Πανσέληνος 30/4/2018 – Κριός

Απο την Αναστασια Παυλακη

Η Πανσέληνος επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών αας και εσείς που ανήκετε στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου θα μπορέσετε να αισθανθείτε μια ασφάλεια και σταθεροποίηση σε αυτό τον τομέα, μέσω της καριέρας σας, όπου οι κόποι σας βλέπετε να αποδίδουν. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε υποχρεώσεις προς τρίτες πηγές και πιθανά χρέη. Πέρα από το οικονομικό όμως, τονίζεται αυτή την περίοδο η ανάγκη να νιώσετε συναισθηματικά ασφαλείς σε ψυχολογικό αλλά και σε ερωτικό επίπεδο. Προσπαθείτε να καλύψετε όλες σας τις επιθυμίες και ψάχνετε βαθιά στον ψυχισμό σας να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που θέλετε για να αισθανθείτε πληρότητα. Τέλος η Αφροδίτη από τους Διδύμους σας βοηθά να κοινωνικοποιηθείτε και να περάσετε όμορφα.

Οι Κριοί του 2ου δεκαημέρου διανύετε μια επικοινωνιακή και εξωστρεφή περίοδο οπότε είναι καλή ευκαιρία να περάσετε ευχάριστα αυτό το διάστημα μιας και  δεν έχετε κάποια έντονη επιρροή.

Εσείς τέλος του 3ου δεκαημέρου ίσως αυτό το διάστημα βιώνετε κάποιες πιεστικές καταστάσεις με την καριέρα σας και με την κοινωνική σας κατάσταση εν γένει. Καλό είναι να κάνετε λίγο υπομονή με τους ανωτέρους σας στην δουλειά, ίσως πάλι να πρέπει να δεχτείτε κάποιες καταστάσεις που δεν σας αρέσουν. Ως αναφορά εσάς που είστε γεννημένοι την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας ίσως ο Ουρανός σας φέρει κάποια τελευταία ξεκαθαρίσματα και αλλαγές τώρα με την αποχώρησή του από το ζώδιο σας.

%d bloggers like this: