4 Απριλίου και έχοντας σχηματίσει σύνοδο με τον Κρόνο, φέρνει ένταση και δύσκολες συνθήκες στην εργασία σας. Θα πρέπει να δείξετε αρκετή υπομονή, μιας και είναι επίσης μια όψη που θα υπάρχει στην Ηλιακή σας επιστροφή, κυρίως όσων ανήκουν στο δεύτερο μισό του δεκαήμερου σας. Είναι πολύ πιθανό φέτος να συγκρουστείτε με άτομα εξουσίας ή να δουλέψετε σκληρά για κάποιες υποχρεώσεις που θα προκύψουν. Μακροπρόθεσμα θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας, για αυτό απαιτούνται αρκετές δόσεις υπομονής από την πλευρά σας. Γενικότερα τώρα ο Άρης θα επηρεάζει το δεκαήμερο σας μέχρι τις 23 Απριλίου, σχηματίζοντας και ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 15 μοίρες του Αιγόκερω-Ιχθύ, το οποίο θα σας δώσει ευκαιρίες να ξεφύγετε από τις υπάρχουσες επαγγελματικές πιέσεις, θα σας δώσει έμπνευση και δημιουργικότητα.

Ο Άρης θα επηρεάσει θετικά το δεκαήμερο σας το φθινόπωρο που θα περάσει στον Υδροχόο και συγκεκριμένα 10-30 Οκτωβρίου με ευκαιρίες δικτύωσης με φίλους και ομάδες και κοινωνικοποίηση. Τέλος το διάστημα που θα είναι στον Κριό (Ιανουάριο του 2019) θα σας τονώσει τη ζωτικότητα και τη δύναμη για δράση, αλλά θα υπάρξουν και πάλι συγκρούσεις και δύσκολες καταστάσεις λόγω του τετραγώνου του με τον Κρόνο που θα σχηματίζει τότε, ο οποίος θα πάει να σχηματίσει σύνοδο με τον Πλούτωνα.

Ο Δίας στο δεύτερο δεκαήμερο του Σκορπιού, θα πραγματοποιήσει δυο ευνοϊκές όψεις: τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες τον Μάϊο και τον Αύγουστο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα το Σεπτέμβριο. Έτσι τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα είναι πολύ ευνοϊκά για να ρυθμίσετε οικονομικές σας υποθέσεις και να αυξήσετε ενδεχομένως τα οικονομικά σας σε συνδυασμό με την καλή φήμη στην καριέρα σας. Από τα Χριστούγεννα και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, ο Δίας από το αντίστοιχο δεκαήμερο του Τοξότη θα σας ανοίξει όλες τις πόρτες γεμίζοντας σας με αισιοδοξία και διάθεση να κάνετε σχέδια, να κοινωνικοποιηθείτε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Δε θα λείψουν και οι υποχρεώσεις μιας και το ίδιο χρονικό διάστημα και έως το τέλος της φετινής σας γενεθλιακής χρονιάς, ο Κρόνος θα βρίσκεται στο δεύτερο δεκαήμερο του Αιγόκερω. Αν και από αυτή τη θέση θα είναι σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε με σκληρή δουλειά, κρυφές επιθυμίες και όνειρά σας.

Τέλος οι Δεσμοί θα είναι στο δεκαήμερο σας μέχρι το Μάϊο και θα σας αναγκάζουν να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας, φέρνοντας πιθανόν νέους έρωτες στη ζωή σας! Δε μπορούμε να παραλείψουμε και την Ηλιακή Έκλειψη του Αυγούστου που θα πραγματοποιηθεί στις 18 μοίρες του Λέοντα, η οποία θα σας φέρει ξεκαθαρίσματα σχετικά με τα ερωτικά σας. Είναι αρκετά δύσκολη και πολύ πιθανό να υπάρξουν χωρισμοί εκείνο το διάστημα, αλλά θα είναι κάτι που πρέπει να γίνει για να προχωρήσετε παρακάτω.

Μία ακόμα Ηλιακή έκλειψη πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2019 στις 15 μοίρες του Αιγόκερω η οποία θα χρειαστεί τη διαχείρισή σας μιας και είναι εξαιρετικά δύσκολη και πιεστική και θα επηρεάζει αρνητικά ολόκληρο το δεύτερο δεκαήμερο.

Ολοκληρώνουμε με το τρίτο δεκαήμερο του Κριού, τους οποίους ο Ουρανός θα επισκεφτεί για τελευταία φορά και συγκεκριμένα αυτούς των τριών τελευταίων μοιρών, όπου θα ηρεμήσετε από ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές στη ζωή σας μετέπειτα. Το διάστημα που ο Ουρανός επηρεάζει ακόμα το ζώδιό σας είναι από τώρα μέχρι τα μέσα Μαϊου και από μέσα Νοεμβρίου έως αρχές Μαρτίου 2019. Έτσι τις παραπάνω ημερομηνίες ίσως υπάρξουν κάποιες τελευταίες ευκαιρίες να κάνετε την ανατροπή στη ζωή σας!

Κατά τα άλλα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις μοναδικές ευκαιρίες που προσφέρει το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα στην 21η μοίρα Σκορπιού-Αιγόκερου, το οποίο αποτυπώνεται στην Ηλιακή σας επιστροφή. Θα σας δώσει ευκαιρίες να αυξήσετε τα κέρδη σας στην καριέρα σας και να επιτύχετε τα σχέδιά σας. Θα σας προσφέρει καλή φήμη.

Επιπλέον θα επηρεάζει το δεκαήμερο σας ο Άρης στον Αιγόκερω από 24 Απριλίου, όπου τη συγκεκριμένη μέρα θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Δία και θα είναι μία εξαιρετική περίοδος αυτές τις μέρες να πραγματοποιήσετε αυτά που θέλετε, κυρίως όπως είπαμε σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο αλλά και για τα οικονομικά σας. Θα παραμείνει ο Άρης στο δικό σας δεκαήμερο μέχρι τις 15 Μαϊου φέρνοντας μετέπειτα και κάποιες εντάσεις και ανταγωνισμούς στη δουλειά σας.

Θετικά θα σας επηρεάζει ο κυβερνήτης σας Άρης 1-15 Νοέμβρη από το αντίστοιχο δεκαήμερο του Υδροχόου με ευκαιρίες κοινωνικοποίησης σε ομάδες και φιλίες.

Το Νοέμβριο περνάνε και οι Δεσμοί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, εγκαινιάζοντας μια νέα περίοδο εκλείψεων στο συγκεκριμένο άξονα, τις οποίες θα αναλύσουμε στην ώρα τους. Σε εσάς φαίνεται να επηρεάζουν τον άξονα καριέρας-οικογένειας με τρόπο αρκετά δραστικό.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στη μηδενική του Υδροχόου τον Ιανουάριο του 2019, θα επηρεάσει και εσάς μια και οι Δεσμοί , ο Πλούτωνας κα ο Ερμής θα βρίσκονται στο αντίστοιχο δεκαήμερο του Αιγόκερω και θα φέρουν και πάλι διάφορες συγκρούσεις και δυσκολίες. Πρόκειται για μια περίοδο που θα χρειαστεί την υπομονή όλων και ιδίως των παρορμητικών ζωδίων του τρίτου και δευτέρου δεκαημέρου.

Χρόνια σας πολλά!!!!!

Anastasia Pavlaki

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s