ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 – ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

p1c393t0o7ii5cojr6i18p917as18_900

Η πρώτη από τις 5 Εκλείψεις της φετινής χρονιάς έφτασε και πραγματοποιείται στις 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 3:26 μ.μ. για την Αθήνα. Πρόκειται για μια Ολική Έκλειψη Σελήνης στην 11η μοίρα και 37’ του Λέοντα και ανήκει στον κύκλο Σάρρος 124. Τη συγκεκριμένη μέρα συνυπάρχουν τρία αστρονομικά φαινόμενα, το Μπλε φεγγάρι, που σημαίνει μια επιπλέον Πανσέληνος μέσα στον ίδιο μήνα, η Σούπερ Πανσέληνος, όταν δηλαδή η Σελήνη βρίσκεται στο περίγειο της και φαίνεται πιο μεγάλη, και βεβαίως η Έκλειψη Σελήνης, που θα είναι ορατή στα σημεία της Γης που θα είναι νύχτα δηλαδή κυρίως στο νότιο ημισφαίριο.

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ 31.1.18

Οι Εκλείψεις γενικά μπορούν να μας αποκαλύψουν πολλά για το κοινωνικό-πολιτικό σκηνικό και τι μπορεί να συμβεί σε αυτό το επίπεδο. Όσον αφορά σε προσωπικό χάρτη επηρεάζονται όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη στη μοίρα που διαδραματίζεται, με μια μικρή ανοχή. Επομένως στη συγκεκριμένη Έκλειψη Σελήνης όποιος έχει κάποιον προσωπικό πλανήτη από τις 10 έως τις 13 μοίρες των Σταθερών (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) επηρεάζεται άμεσα από την έκλειψη αυτή.

Βεβαίως να διευκρινίσουμε ότι όταν πρόκειται για Έκλειψη Σελήνης, η επιρροή είναι πάντα συναισθηματικής φύσεως, αφού η Σελήνη κυβερνά τα συναισθήματα, τον ψυχισμό και γενικά τη θηλυκή μας πλευρά. Επομένως για όσους επηρεάζονται έρχονται στο προσκήνιο συναισθήματα και θέματα ερωτικών ως επί των πλείστων, αλλά και όχι μόνο. Γενικά ότι αφορά τη Σελήνη, όπως οικογένεια, μητρότητα, η θηλυκή πλευρά, το υγρό στοιχείο κλπ.

Θα αναλυσω περισσοτερο για το πως φαινεται να επηρεαζει την προσωπικη μας ζωη η συγκεκριμενη εκλειψη. Θεωρω λοιπον οτι ειναι μια πολυ ευχαριστη περιοδος για τους περισσοτερους, με την ιδια την Εκλειψη σε συνοδο και παραλληλια με την Αφροδιτη και τον Δια.

Οι Δεσμοί της Σελήνης είναι επίσης σε σύνοδο με Ήλιο και Αφροδίτη και με τα φώτα, όπως είναι φυσικό. Θέματα ερωτικών σχέσεων, κυρίως για Λέοντες και Υδροχόους, από τη 10η έως τη 13η μοίρα, αλλά και όλο το δεύτερο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων κατ’ επέκταση, θα τους απασχολήσουν, μάλλον με θετικό τρόπο εξαιτίας των δύο ευεργετών αυτών πλανητών να συμμετέχουν καταλυτικά.

Αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις σε σχέσεις ερωτικές. Νέες σχέσεις, επανασυνδέσεις, αν βέβαια η σχέση στηρίζεται σε γερές βάσεις και συναισθήματα, ίσως περισσότερο για τους Υδροχόους λόγω του Νότιου Δεσμού. Ακόμα θα νοιώσουμε όλοι καλύτερα και σε σχέση με τα οικονομικά μας αυτή την περίοδο, μια υλική ασφάλεια και αυτοπεποίθηση, έστω κι αν είναι προσωρινή λόγω της γενικής κατάστασης που επικρατεί.

Ο Άρης που θα έχει περάσει στον Τοξότη, κάνει τρίγωνο και εξάγωνο με την Έκλειψη, αν και με ανοχή, και επίσης βοηθάει να δραστηριοποιηθούμε προς την ερωτική κατεύθυνση και εκπλήρωσή μας.

Με τον Ερμή σε αναιρετική μοίρα, κυβερνήτη του 4ου και 12ου οίκου του χάρτη και σε παραλληλία με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, θα έλεγα ότι έχουμε την τάση και την ανάγκη να αφήσουμε πίσω όλα τα άσχημα συναισθήματα και σκέψεις, ανοίγει το μυαλό μας μιας και θα περάσει στον Υδροχόο, εξαιρετική θέση για τον Ερμή, και ξεκαθαρίζουμε θέματα του παρελθόντος που αφορούν τις σχέσεις μας.

Ο Χείρωνας τέλος, παρόλο που συνδέεται με δυσαρμονία με την Έκλειψη, θα έλεγα ότι εξαιτίας των προηγούμενων θετικών συνθηκών, μπορεί να βοηθήσει στο να θεραπεύσουμε πληγωμένα συναισθήματα.

ΠΩΣ θΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ:

images

Κριός

Άκρως ερωτική περίοδος για εσάς, με την Έκλειψη να πέφτει στον οίκο των ερωτικών σας και σε τρίγωνο με το ζώδιό σας, ιδιαίτερα για όσους ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου. Αναμένονται νέες σχέσεις, φλέρτ, επικοινωνία σε ομάδες και μέσα από φιλικά περιβάλλοντα. Ακόμα θα μπορούσε να προκύψει ερωτική σχέση μέσα από φίλους και παρέες.

Ταύρος

Η συγκεκριμένη Έκλειψη αφορά τον τομέα του σπιτιού, αλλά και της καριέρας σας. Παρόλο που δεν σας πάει πολύ η ενέργεια της συγκεκριμένης περιόδου και μπορεί να αισθάνεστε κάπως κουρασμένοι, οι εξελίξεις θα είναι θετικές στο σπίτι και τη δουλειά σας. Θα λάμψετε στο κοινωνικό σας περιβάλλον και θα είστε αγαπητοί, με τις σχέσεις σας ευνοείστε ούτως ή άλλως καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ευχάριστες στιγμές στον χώρο του σπιτιού σας.

Δίδυμοι

Αν και δεν δέχεστε και τις καλύτερες επιρροές οι περισσότεροι από εσάς, με πολλές επαγγελματικές και οικονομικές πιέσεις, σε αυτή τη φάση, με τη συγκεκριμένη Έκλειψη θα πάρετε μια ανάσα ανακούφισης, κοινωνικότητας, επικοινωνίας. Ταξιδάκια μπορεί να πραγματοποιήσετε και να περάσετε όμορφα. Επαφές με το κοντινό σας περιβάλλον, αλλά και με μακρινούς σας συγγενείς. Επίσης γνωριμίες μπορεί να γίνουν σε ταξίδια.

Καρκίνος

Τα οικονομικά σας απασχολούν με αυτή την Έκλειψη, μάλλον λύνετε θέματα με χρέη και εκκρεμότητες, ίσως πάλι να ευνοηθείτε και από προσωπικά σας έσοδα. Η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει και διεκδικείτε αυτό που αξίζετε. Μπορεί να βρεθείτε σε δίλημμα σχετικά με την πορεία μιας ερωτικής σχέσης

Λέων

Είστε οι πρωταγωνιστές της συγκεκριμένης περιόδου, με την Έκλειψη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, και αφορά τα ερωτικά σας και τις σχέσεις σας κυρίως. Έτσι κάνετε νέες σχέσεις, παίρνετε αποφάσεις για σχέσεις υπάρχουσες οι οποίες θα είναι επωφελείς και γενικά θα έλεγα περνάτε καλά. Ο Άρης εξάλλου έχει ήδη περάσει στον Τοξότη και ενεργοποιεί τον τομέα των ερωτικών σας, και σε ευνοϊκή όψη με την έκλειψη στον δικό σας άξονα, οι εξελίξεις αναμένονται μοναδικές.

Παρθένος

Εσείς δεν επηρεάζεστε άμεσα από την συγκεκριμένη Έκλειψη, θα υπάρχει πίεση επαγγελματική και βέβαια μπορεί να υπάρξουν και ευχάριστες στιγμές στο χώρο της εργασίας σας, αλλά και να ρυθμίσετε θέματα υγείας, δώστε λίγο προσοχή σε ιώσεις και κρυολογήματα και φροντίστε την ψυχολογία σας που θα έχετε αυτή τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με αυτά τα εντελώς προσωπικά σας θέματα με αυτή την Έκλειψη.

Ζυγός

Είστε κι εσείς από τους άκρως ευνοημένους σε ερωτικό επίπεδο, νέοι έρωτες αλλά και από το παρελθόν θα σας αναζωογονήσουν και θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Θα περάσετε όμορφα και με φίλους και ομάδες.

Σκορπιός

Αν και κόντρα στο ζώδιό σας η συγκεκριμένη Έκλειψη, θα ευνοήσει τομείς όπως ή καριέρα σας και θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι σας, με τον σύντροφό σας και την οικογένεια σας γενικότερα. Μία μετακόμιση με το σύντροφό σας ή απλά να διακοσμήσετε τον χώρο σας θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Τοξότης

Σε ευνοϊκή όψη με το ζώδιό σας η Σεληνιακή Έκλειψη και με τον Άρη να έχει περάσει στο ζώδιό σας έχετε την απαιτούμενη ενέργεια για να περάσετε όμορφες στιγμές με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, αλλά και να κάνετε ανοίγματα με δουλειές από το εξωτερικό ή ακόμα και ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό.

Αιγόκερως

Σας απασχολούν θέματα οικονομικά, όπου μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις. Ίσως να αισθάνεστε κουρασμένοι με τον Άρη να έχει περάσει στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας, οπότε καλό θα είναι να προσέχετε λίγο την υγεία σας, να θωρακίσετε το ανοσοποιητικό σας για να αποφύγετε ιώσεις και κρυολογήματα. Εξακολουθείτε να έχετε την εύνοια του Δία μέσα από φίλους και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Υδροχόος

Πρωταγωνιστές της περιόδου αυτής, όπου οι σχέσεις σας έρχονται στο προσκήνιο και πιστεύω με ευχάριστες εκπλήξεις. Επομένως είναι μια ερωτική περίοδος για εσάς ιδίως του 2ου δεκαημέρου όπως είπαμε. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα εξελίσσονται θετικά και περνάτε καλά μέσα σε ομάδες.

Ιχθύες

Η Έκλειψη αυτή δεν σας αφορά άμεσα, ίσως κάτι κρατάτε κρυφό, μια ερωτική σχέση στο παρασκήνιο. Γενικά είστε σε μια θετική φάση της ζωής σας, διευθετείτε θέματα εργασιακά και ίσως να υπάρξει λίγο πίεση στον τομέα της καριέρας σας.

Anastasia Pavlaki

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s