ΜΕΡΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 15.2.2018 – ΜΕ ΑΕΡΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

895px-Geometry_of_a_Total_Solar_Eclipse.svg_-800x608

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 10:52 το βράδυ ώρα Ελλάδας, πραγματοποιείται η δεύτερη Έκλειψη της φετινής χρονιάς, σε συνέχεια της Σεληνιακής ολικής έκλειψης που προηγήθηκε στις 31/1, αυτή τώρα είναι Ηλιακή μερική έκλειψη και λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Υδροχόου στις 27ο 07′.

Ανήκει στον κύκλο Saros 150 και είναι η 17η από τις 71 που δίνει η συγκεκριμένη ομάδα εκλείψεων.  Θα είναι ορατή από την Ανταρκτική, από τον Ατλαντικό Ωκεανό και τη Νότια Αμερική, συμπεριλαμβανομένης της Αργεντινής, της Χιλής, ακόμα και λίγο ορατή θα είναι στην Ουρουγουάη, Παραγουάη και τη Βραζιλία.

SE2018Feb15P

Από Αστρολογική άποψη είναι μια πολύ ευνοϊκή έκλειψη με ευκαιρίες ανανέωσης, φρέσκων ιδεών και απελευθερωτική.

Συγκεκριμένα θα επηρεαστούν όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη ή σημείο (Ωροσκόπο, Μεσουράνημα) από τις 25 έως τις 29 μοίρες του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) και κατ’ επέκταση θα έχουν πολύ θετική επιρροή στο σύνολό τους τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς των τελευταίων 5 μοιρών του τρίτου δεκαημέρου.

Με τον Ερμή στις 25ο 49′ του Υδροχόου σε σύνοδο με τον Ήλιο και τη Σελήνη και όλο αυτό σε εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στις 25ο 24′ του Κριού, ο οποίος Ουρανός είναι κυβερνήτης του Υδροχόου και συνεπώς της ίδιας της Έκλειψης, είναι αυτός που θα δώσει την ευκαιρία για νέες και πρωτότυπες ιδέες, ένα πνεύμα ανανέωσης, ελευθερίας και ανεξαρτησίας.  Νέα ξεκινήματα σε αυτό το πλαίσιο για όσους επηρεάζονται όπως αναφέρονται παραπάνω, με αέρα ανανέωσης.

Βεβαίως να πούμε ότι οι εκλείψεις συνήθως συνδέονται με κλείσιμο υποθέσεων και τέλος καταστάσεων που δεν είναι λειτουργικές για την πορεία και την εξέλιξη όσων επηρεάζονται από αυτές.  Αυτό μπορεί να αφορά διάφορους τομείς της ζωής είτε είναι επαγγελματικά είτε προσωπικά.  Αλλά το κλείσιμο και το τέλος που λέμε δεν σημαίνει απαραίτητα χωρισμός ή αποχώρηση π.χ. από μια δουλειά, αλλά μπορεί να αλλάξει μορφή για παράδειγμα μια σχέση που μέχρι τώρα για κάποιους λόγους βρίσκεται σε αδιέξοδο, με την συγκεκριμένη έκλειψη να βρεθούν νέοι ορίζοντες και τρόποι έτσι ώστε να είναι και πάλι λειτουργική.

Γενικά ανοίγει το μυαλό μας με αυτή την Έκλειψη και αυτό είναι καταπληκτικό από μόνο του!

SOLAR PARTIAL ECLIPSE

Συνεχίζοντας με τις όψεις να πω και για την πολυαστρία που είδαμε στον Υδροχόο που κάνει τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, προσφέροντας εύνοια και μια τάση υπερβολής για τα σταθερά του 3ου δεκαημέρου.  Η Αφροδίτη έχει περάσει στους Ιχθύες, μια θέση που της ταιριάζει πολύ και δίνει τον καλύτερο εαυτό της και κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στην 6η μοίρα, ευνοώντας Αιγόκερους και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου να σταθεροποιήσουν σχέσεις ή μια ερωτική σχέση μπορεί να ξεκινήσει η οποία θα έχει σοβαρές προοπτικές. Ταυτόχρονα η Αφροδίτη κάνει και όψη μισού τετραγώνου με τον Πλούτωνα, δίνοντας το στοιχείο του πάθους αλλά ίσως και κάποια εμπόδια σε ότι αφορά τις σχέσεις που προανέφερα.

Η μόνη όμως πραγματικά δύσκολη όψη που έχει ο συγκεκριμένος χάρτης και οφείλω να την αναφέρω είναι το τετράγωνο του Άρη από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες.  Υπάρχει μια τάση εξαπατήσεων, αυταπατών, η ενέργειά μας θα είναι κάπως πεσμένη και υπάρχει κίνδυνος μολύνσεων ιώσεων και εξασθένησης του οργανισμού αυτό το διάστημα.  Περισσότερο για όλα αυτά θα πρέπει να προσέξουν όσοι ανήκουν στα μεταβλητά (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου κοντά στη 13η μοίρα.

Ο Άρης παράλληλα κάνει τρίγωνο με τον Βόρειο δεσμό και τον Αστεροειδή Ceres που βρίσκονται στο Λέοντα.  Έτσι διεκδικήσεις σε σχέσεις είναι εύκολο να συμβούν και τα ζώδια της Φωτιάς ευνοούνται περισσότερο για σύσφιξη δεσμών.

Τέλος ο Άρης κάνει παραλληλία με Πλούτωνα και Κρόνο, δίνοντας και τη διάθεση για ριζικά ξεκαθαρίσματα.  Ο Χείρωνας του χάρτη ισούται με το μεσοδιάστημα του Ήλιου, της Σελήνης και του Ερμή με τον Ουρανό. Θα έλεγα λοιπόν, και δεδομένου ότι κάνει και τρίγωνο με το Δία, ότι αυτό που θα γίνει και θα έχει το στοιχείο του νεοτερισμού θα είναι λυτρωτικό, θα μας πάει μπροστά!

hqdefault

ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ:

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ ΣΑΣ).

Κριος


Εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο αυτή τη φορά ευνοείστε να κάνετε αλλαγές, να ξεκινήσετε προς την υλοποίηση των στόχων σας, να περάσετε καλά με φίλους σας και μέσα σε ομάδες.  Με αυτή την Έκλειψη ο Ουρανός από το δεκαήμερο σας, σας δείχνει το καλό του πρόσωπο, κάνοντας εξάγωνο με την Έκλειψη και τον Ερμή σε έναν ευνοϊκό τομέα της ζωής σας.  Με τον Πλούτωνα να έχει μόλις περάσει στο δικό σας δεκαήμερο και σε εξάγωνο με τον Δία, να είστε προετοιμασμένοι ότι στον τομέα της καριέρας σας μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα κυρίως από άτομα εξουσίας από δω και στο εξής, αν και στη δεδομένη χρονική στιγμή μάλλον θα υπάρξουν ευκαιρίες, όπου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί μακροπρόθεσμα.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου διανύετε μια πολύ θετική περίοδο για τα ερωτικά σας και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσετε μια νέα ερωτική σχέση, αλλά και να περάσετε όμορφες στιγμές όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι.

Εσείς τέλος του πρώτου είστε αυτοί που πιέζεστε με ευθύνες στην καριέρα σας και θα πρέπει να καταβάλετε προσπάθειες, αν και ίσως υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες να περάσετε όμορφα με μια σχέση που ίσως δεν θα έρθει ακόμα στο προσκήνιο.

Ταυρος


Λίγο πριν την υποδοχή του Ουρανού που θα περάσει στο ζώδιό σας τον Μαϊο, και για τα επόμενα 7 χρόνια θα σας φέρει αλλαγές στη ζωή σας, τώρα με το εξάγωνο που κάνει με τους πλανήτες από τον Υδροχόο στον τομέα της καριέρας σας θα δώσει ευκαιρίες κυρίως σε εσάς του τρίτου δεκαημέρου να κλείσετε κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον, ή να ξεκινήσετε να προετοιμάζετε κάτι νέο που μπορεί να αφορά και σχέσεις ή συνεργασίες.

Εσείς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο αυτό το διάστημα τα οικονομικά σας, κυρίως τα κοινά οικονομικά που έχετε με άλλους ή που αφορύν χρέη, δάνεια,ασφάλειες κλπ. γιατί μπορεί να υπάρξουν απώλειες ή εξαπατήσεις. Καλό είναι επίσης να αποφύγετε να δανείσετε σε φίλους.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, περνάτε όμορφα με φίλους και έχετε ευκαιρίες για κάποιο ταξίδι ή να οργανώσετε κάποια δουλειά με φίλους ή με το ερωτικό σας ταίρι.

Διδυμοι


Η Έκλειψη είναι σε ευνοϊκή όψη με το ζώδιο σας, βοηθώντας εσάς του τρίτου δεκαημέρου να πάρετε μια ανάσα και να ξεφύγετε από τις δουλειές και τα οικονομικά σας αδιέξοδα. Μπορεί λοιπόν να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό, αλλά ακόμα και για δουλειές, το οποίο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις υποθέσεις που σας απασχολούν.  Μπορείτε να περάσετε όμορφα με φίλους, να επεκτείνετε τον φιλικό σας κύκλο και να προχωρήσετε στην εφαρμογή των σχεδίων σας.

Για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, μια και θα πρέπει αυτό το διάστημα να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε εχθρική συμπεριφορά από τη σχέση σας ή μέσα από συνεργασίες (γενικά από τους άλλους) και ίσως κάποια πράγματα δεν τα βλέπετε όπως είναι, αλλά όπως θα θέλατε να είναι.  Προσοχή στην καριέρα σας επίσης για εξιδανικεύσεις, αλλά και προσοχή και στην υγεία σας μια και μπορεί να νοιώσετε λίγο καταβεβλημένοι ή κουρασμένοι.

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου τα πράγματα πάνε καλά στη δουλειά, γίνεστε αγαπητοί στον κοινωνικό σας περίγυρο και μπορεί να ξεκαθαρίσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

Καρκινος


Για εσάς η Έκλειψη έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, ειδικά αυτά που σχετίζονται με τρίτους και του συντρόφου σας και αφορά εσάς του τρίτου δεκαημέρου.  Ίσως να έχει κάποια σχέση με την καριέρα σας, για παράδειγμα μπορεί να χρειάζεστε κάποια χρήματα για να αλλάξετε κάτι στην κοινωνική σας ζωή και την καριέρα, απλά φροντίστε να είστε προσεκτικοί μην υπάρξουν απώλειες.

Όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο καλό είναι να προσέξετε λίγο την υγεία σας για μικρο-ιώσεις και γενικά από υπερκόπωση γιατί με τον Άρη στον έκτο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα νοιώθετε εξαντλημένοι.  Τα οικονομικά σας είναι και για εσάς ένα θέμα που σας απασχολεί ιδιαίτερα και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις μέσα από τη δουλειά σας.

Πάνω κάτω τα ίδια απασχολούν και εσάς του πρώτου δεκαημέρου με τη διαφορά ότι με τον Κρόνο απέναντί σας πιθανό να υπάρχουν προβλήματα με τις σχέσεις σας και χωρισμοί, αλλά ο Κρόνος μπορεί να σας δώσει και μια σταθεροποίηση σχέσης με σοβαρές προοπτικές λόγω της ευνοϊκής του όψης με την Αφροδίτη.

Λεων


Εστιάζετε στις σχέσεις σας εσείς του 3ου δεκαημέρου, όπου μπορεί να κάνετε νέα ξεκινήματα με μια νέα σχέση.  Μπορεί ακόμα να ανανεώσετε μια υπάρχουσα σχέση σας, κάνοντας ένα ταξιδάκι και βρίσκοντας νέες λύσεις στα προβλήματά σας.  Πιθανότητα τερματισμού μιας σχέσης υπάρχει αλλά θα είναι μόνο αν έπρεπε να γίνει και φυσικά η πορεία σας θα είναι καλύτερη.  Μια άλλη εκδοχή είναι να αλλάξει μια σχέση σας μορφή και να θελήσετε να συγκατοικήσετε, μια και με το Δία στον οίκο του σπιτιού σας τα πράγματα για κάτι τέτοιο είναι πολύ ευνοϊκά.

Κι εσείς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο περνάτε πολύ καλά και ερωτικά αυτό το διάστημα.  Η προσοχή σας είναι στραμμένη στις σχέσεις σας, ευνοούνται οι καινούριες σχέσεις, απλά δώστε λιγάκι προσοχή στα οικονομικά σας σε αυτή τη φάση, μην υπάρξουν απώλειες.

Τέλος πολύ δουλειά για όσους ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας που όμως μπορεί να υπάρξουν και κάποια κέρδη στα οικονομικά σας.

Παρθενος


Η Έκλειψη για εσάς πέφτει στον έκτο οίκο σας της εργασίας και της καθημερινότητας αλλά και της υγείας.  Η επιρροή δεν είναι άμεση, ίσως απλά κάνετε κάποιο νέο ξεκίνημα με κάποια δουλειά, αφήνοντας μια υπάρχουσα και όπως είπαμε και πιο πάνω αφορά όσους είστε στο τρίτο δεκαήμερο.  Με τα ερωτικά σας από δω και στο εξής είναι πιθανό να προκύψουν έρωτες με έντονο το στοιχείο του πάθους, που θα σας μεταμορφώσουν.

Προσοχή εσείς του δεύτερου δεκαημέρου όμως, γιατί με το τετράγωνο του Άρη από τον τέταρτο οίκο σας με τον Ποσειδώνα απέναντί σας, μπορεί να εξαπατηθείτε από τις σχέσεις σας και από τους άλλους γενικότερα και μπορεί να υπάρχει ένταση και καυγάδες μέσα στο σπίτι σας.  Κάντε λίγο υπομονή και θα περάσουν οι δύσκολες επιρροές.

Πολύ πιθανή μια σχέση για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, με σταθερές βάσεις και προοπτικές, μπορεί ακόμα λόγω του Κρόνου να είναι κάποιος με διαφορά ηλικίας.

Ζυγος


Η Έκλειψη πέφτει μέσα στον οίκο των ερωτικών σας και σε ευνοϊκή όψη με τον Ουρανό απέναντί από εσάς που ανήκετε φυσικά στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, μπορεί να δώσει μια νέα σχέση ή από την άλλη να δώσετε ένα τέλος σε μια σχέση ερωτική που θα σας βγει σε καλό μακροπρόθεσμα.  Έτσι κι αλλιώς με τον Πλούτωνα να έχει περάσει στο δικό σας δεκαήμερο, οι αλλαγές στο χώρο της οικογένειας και του σπιτιού είναι αναπόφευκτες.

Εσείς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, να περιμένετε ευχάριστες στιγμές με φίλους και με τον κοντινό σας περίγυρο.  Ταξιδάκια κοντινά θα σας ανανεώσουν.  Ευκαιρίες για μια ερωτική σχέση υπάρχουν μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Για όσους τώρα ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, θα περάσετε όμορφες στιγμές στην καθημερινότητά σας, άν και ίσως με λίγες υποχρεώσεις παραπάνω στον χώρο του σπιτιού που έχετε ούτως ή άλλως για φέτος, και τώρα θα τις αναλάβετε πιο εύκολα χωρίς να σας κουράσουν τόσο.

Σκορπιος


Η Έκλειψη πέφτει στον τομέα του σπιτιού σας και της οικογένειας και φυσικά όπως έχουμε πει μιλάμε για όσους ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο.  Σε εξάγωνο με τον Ουρανό από τον έκτο οίκο της καθημερινότητας και της εργασίας σας και με τον Δία να δίνει τύχη στο δεκαήμερο σας, θα έλεγα ότι κλείνεστε λίγο στον εαυτό σας και σκέφτεστε τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας, έτσι ώστε να αισθάνεστε καλύτερα μέσα σας και στην οικογένεια σας.

Εσείς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, κάποιες επιπλέον σπατάλες και έξοδα ίσως υπάρξουν, που να σχετίζονται με τα παιδιά σας ή με το ερωτικό σας ταίρι, γι αυτό δώστε λίγο προσοχή σε αυτό.  Γενικά όμως είστε σε πολύ ερωτική φάση και περνάτε καλά με το ταίρι σας.

Κάτι ανάλογο όσων αφορά τα ερωτικά και για εσάς του πρώτου, που είναι η εποχή σας τώρα να περάσετε όμορφες στιγμές, αλλά και να γνωρίσετε κάτι καλό στον έρωτα.

Τοξοτης


Ευχάριστη θα είναι η περίοδος αυτή για εσάς του τρίτου δεκαημέρου που οι πλανήτες στον Υδροχόο είναι σε ευνοϊκή όψη με το ζώδιό σας και ο Ουρανός από τον 5ο σας οίκο φέρνει απρόσμενους έρωτες για λίγο καιρό ακόμα, οπότε εκμεταλλευτείτε το, στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να προκύψουν μέσα από τον κοντινό σας περίγυρο και τις κοντινές σας μετακινήσεις.

Εσείς βεβαίως που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο είστε σε εντελώς άλλη φάση, με ένταση, κουρασμένοι και πιθανά προβλήματα στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, για αυτό κάντε λίγο υπομονή αυτό το διάστημα μια και δε θα κρατήσει για πολύ.  Προσοχή και σε κρυολογήματα και ιώσεις.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, τακτοποιείτε τα οικονομικά σας και ενισχύετε στο σπίτι σας, για να περάσετε όμορφα με την οικογένεια σας.

Αιγοκερως


Η Έκλειψη για εσάς του τρίτου δεκαημέρου πέφτει στον οίκο των οικονομικών σας και συγκεκριμένα των εσόδων σας.  Σκέφτεστε νέους τρόπους για να ενισχύσετε την οικογένεια σας και το σπίτι σας, ή μπορεί να ξεκινήσετε μια δουλειά από το χώρο του σπιτιού σας με σκοπό να σας προσφέρει κάποιο εισόδημα.  Ο Πλούτωνας έχει περάσει στο δικό σας δεκαήμερο και σας δίνει τη δύναμη να πετύχετε τους σκοπούς και τους στόχους σας, έχετε και τη βοήθεια από το φιλικό΄σας περιβάλλον.  Γενικότερα από εδώ και στο εξής αλλάζετε, μεταμορφώνεστε, απλά φροντίστε μόνο να μην είστε αδίσταχτοι προκειμένου να πετύχετε αυτό που θέλετε, αλλά να σκεφτείτε δίκαια.

Όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο προσέξτε την υγεία σας, φροντίστε να εκτονώσετε την ενέργειά σας και θωρακίστε τον οργανισμό σας με βιταμίνες γιατί υπάρχει κίνδυνος από ιώσεις, με τον Άρη πίσω από το ζώδιο σας.  Επίσης προφυλάξτε τον εαυτό σας από κακόβουλο παρασκήνιο.

Ευκαιρίες για να περάσετε καλά έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου με το κοντινό σας περιβάλλον, και μπορεί να προκύψουν σοβαρές γνωριμίες ερωτικές.

Υδροχοος


Η Έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και αφορά εσάς του τρίτου δεκαημέρου, όπως έχουμε ήδη αναφέρει και φέρνει νέες ιδέες, ευχάριστες μετακινήσεις και συναναστροφές. Προσωπικά ξεκαθαρίσματα που θα φέρουν πρόοδο στη ζωή σας γενικότερα. Τα επαγγελματικά σας ευνοούνται με τον Δία να ευνοεί το δεκαήμερο σας και σε ευνοϊκή όψη με τον Χείρωνα από τον οίκο των εσόδων σας μπορεί να σας φέρει καλύτερα αποτελέσματα στα οικονομικά σας.

Για εσάς τους Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου φαίνεται έντονη κοινωνικότητα με τον Άρη να βρίσκεται στον οίκο των φίλων και των ομάδων, απλώς προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί θα φεύγουν χρήματα χωρίς να το καταλάβετε, είτε λόγω σπατάλης ή μπορεί και να εξαπατηθείτε.  Το ενδιαφέρον σας είναι σταθερά στραμμένο στις σχέσεις σας, που μπορεί να περάσετε όμορφα με το σύντροφό σας ή να κάνετε γνωριμίες μέσα από ομάδες και φίλους.

Όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, με την Αφροδίτη να έχει περάσει στον οίκο των οικονομικών σας, θα προσφέρει εύνοια ίσως και από κρυφές πηγές εσόδων και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας.  Με τον Κρόνο πίσω από το ζώδιο σας και το μεσοδιάστημα Αφροδίτης-Κρόνου να σας επηρεάζει μπορεί να νοιώσετε μοναξιά ως αναφορά τα ερωτικά σας ζητήματα.

Ιχθυες


Η επιρροή της Έκλειψης γίνεται στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο και έτσι δεν είναι άμεσα ορατή.  Παρ’ όλα αυτά τα οικονομικά σας φαίνεται να βελτιώνονται σε αυτή εδώ τη φάση και εσείς οι ίδιοι αισθάνεστε ανακούφιση.  Να διευκρινίσω και πάλι ότι μιλάω πρώτα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, μια και η Έκλειψη και οι πλανητικοί σχηματισμοί της γίνονται στο τρίτο δεκαήμερο.

Προσοχή λίγο θα επιστήσω σε εσάς του δευτέρου δεκαημέρου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Άρη, που μπορεί να σας φέρει λανθασμένες κινήσεις στα επαγγελματικά σας θέματα και γενικά να τρέφετε κάποιες αυταπάτες.  Προσέξτε και την κούραση που μπορεί να νιώσετε και θωρακίστε τον οργανισμό σας ενάντια στις ιώσεις γιατί θα είστε κάπως επιρρεπείς αυτό το διάστημα.  Κάτι ανάλογο θα έλεγα και για τις ερωτικές σας προσδοκίες, που μπορεί αυτό τον καιρό να διαψευστούν.  Κάντε λίγο υπομονή, δεν θα διαρκέσει πολύ όλο αυτό.

Εσείς τέλος του πρώτου, με την Αφροδίτη να έχει περάσει στο ζώδιο σας, γοητεύετε και έχετε ευκαιρίες για σταθερές σχέσεις και γνωριμίες ερωτικές μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον.

Anastasia Pavlaki

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s