Πανσέληνος 30/4/2018 – Ταύρος

Απο την Αναστασια Παυλακη

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον δικό σας άξονα των σχέσεων και τις φέρνει στο προσκήνιο κυρίως όσων ανήκετε στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σας. Βοηθάει να σταθεροποιήσετε κάποια σχέση ή να την επισημοποιήσετε. Όσοι είστε δεσμευμένοι μπορείτε να περάσετε όμορφα και να αισθανθείτε ότι η σχέση σας πατάει σε γερές βάσεις.  Οι όψεις του Κρόνου βοηθάνε να παγιωθούν και πιθανές επαγγελματικές συνεργασίες σας.

Εσείς που ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο επηρεάζεστε από το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα που σταδιακά θα τείνει να γίνει με μεγαλύτερη ακρίβεια, το οποία είναι εξαιρετικό για τις σχέσεις σας, αλλά και βέβαια τις συνεργασίες σας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε στόχους σας μαζί με άλλα άτομα που θα είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν. Νέες σχέσεις ερωτικές μπορεί να προκύψουν αυτό το διάστημα, αλλά κυρίως ευνοεί να περάσετε καλά με το ταίρι σας.

Οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου έχετε τη δύναμη να προχωρήσετε σχέδια σας, να κάνετε ταξίδια ή να διευρύνετε τις σπουδές σας. Είναι πολύ ευνοϊκή περίοδος αυτή να θέσετε τις βάσεις για τα σχέδια και την καριέρα σας.

%d bloggers like this: