Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Υδροχόος

Από την Αναστασία Παυλάκη

1ο Δεκαήμερο

Το μόνο που έχετε να σας επηρεάζει είναι ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 7 Μαρτίου, ο οποίος θα φέρει αλλαγές στις “βάσεις σας”. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης σας και σίγουρα η ενέργεια του δεν σας είναι καθόλου ξένη, αντίθετα μάλιστα κατά βάθος επιθυμείτε τις αλλαγές όσο τίποτε άλλο. Αυτό που δεν αντέχετε με τίποτα είναι η στασιμότητα και σίγουρα από τη θέση αυτή δε θα σας αφήσει να βαρεθείτε, παρόλο που μπορεί να σας ξεβολεψει, μια και επηρεάζει έναν σταθερό για εσάς τομέα, αυτό του σπιτιού και της οικογένειας, όπου εκεί δύσκολα κάνετε αλλαγές και προτιμάτε να δραστηριοποιείστε σε άλλους τομείς, διατηρώντας εκεί μια σταθερότητα.

Φέτος λοιπόν τα δεδομένα αλλάζουν, κάνετε μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση σπιτιού, αλλάζει η σύσταση της οικογένειας σας, είτε χωρίζοντας από έναν γάμο, είτε παίρνετε την απόφαση να προχωρήσετε στη δική σας οικογένεια ή στο δικό σας σπίτι, ή αποφασίζετε να εργαστείτε από το χώρο του σπιτιού σας. Μια άλλη πιο ακραία εκδήλωση θα μπορούσε να είναι μια μετακόμιση σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό.

Η Έκλειψη Σελήνης στις 21/1 στο Λέοντα, φέρνει αποκαλύψεις στις σχέσεις σας και ολοκληρώνετε θέματα που αφορούν μια σχέση που υπάρχει ήδη, αποφασίζοντας για την εξέλιξή της. Επίσης είναι ένα διάστημα που μπορεί να κάνετε μια νέα μοιραία σχέση.

Με την Ηλιακή έκλειψη στις 26/12 προσέξτε την ψυχολογία σας και ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα για να κάνετε ευνοϊκά ξεκαθαρίσματα.

2ο Δεκαήμερο

Είναι μια πολύ καλή χρονιά για να επιτύχετε τους στόχους σας με το Δία στον Τοξότη, όπου θα σας δοθούν οι ευκαιρίες μέσα από κοινωνικοποίηση και ομαδικότητα καθώς και από τη στήριξη των φίλων σας να περάσετε όμορφα και να προχωρήσετε στα σχέδια και όνειρά σας, είτε αυτά αφορούν την προσωπική σας ζωή, είτε την επαγγελματική. Έρωτες μέσα από φιλικά περιβάλλοντα είναι επίσης ευνοημένοι και πολύ πιθανοί. Ο Κρόνος παρόλα αυτά από το 12ο οίκο, σας φορτίζει ψυχολογικά και αποζητάτε την απομόνωση. Προσέξτε την υγεία και την ψυχολογία σας με τις εκλείψεις στις 6/1 και 2/7, καθώς επίσης και το παρασκήνιο. Ο Ποσειδώνας θολώνει το τοπίο στα οικονομικά σας και εξακολουθεί α φέρνει προβλήματα. Καλό είναι να μην κάνετε ριψοκίνδυνες κινήσεις σε αυτό τον τομέα.

3ο Δεκαήμερο

Αντίστοιχη εύνοια με το 2ο δεκαήμερο έχετε να περιμένετε από το Δία στον Τοξότη, επέκταση και πραγματοποίηση των στόχων σας, φιλές και ομάδες. Όλα αυτά είναι απόλυτα ταιριαστά ΄στη φύση σας και θα περάσετε υπέροχα.

Ο Ουρανός ως τις αρχές Μαρτίου επίσης δίνει κάποιες τελευταίες ευκαιρίες ανανέωσης και ταξιδιών για εσάς των τελευταίων ημερών ή μια ξαφνική γνωριμία που μπορεί να ενέχει το στοιχείο του φλέρτ. Το πέρασμα του Πλούτωνα στο 12ο οίκο σας φέρνει έντονη την ανάγκη να εστιάσετε στο υποσυνείδητο και να σκάψετε βαθιά μέσα στα κατάλοιπα που έχετε. Είναι μια διαδικασία που θα χρειαστεί πολύ από την ενέργειά σας, αλλά έχετε την ανάγκη να το κάνετε. Προσέξτε το παρασκήνιο και την υγεία σας,, ιδιαίτερα με την Σεληνιακή έκλειψη της 17ης Ιουλίου, που ίσως φέρει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα σας κουράσουν.

“”

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: