Πανσέληνος 30/4/2018 – Δίδυμος

Απο την Αναστασια Παυλακη

Η Πανσέληνος αυτή φωτίζει τον τομέα της καθημερινότητας, της εργασίας και της υγεία σας, κυρίως όσων ανήκετε στο τέλος του 1ου δεκαημέρου του ζωδίου σας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτό το διάστημα να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και τη διατροφή σας. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο και σας βοηθάει να περάσετε καλά, να ομορφύνετε και να φλερτάρετε. Η διάθεση σας είναι ανεβασμένη και αυτό από μόνο του είναι τέλειο.

Οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου περνάτε καλά με φίλους, κοινωνικοποιείστε, φλερτάρετε σταδιακά με την Αφροδίτη που θα περάσει στο δικό σας δεκαήμερο και είναι γενικά ένα υπέροχο διάστημα για εσάς. Επίσης μπορείτε να έχετε εργασιακές και επαγγελματικές επιτυχίες με το τρίγωνο του Δία-Ποσειδώνα, κάνοντας κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα. Στον τομέα της υγείας επίσης μπορείτε να λύσετε πιθανά προβλήματα που είχατε και να αισθανθείτε πολύ ικανοποιημένοι.

Τέλος οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου πιέζεστε αρκετά με υποχρεώσεις οικονομικές και χρήματα τρίτων. Ίσως πρέπει να ρυθμίσετε κάποια χρέη. Σε ερωτικό επίπεδο πάλι έχετε αυξημένη σεξουαλική διάθεση και μπορείτε να περνάτε καλά με το σύντροφο σας.

%d bloggers like this: