Πανσέληνος 30/4/2018 – Υδροχόος

Απο την Αναστασια Παυλακη

Αυτή η Πανσέληνος έρχεται σε κόντρα με το δικό σας ζώδιο, ιδιαίτερα όσων ανήκετε στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, οπότε υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που δε σας αφήνουν και πολύ να ευχαριστηθείτε και να διασκεδάσετε, κάτι που έχετε ανάγκη και σίγουρα θα πρέπει να ξεκλέψετε χρόνο, τώρα που η Αφροδίτη βρίσκεται στους διδύμους! Από εκεί η Αφροδίτη ευνοεί τα φλέρτ, τις ευχάριστες στιγμές, τη διασκέδαση, τις νέες γνωριμίες και ότι πιο θετικό και αισιόδοξο, οπότε εκμεταλλευτείτε το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί.

Οι Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου είστε σε πολύ επικοινωνιακή φάση, κάνετε κοντινές μετακινήσεις και ταξιδάκια και ανανεώνεστε! Σταδιακά και με την Αφροδίτη να περνά στο δικό σας δεκαήμερο των ερωτικών σας, σίγουρα θα είστε στα καλύτερά σας! Επίσης ευνοούνται σταδιακά τα επαγγελματικά σας σχέδια και μπορείτε να πετύχετε κάτι που ονειρεύεστε!

Τέλος οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, προσέξτε για λίγο ακόμα το κακόβουλο παρασκήνιο που μπορεί να υπάρξει σε βάρος σας και φροντίστε να εκτονώνετε την εσωτερική σας ένταση.

%d bloggers like this: