Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Σκορπιός

Από την Αναστασία Παυλάκη

1ο Δεκαήμερο

Από τις αρχές Μαρτίου ο Ουρανός περνάει κανονικά πλέον στον Ταύρο, το ζώδιο των σχέσεων σας. Αυτό σημαίνει ότι για τα επόμενα χρόνια έρχεται να φέρει αλλαγές και ανανέωση σε αυτό τον τομέα της ζωής σας. Τίποτα παλιό και ξεπερασμένο δεν μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται, είτε αφορά μια σχέση είτε έναν γάμο. Επιβάλλεται εκσυγχρονισμός και ανανέωση. Αυτό είτε θα προκύψει ως δική σας ανάγκη, είτε θα το εισπράξετε από το ταίρι σας, το οποίο δεν σας δίνει πλέον την αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας που είχατε συνηθίσει. Για το λόγο αυτό πολλοί από τους Σκορπιούς θα περάσουν σε ένα χωρισμό ή οπωσδήποτε μια αναπροσαρμογή της σχέσης, με περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Οι ελεύθεροι γνωρίζετε νέα άτομα, αρκετά φιλελεύθερα και προοδευτικά, με διαφορά κοινωνική ή ηλικιακή. Οι σχέσεις αυτές σας ανανεώνουν και δεν εγγυώνται όμως δεσμεύσεις.

Πριν από αυτό, η Σεληνιακή Έκλειψη στις 21/1, δημιουργεί κάποιες πιέσεις στον άξονα καριέρας-οικογένειας και σας φορτίζει με πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να διαχειριστείτε στο σπίτι και τη δουλειά.

Ο Δεκέμβριος του 2019 είναι ανανεωτικός και προσφέρει ευκαιρίες κοινωνικοποίησης, επαφών και γνωριμιών για τους αδέσμευτους, όπου το τρίγωνο Δία-Ουρανού, κάτω από την επιρροή της Έκλειψης της 26ης Δεκεμβρίου, μπορεί να έχει ευχάριστες εκπλήξεις μέσα από γνωριμίες.

2ο Δεκαήμερο

Έχετε μια υπέροχη χρονιά μπροστά σας για ότι αφορά τα οικονομικά, όπου δείχνουν να αυξάνονται τα προσωπικά σας έσοδα. Μαζί με αυτά αυξάνει και η αυτοπεποίθηση σας και μπορείτε να βγείτε με περισσότερη σιγουριά. Τα ερωτικά σας εξακολουθούν να είναι ευνοημένα και μάλιστα με τον Ποσειδώνα στον 5ο, ερωτεύεστε με βάθος και ρομαντισμό. Υπάρχει έντονη συναισθηματική ανταπόκριση, κάτι που θεωρείτε απαραίτητο συστατικό σε μια σχέση. Φέτος με το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα θα κάνετε τις υπερβολές σας σε αυτό το κομμάτι, προσέξτε μόνο την τάση σας για κερδοσκοπία γιατί μπορεί να υπάρξουν απώλειες ή λάθος εκτιμήσεις.

Ο Κρόνος είναι σε φιλικό ζώδιο με το δικό σας και σας δίνει ευκαιρίες να σταθεροποιήσετε και να βάλετε τα όρια σας σε σχέση με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Οι Εκλείψεις 6/1 και 2/7 επίσης είναι φιλικές προς εσάς και σας βάζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Μπορεί επίσης να ολοκληρώσετε με κάποιες σπουδές ή να αλλάξετε τρόπο σκέψης για κάποια πράγματα.

3ο Δεκαήμερο

Εξίσου καλά με το 2ο δεκαήμερο θα είναι φέτος και για εσάς τα οικονομικά, που με κάποιο τρόποι τα έσοδα σας αυξάνουν. Επίσης σε επίπεδο αυτοπεποίθησης και αυτοαξίας είστε ανεβασμένοι, λόγω του Δία στον Τοξότη. Ο Πλούτωνας είναι φιλικός προς το ζώδιο σας και δίνει ευκαιρίες δύναμης και ισχύος, μέσα από το κοντινό σας περιβάλλον, τις επαφές και τις μετακινήσεις σας. Επίσης ίσως αλλάξετε κάποιο μεταφορικό μέσο. Η Έκλειψη Σελήνης της 17ης Ιουλίου τονίζει αντίστοιχα θέματα με επικοινωνίες, επαφές και μετακινήσεις ή σας αναγκάζει να αλλάξετε τρόπο σκέψης για κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι αρνητική για εσάς.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: