ΤΑΥΡΟΣ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΜΑΪΟΥ

ΣΤΟΙΧΕΙΟ: ΓΗ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ: ΣΤΑΘΕΡΟ

ΦΥΣΗ: ΠΑΘΗΤΙΚΟ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ: ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη σταθερότητα, την απόλαυση και την ηρεμία. Αγαπά την καλαισθησία και είναι απόλυτα εξαρτημένος από τα υλικά αγαθά. Αγαπά επίσης το καλό φαγητό και λατρεύει τη φύση.

Είναι άνθρωποι αρκετά απόλυτοι στην άποψη τους και ισχυρογνώμονες. Τους λείπει η ευελιξία, έχουν όμως μεγάλη αντοχή αλλά και υπομονή, όπως ακριβώς το μεγάλο αυτό ζώο που τους αντιπροσωπεύει. Είναι ήρεμοι άνθρωποι και αξιαγάπητοι, δεν προκαλούν καυγάδες, αντίθετα τους αποφεύγουν αρκεί να μην τσατιστούν μαζί σας όπου τότε θα βγάλουν έναν εαυτό εντελώς διαφορετικό και άγριο. Επίσης αν τους στεναχωρήσετε ή τους πληγώσετε δεν πρόκειται να το ξεχάσουν σύντομα.

Ο Ταύρος είναι πολύ ρεαλιστής και εφόσον είναι ευχαριστημένος με μια κατάσταση στη ζωή του δε σκοπεύει να την αλλάξει. Γενικά αντιπαθεί τις αλλαγές και οι στόχοι του είναι πάντα προσγειωμένοι και στα πλαίσια του ρεαλιστικού και των δυνατοτήτων του.

Ως αναφορά τα ερωτικά τους, είναι άνθρωποι που ερωτεύονται, πάντοτε όμως φροντίζουν το άτομο που θα ερωτευτούν να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους και να καλύπτει κάποιες υλικές προδιαγραφές! Κατά κάποιο τρόπο αγάπη και χρήμα συνδέονται για τον Ταύρο και ποτέ δε θα επιλέξει να δεσμευτεί με κάποιο ακατάλληλο άτομο ως προς τις αξίες του. Αφού παντρευτεί ένας Ταύρος δύσκολα θα χωρίσει και είναι πολύ πιστοί στο γάμο και τις σχέσεις τους.

Στα επαγγελματικά τους επιθυμούν τη σταθερότητα και την ασφάλεια και δεν παίρνουν ρίσκα επιχειρηματικά. Έχουν την υπομονή να ανέβουν σιγά σιγά τα σκαλιά της ιεραρχίας και δεν είναι καθόλου φιλόδοξοι ούτε και εγωιστές ως προς την κοινωνική τους καταξίωση, παρά μόνο την υλική. Είναι αυτοί που θα εφαρμόσουν και θα υλοποιήσουν ιδέες και καταστάσεις που έχουν ξεκινήσει ή εφεύρει άλλοι.

Λόγω της καλής τους σχέσης με το χρήμα γίνονται καταπληκτικοί τραπεζίτες και οικονομολόγοι. Πάντα κάνουν καλές επενδύσεις και η κυριότερη επένδυση για έναν Ταύρο είναι φυσικά ένα σπίτι με κήπο ή στην εξοχή. Πολλοί επίσης ασχολούνται και επαγγελματικά με τον κλάδο των κατασκευών και την οικοδομή ή ακόμα μπορεί να είναι μεσίτες, διακοσμητές ή αρχιτέκτονες. Ένα ακόμα πολύ ταιριαστό τους επάγγελμα είναι η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική, αφού αγαπούν να πειραματίζονται στις γεύσεις και λατρεύουν το καλό φαγητό.

Η οικογενειακή ζωή είναι πολύ σημαντική για έναν Ταύρο και φροντίζει όπως είναι αναμενόμενο την όμορφη ατμόσφαιρα στο χώρο του σπιτιού. Αγαπούν την άνεση και επιλέγουν η διακόσμηση να είναι ευχάριστη. Δεν τους αρέσει η εκκεντρική και πολύ μοντέρνα επίπλωση, αλλά ούτε και το πολύ αυστηρό στυλ. Γενικά προτιμούν τα γερά και ανθεκτικά έπιπλα, μια και γεροί και στιβαροί είναι και οι ίδιοι. Επίσης τα βαριά έπιπλα τους προσφέρουν το αίσθημα της ασφάλειας που τους αρέσει πολύ!

Αγαπούν πολύ τα φυτά και το πράσινο και φροντίζουν να υπάρχει στο σπίτι τους ένας κήπος κι αν αυτό δεν είναι εφικτό φροντίζουν να υπάρχει κοντά τους στη γειτονιά κάποιο πάρκο ή δέντρα. Γενικά στολίζουν το χώρο τους με λουλούδια.

Το σημείο του σώματος που αντιστοιχεί στον Ταύρο είναι ο λαιμός και οι λεμφαδένες του λαιμού. Σχεδόν πάντα έχουν ωραία και δυνατή φωνή. Οι γυναίκες του ζωδίου είναι συνήθως πολύ γόνιμες και γενικά έχουν όμορφη εμφάνιση με ωραίο και γεμάτο λαιμό. Ο κυβερνήτης πλανήτης τους η Αφροδίτη, χαρίζει στους Ταύρους ένα εξαιρετικό αισθητικό κριτήριο για τη μόδα και το ντύσιμο.

References: From the web.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s