Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου πραγματοποιείται στις 17 του μήνα, στις 3:11 μ.μ. ώρα Ελλάδας. Ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται στις 26°53′ του Ιχθύ, σε σύνοδο με τη μοίρα όπου η Αφροδίτη έχει την απόλυτη έξαρση της και σε σύνοδο με τον Χείρωνα που είναι πλέον στην 28°13′ του Ιχθύ, έτοιμος να αφήσει το ζώδιο για να μεταβεί στον Κριό τον επόμενο μήνα. Ο Άρης από την τελευταία μοίρα του Τοξότη σε τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη και το Χείρωνα, αλλά και σε τρίγωνο αποκλίνον με τον Ουρανό και ο Δίας από την 23η μοίρα του Σκορπιού ανάδρομος σε τρίγωνο επίσης αποκλίνον με τη Νέα Σελήνη.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Παρατηρούμε ακόμα ότι ο Βόρειος Δεσμός είναι αρκετά ενεργοποιημένος: Βρίσκεται σε τρίγωνο με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ερμή στον Κριό, σε χιαστί με τον Ποσειδώνα και σε όψεις ενάμιση τετραγώνου με τον Άρη και με το Χείρωνα, σχηματίζοντας ένα “Σφυρί του Θωρ” μεταξύ Άρη-Χείρωνα και Βόρειου Δεσμού και με τη Νέα Σελήνη να συμμετέχει στον σχηματισμό λόγω της συνόδου της με τον Χείρωνα.

Θα λέγαμε λοιπόν ότι πρόκειται για ένα νέο κύκλο μια ανάσα πριν και την επίσημη έναρξη την Άνοιξης, που μας παρακινεί για να περάσουμε όμορφες στιγμές, να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους και γενικώς να αφεθούμε στην ενέργεια της αγάπης, της ομορφιάς και της απόλαυσης της ζωής. Μας κάνει να θέλουμε να θεραπεύσουμε ότι μας πληγώνει ή μας έχει πληγώσει και αν και αυτό είναι καλό, μάλλον θα βγει με τρόπο βίαιο και δυσάρεστο για τα μεταβλητά ζώδια του τελευταίου πενθημέρου του 3ου δεκαημέρου και θα φέρει στην επιφάνεια πληγές και δυσάρεστες καταστάσεις με ομάδες ανθρώπων του περιβάλλοντος τους ή με την οικογένεια τους. Προσοχή και σε ιώσεις και εξασθένιση του οργανισμού, πάλι για τα μεταβλητά των τελευταίων 4 ημερών, που το συγκεκριμένο φεγγάρι επηρεάζει με αρνητικό τρόπο και θα φέρει ένταση ψυχολογική και αναστάτωση, οπότε λίγο υπομονή ακόμα θα χρειαστεί αυτό το διάστημα.

Οι Ιχθύες των συγκεκριμένων μοιρών θα είναι οι λιγότερο επιβαρυμένοι από το τετράγωνο του Άρη-Χείρωνα. συγκριτικά με τα υπόλοιπα τρία ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες), λόγω του τριγώνου με τον Δία, οι οποίοι θα έλεγα θα είναι σε θέση να διαχειριστούν την όποια ένταση και θα καταφέρουν να συντονιστούν με την θεραπευτική ενέργεια της αγάπης και θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν όμορφα.

Οι Τοξότες πάλι των συγκεκριμένων μοιρών, λόγω του τριγώνου του Άρη με τον Ουρανό να έχει προηγηθεί με ακρίβεια και να ισχύει και στο συγκεκριμένο φεγγάρι, θα έλεγα ότι όποιο γεγονός τραυματικό έρθει στην επιφάνεια και τους φέρει ένταση και θυμό, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να σκεφτούν τρόπους νέους να ξεφύγουν και να μην αφήσουν τις όποιες εσωτερικές δυσκολίες να σαμποτάρουν τα σχέδια τους, αλλά αντίθετα να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Οι Κριοί γύρω στη 13η μοίρα είναι πλέον σε πολύ ευνοϊκή φάση και ευνοούνται για νέες γνωριμίες και επαφές. Οι Λέοντες στη 14η μοίρα μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποια διλήμματα και πιεστικές καταστάσεις ή και κάποια απογοήτευση ή ψέμα οπότε ας είναι προσεκτικοί όσοι έχουν κάποιο προσωπικό πλανήτη η σημείο στη συγκεκριμένη μοίρα αυτό το διάστημα.

Αυτά σε γενικές γραμμές για ένα νέο φεγγάρι λιγάκι πιεστικό για όσους προανέφερα, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, οπότε ας είμαστε προετοιμασμένοι να διαχειριστούμε τις όποιες δυσάρεστες καταστάσεις και σίγουρα θα ξεπεραστούν πολύ σύντομα.

Ας δουμε πως θα επηρεαστει καθε ζωδιο ξεχωριστα και πως θα εξελιχθει το επομενο διαστημα:

Η Νέα Σελήνη για εσάς τους Κριούς πραγματοποιείται στον 12ο φυσικό σας οίκο, και επηρεάζει εσάς του 3ου δεκαημέρου, βάζοντάς σας σε μια πιο εσωστρεφική φάση αυτό το δεκαπενθήμερο και ασχολείστε με πιο προσωπικά σας θέματα, αλλά προσέξτε το παρασκήνιο. Έχετε τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και πλέον είστε σε πολύ δυναμική φάση, εσείς του 2ου δεκαημέρου, όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε και να γνωρίσετε κόσμο, να είστε ο εαυτός σας και να βγείτε όμορφοι και με κέφι προς τα έξω. Αυτό πολύ πιθανό να έχει σαν συνέπεια να κάνετε και νέες ερωτικές επαφές ή νέες σχέσεις.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε τον Ήλιο στο ζώδιο σας από την ερχόμενη εβδομάδα όπου και θα ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα και θα λάμψετε, αλλά και θα αντιμετωπίσετε και κάποιες δυσκολίες σταδιακά λόγω του Κρόνου να επηρεάζει το δεκαήμερο σας.

Αγαπητοί Ταύροι η Νέα Σελήνη είναι φιλική με το ζώδιο σας και σας ευνοεί για νέα ξεκινήματα σε ομάδες και στην υλοποίηση των στόχων σας, κυρίως εσάς του 3ου δεκαημέρου. Προσοχή στα οικονομικά σας που σχετίζονται με χρεωστικά και κοινούς χρηματοοικονομικούς πόρους με άλλα άτομα. Γενικά είστε σε ανοδική πορεία στις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές οι Ταύροι όλων των δεκαημέρων, ίσως κάτι κρατάτε κρυφό αυτό το διάστημα στην ερωτική σας ζωή.

Σε τετράγωνο με το ζώδιο σας η Νέα Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων σας βρίσκει εσάς του τρίτου δεκαημέρου αντιμέτωπους με επαγγελματικές υποχρεώσεις και με κόντρες και αντιθέσεις από τους άλλους και το σύντροφο σας. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό σας δίνουν ευκαιρίες να περάσετε καλά με φίλους και να κοινωνικοποιηθείτε όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο και σταδιακά και σε εσάς του 3ου. Ο Άρης περνώντας στον Αιγόκερω θα φέρει οικονομικές πιέσεις σε όσους ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, αλλά θα αυξήσει και τη σεξουαλικότητα σας.

Εσείς είστε απόλυτα ευνοημένοι από αυτό το φεγγάρι, ιδιαίτερα βέβαια όσοι ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η Νέα Σελήνη σε τρίγωνο με το ζώδιο σας από τον 9ο οίκο των ταξιδιών ευνοεί τα ανοίγματα, την κοινωνικότητα, τις σπουδές, τα ταξίδια και φυσικά τα όνειρά σας. Είναι πολύ ευνοϊκή περίοδος για να περάσετε ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο ή με τα παιδιά σας. Στην καριέρα σας θα είστε επίσης ευνοημένοι και στην κοινωνική σας εικόνα γενικότερα, ιδιαίτερα εσείς του 2ου δεκαημέρου, μόνο ίσως λίγη κούραση στην καθημερινότητα σας και στη δουλειά. Με τον Άρη στην πορεία να περνάει απέναντί σας, θα φέρει κάποιες εντάσεις για όσους Καρκίνους ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο, σε σχέση με το σύντροφο ή με συνεργασίες σας και ίσως εκεί υπάρξουν και διακοπές σχέσεων.

Στα οικονομικά σας επικεντρώνεστε με αυτό το φεγγάρι και συγκεκριμένα με πόρους που σχετίζονται με τρίτους. Προσέξτε να αποφύγετε ρίσκα που σχετίζονται με οικονομικά και επενδύσεις οπωσδήποτε αυτό το διάστημα, γιατί μπορεί να υπάρξουν απώλειες. Επίσης η ψυχολογία σας είναι λίγο βαριά αυτό το διάστημα. Παρόλα αυτά, ο Ερμής με την Αφροδίτη από τον Κριό σας δίνουν τη δυνατότητα να περάσετε όμορφα με άλλα άτομα και να κοινωνικοποιηθείτε. Μπορεί κάποιο ταξιδάκι να σας αναζωογονήσει μέσα σε αυτό το δεκαπενθήμερο και να βρεθείτε και με συγγενείς σας όπου θα είναι ευχάριστες οι στιγμές που θα περάσετε.

Μια υπέροχη Νέα Σελήνη για να ασχοληθείτε με τη σχέση σας και να έχετε ευχάριστες εξελίξεις, ιδιαίτερα εσείς που ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Βέβαια όπως είπαμε και στην εισαγωγή, το τετράγωνο με τον Άρη θα κάνει εσάς των τελευταίων ημερών εριστικούς, γι αυτό φροντίστε να αποφύγετε εντάσεις στο χώρο της οικογένειας σας που ίσως σχετίζονται με το σύντροφό σας ή συνεργάτες. Στην πορεία της ίδιας ημέρας ο Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω και θα τονώσει ιδιαίτερα τα ερωτικά σας με διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες, αλλά και έντονα ερωτική διάθεση. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι τα πράγματα είναι λίγο διφορούμενα με τα ερωτικά σας ιδιαίτερα του 1ου δεκαημέρου, γιατί με την ύπαρξη του Κρόνου στην ίδια θέση, ίσως φέρει και τερματισμό μιας ερωτικής κατάστασης.

Η Νέα Σελήνη δεν φέρνει άμεση επιρροή σε εσάς φίλοι Ζυγοί, μιας και πραγματοποιείται στον 6ο φυσικό σας οίκο, της καθημερινότητας και της εργασίας. Έτσι μπορεί να έχετε σκοπό να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής ή μια διατροφή. Μπορεί επίσης να θελήσετε να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, κάνοντας μια επιπλέον εργασία ή γενικά να βρείτε μια δουλειά, ιδιαίτερα εσείς του 3ου δεκαημέρου. Ο Άρης περνώντας στον Αιγόκερω θα είναι πιεστικός στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού σας εν γένει για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Επιπλέον, με τους προσωπικούς πλανήτες Ερμή και Αφροδίτη στον Κριό, ο τομέας των σχέσεων είναι τονισμένος αλλά μπορεί να υπάρξουν και προβλήματα λόγω των δυσμενών όψεων που θα σχηματίσουν γι αυτό προσπαθήστε αυτό το διάστημα να είστε πιο συγκαταβατικοί με το σύντροφο σας.

Μια θαυμάσια περίοδος είναι αυτή αγαπητοί Σκορπιοί για τα ερωτικά σας! Η Νέα Σελήνη μέσα στον 5ο οίκο σας που αφορά τους έρωτες και τη δημιουργία και μάλιστα σε ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον Δια από το ζώδιο σας κάνει το κλίμα μοναδικό για να περάσετε υπέροχες στιγμές, γεμάτες συναίσθημα και ρομαντισμό με το ερωτικό σας ταίρι. Αφορά όσους ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο κυρίως, και σε μικρότερο βαθμό σε όσους ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο μια και ο Ποσειδώνας κάνει και αυτός το θαύμα του και σας προσφέρει τον απόλυτο έρωτα. Ο Άρης περνώντας στον Αιγόκερω θα αυξήσει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις και θα δώσει ευκαιρίες αρχικά σε εσάς του πρώτου δεκαημέρου σχετικές με δικτύωση και επαφές.

Είναι μια πολύ θετική περίοδος αυτή για εσάς αγαπητοί Τοξότες, ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο σας και φεύγει η ένταση που έφερε το προηγούμενο δίμηνο και η δράση πλέον μεταφέρεται στα οικονομικά σας και στο πώς να αυξήσετε τα έσοδα σας. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον τομέα των ερωτικών σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αλλά και επανασυνδέσεις σταδιακά όταν ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος. Ο ερωτισμός σας αυξάνεται και θέλετε να διασκεδάσετε περισσότερο αλλά και να έχετε ευχάριστε στιγμές με τα παιδιά σας καθώς επίσης και με δημιουργικές δραστηριότητες. Εσείς του 3ου δεκαημέρου που επηρεάζεστε από τη Νέα Σελήνη είστε κάπως πιο πιεσμένοι ακόμα και ασχολείστε με οικογενειακά θέματα, αλλά μπορείτε να βρείτε διεξόδους δημιουργικές μέσα από διασκέδαση ή με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Σε ευνοϊκή σχέση με το δικό σας ζώδιο η Νέα Σελήνη, τονίζει τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων, οπότε εσείς που ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο μπορείτε να ανανεωθείτε μέσα από ένα κοντινό ταξιδάκι αυτές τις μέρες. Την ίδια ημέρα ο Άρης περνάει στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο μαχητικούς αρχικά όσους ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Εργάζεστε σκληρά για να επιτύχετε στόχους σας. Εσείς του 2ου δεκαημέρου έχετε ευκαιρίες να περάσετε όμορφα στο χώρο του σπιτιού σας ή να κάνετε νέα διακόσμηση στο χώρο σας.

Τον τομέα των οικονομικών σας επηρεάζει η Νέα Σελήνη και βοηθάει εσάς του τρίτου δεκαημέρου να εστιαστείτε στο πώς θα αυξήσετε τα έσοδα σας μέσω της καριέρας σας, ενώ μπορεί να έχετε βιώσει και κάποιες μικρο-απογοητεύσεις από φίλους ή ομάδες. Οι πλανήτες από τον Κριό σας κάνουν ιδιαίτερα εξωστρεφείς και επικοινωνιακούς. Είναι μια καταπληκτική περίοδος για να δικτυωθείτε, αλλά και να ανανεωθείτε με σύντομες αποδράσεις. Νέες γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα και ανάλογα με το τι υπόσχεται ο χάρτης σας, μπορεί να καταλήξουν σε κάποια ενδιαφέρουσα σχέση. Τέλος, το πέρασμα του Άρη στον Αιγόκερω δεν είναι και το καλύτερο σας γιατί προμηνύει παρασκήνιο και κρυφές κινήσεις από άτομα που ίσως είναι και εχθρικά απέναντί σας, ή απλώς σας σαμποτάρουν έστω και χωρίς πρόθεση. Επομένως διαφυλάξτε την προσωπική σας ζωή και μην εμπιστεύεστε τρίτους αυτό το διάστημα, μέχρι τα μέσα Μαϊου που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο σας και θα βγουν τα πράγματα στην επιφάνεια.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και αφορά κυρίως όσους ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, δίνοντας σας μια αίσθηση ανανέωσης και αισιοδοξίας. Βάζετε σε εφαρμογή σχέδια και στόχους σας με τον Άρη να περνάει στον Αιγόκερω την ίδια ημέρα, αρχικά όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Ταξίδια, νέες γνωριμίες, σπουδές και σεμινάρια και ότι μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντες σας και να σας ανανεώσει, μπορείτε και φροντίζετε να εστιαστείτε αυτή την περίοδο.

Anastasia Pavlaki

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s