ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1 – 19/2: ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΝΕΑ ΣΑΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

cf85ceb4cf81cebfcf87cf8ccebfcf82-cf85cf80cebfceb3cf81ceaccf86ceb5ceb9-zodiac-25671970-e1516460912639.jpg

Αγαπητοί Υδροχόοι χρόνια σας πολλά! Σήμερα ξεκινάει για εσάς η νέα σας Γενεθλιακή χρονιά που θα δώσει πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες και τύχη στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας εικόνας. Αυτό θα έχει σαν συνέπεια την βελτίωση των οικονομικών σας, ειδικά τον Μαϊο και τον Αύγουστο η τύχη σας σε αυτούς τους τομείς θα είναι μεγάλη, κυρίως για εσάς του 2ου δεκαημέρου. Επίσης η αυτοπεποίθησή σας θα είναι δυνατή και θα αισθάνεστε πολύ καλύτερα σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, μιας και ο Δίας από τον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα τονώσει όλους τους παραπάνω τομείς για εσάς.

Και αφού ξεκίνησα από τους πιο ευνοημένους Υδροχόους, εσάς του 2ου δεκαημέρου, να πω ότι δέχεστε και την επιρροή δυο εκλείψεων φέτος, η μία Έκλειψη Σελήνης στις 31 Ιανουαρίου, στην 11η μοίρα του Λέοντα και η άλλη στις 11 Αυγούστου η οποία είναι μερική Ηλιακή έκλειψη και γίνεται στις 18 μοίρες του Λέοντα. Θέματα σχέσεων και συνεργασιών έρχονται στο προσκήνιο με σκοπό να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες και μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στις σχέσεις σας, θα μπορούσε είτε να τελειώσει μια σχέση ή να αλλάξει μορφή. Και στις δυο αυτές εκλείψεις με κάποιο τρόπο συμμετέχει ο Δίας οπότε θα έλεγα ότι θα έχει κάτι καλό όλο αυτό.

Για εσάς βέβαια του 1ου δεκαημέρου τα πράγματα ίσως να είναι λίγο πιο πιεστικά κατά τη διάρκει της χρονιάς κυρίως απο Μαϊο μέχρι Νοέμβριο και ιδιαίτερα το καλοκαίρι, που ο Άρης θα είναι στο ζώδιό σας και για μεγάλο μέρος του καλοκαιριού ανάδρομος, θα σχηματίζει όψη τετραγώου με τον Ουρανό που θα έχει περάσει στον Ταύρο και θα πραγματοποιηθεί και μία Έκλειψη στο δεκαήμερό σας. Ίσως να υπάρξουν απρόοπτα γεγονότα στο σπίτι σας και θα διαπραγματευτείτε θέματα σχέσεων οπωσδήποτε. Για εσάς το σκηνικό βελτιώνεται από τον Νοέμβριο με την είσοδο του Δία στον Τοξότη που θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες μέσα από ομάδες και φίλους, θα σας κάνει πιο κοινωνικούς και θα βάλετε στόχους.

Εσείς τώρα του 3ου δεκαημέρου, θα έχετε ευκαιρίες και διεξόδους σε θέματα που σας απασχολούν και θα ανανεωθείτε, από τον Ουρανό στον Κριό μέχρι τις αρχές Μαϊου και μετά πάλι από το Νοέμβριο και μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας, που θα κάνει την τελευταία του επιστροφή στις τελευταίες 2 μοίρες του Κριού.

Ο Δίας θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από τώρα μέχρι τα τέλη Απριλίου και από 19 Σεπτεμβρίου έως και τις 8 Νοεμβρίου που θα ολοκληρώσει την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού, και θα φέρνει τύχη στην καριέρα σας σε συνδυασμό με τον Άρη που θα είναι στο δικό σας δεκαήμερο από 30 Οκτώβρη μέχρι και 15 Νοεμβρίου, πάνω κάτω το διάστημα που θα φωτίζει και ο Ήλιος τον τομέα της καριέρας σας, οπότε σε εκείνη τη φάση θα χρειαστεί να παλέψετε λίγο παραπάνω για επαγγελματικά ζητήματα που θα έχετε όμως και εύνοια. Τέλος να πω ότι κι εσείς δέχεστε την επιρροή μιας Ηλιακής Έκλειψης στις 15 Φεβρουαρίου η οποία είναι μερική και γίνεται στις 27 του Υδροχόου, όπου ίσως κάνετε προσωπικά ξεκαθαρίσματα και κάποιο ξεκίνημα στη ζωή σας.

Κάπως έτσι θα κινηθούν οι πλανήτες κατά τη διάρκεια του 2018 σε πολύ γενικές γραμμές και αφορά κυρίως τους Υδροχόους που έχουν και τον Ωροσκόπο τους στον Υδροχόο. Το διευκρινίζω αυτό γιατί το κάθε Ωροσκόπιο είναι ξεχωριστό και δεν είναι δυνατό να καλυφθεί απόλυτα από τις γενικές προβλέψεις όπως φυσικά γνωρίζετε.

Όποιος τώρα είναι Υδροχόος με οποιονδήποτε άλλο Ωροσκόπο, ή έχει κάποιον από τους προσωπικούς του πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στον Υδροχόο, ισχύουν οι επιρροές των πλανητών που είπαμε ανά δεκαήμερο, απλώς θα αφορά κάποιο άλλο τομέα της ζωής σας.

Anastasia Pavlaki

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s