Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Ταύρος

Από την Αναστασία Παυλάκη

1ο Δεκαήμερο

Εσείς το μόνο αλλά σημαντικότατο που θα έχετε να περιμένετε είναι το πέρασμα πλέον για τα καλά του Ουρανού στο ζώδιο σας από τις αρχές Μαρτίου. Πρόκειται για μια εποχή αλλαγών και ανατροπών σε ότι θεωρούσατε σίγουρο και παγιωμένο στη ζωή σας γενικότερα. Ο Ουρανός έρχεται για να σας αφυπνίσει και να σας εκσυγχρονίσει. Προσωπικές επαναστάσεις, αγάπη για ανεξαρτησία και αλλαγές είναι έννοιες ξένες ως προς το ζώδιο σας και με κάποιο τρόπο τώρα μπαίνουν στη φύση σας. Ίσως συμβούν κάποια γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε αλλά σίγουρα δεν θα είναι κάτι τόσο εύκολο για εσάς λόγω χαρακτήρα.

Το πέρασμα του Δία στον Αιγόκερω το Δεκέμβριο του 2019 θα είναι για εσάς πολύ ευχάριστο και σε συνδυασμό με τον Ουρανό στο ζώδιο σας και την Έκλειψη Ηλίου που θα συμβεί στις 26/12, θα φέρει αυτό τον τελευταίο μήνα του χρόνου την ξαφνική ευχάριστη έκπληξη που θα σας βοηθήσει να πάρετε τα πάνω σας, μετά από πολλές ανατροπές που ίσως γίνουν με βίαιο τρόπο τους προηγούμενους μήνες.

Η Έκλειψη της Σελήνης στις 21/1 σας επηρεάζει σε καίριους τομείς, όπως καριέρα και σπίτι και είναι αρκετά πιεστική για εσάς, όπου αυτό το διάστημα θα έχετε κάποιες κόντρες και πολύ κούραση στην καθημερινότητα σας.

2ο Δεκαήμερο

Ιδιαίτερα εποικοδομητικό φαίνεται να είναι για εσάς το 2019, με το πέρασμα του Κρόνου στο 2ο δεκαήμερο του Αιγόκερω που σας διευκολύνει απίστευτα στο να επιτύχετε κάτι σημαντικό στη δουλειά σας ή στα σχέδια σας γενικότερα, με μακροπρόθεσμη προοπτική και σταθεροποίηση. Πιο συγκεκριμένα βοηθάει σε σημαντικές δουλειές που σχετίζονται με το εξωτερικό και με ένα ταξίδι ή με ανώτερες σπουδές αλλά και νομικές υποθέσεις.

Παράλληλα ο Δίας από τον Τοξότη ευνοεί την ψυχολογία σας, σας δίνει εσωτερική δύναμη και αυτοπεποίθηση που λαμβάνετε μέσα από τους άλλους. Επίσης οικονομικά που σχετίζονται με τρίτες πηγές ή των άλλων σας βοηθάνε στα σχέδια σας. Η σεξουαλικότητα σας τέλος είναι πολύ πριμοδοτημένη από τη συγκεκριμένη επιρροή.

Ο Ποσειδώνας από το 2ο δεκαήμερο των Ιχθύων είναι ένας ακόμα βοηθητικός παράγοντας για εσάς, που θα σας δώσει τη δυνατότητα για πνευματική ανάταση μέσα από φίλους και ομάδες.

Οι εκλείψεις της 6ης Ιανουαρίου και της 2ης Ιουλίου που σας επηρεάζουν με θετικό τρόπο σας δίνουν τη δυνατότητα να προχωρήσετε εποικοδομητικά με σχέδια, επαφές, σπουδές και ταξίδια στο εξωτερικό, να τελειώσετε με κάποιες αντίστοιχες υποθέσεις και να επιλύσετε κάποια θέματα με το άμεσο κοντινό σας περιβάλλον, που σας καλεί να στρέψετε το ενδιαφέρον σας.

3ο Δεκαήμερο

Ο Πλούτωνας πέρασε πλέον στο 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω και σας ενισχύει με τεράστια αποθέματα ενέργειας και δύναμης να πετύχετε τα σχέδια σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσετε τις βάσεις για τα επόμενα πολλά χρόνια σε σχέση με ανοίγματα στη δουλειά σας, με το εξωτερικό ή με σπουδές κατά κύριο λόγο.

Ως τις αρχές Μαρτίου ο Ουρανός στις τελευταίες μοίρες του Κριού φέρνει εκλάμψεις και φωτίζει το υποσυνείδητο σας. Με αυτό τον τρόπο σας αναγκάζει να έρθετε πιο κοντά με τον εσωτερικό σας εαυτό και να ξεκαθαρίζετε οριστικά υποθέσεις του παρελθόντος και παλιές αντιλήψεις.

Ο Δίας βοηθά εξίσου κι εσάς στην ψυχολογία, τη σεξουαλικότητα και χρήματα τρίτων με ευκολίες σε διακανονισμούς και απολαβές.

Τέλος η Σεληνιακή Έκλειψη της 17ης Ιουλίου σας επηρεάζει θετικά σε ότι αφορά ταξίδια επαφές, μετακινήσεις και σπουδές.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: