Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Παρθένος

Από την Αναστασία Παυλάκη

1ο Δεκαήμερο

Η χρονιά για εσάς ξεκινάει ομαλά και εξελίσσεται χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές, αφού οι διελεύσεις των εξωτερικών πλανητών δε σας δημιουργούν κανένα πρόβλημα. Αντίθετα κάποιες σας διευκολύνουν και αναφέρομαι στον Ουρανό στον Ταύρο από αρχές Μαρτίου, που πρόκειται να σας ανανεώσει, να σας βάλει στη διαδικασία να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, να κάνετε νέες σπουδές και επιμόρφωση εάν το χρειάζεστε ή το επιθυμείτε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Ο Δεκέμβριος του 2019 είναι ένας χρυσός μήνας για τα ερωτικά σας, αφού το πέρασμά του Δία στον Αιγόκερω, το τρίγωνο με τον Ουρανό που θα σχηματίσει και όλα αυτά κάτω από την επιρροή την Ηλιακής Έκλειψης στις 26/12 είναι ότι χρειαζόσασταν για να περάσετε υπέροχα, να δομήσετε μια σχέση ή έναν έρωτα που θα έρθει ξαφνικά και απροσδόκητα ή να κάνετε το επόμενο βήμα στην προσωπική σας ζωή ή σε ένα δημιουργικό σχέδιο αλλά ακόμα και για απόκτηση απογόνου.

2ο Δεκαήμερο

Ευνοϊκό θα είναι και για εσάς το 2019 με θετικές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και των ερωτικών σας. Η παρουσία του Κρόνου στο 2ο δεκαήμερο του Αιγόκερω και με ιδιαίτερη έμφαση τους μήνες των Εκλείψεων, Ιανουάριο και Ιούλιο, σας ζητά να κάνετε σοβαρές και κατασταλαγμένες επιλογές στα ερωτικά σας και σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε με εύκολο τρόπο ότι δε λειτουργεί πια και χρειάζεται να σταματήσετε.

Ο Ποσειδώνας απέναντί σας στον τομέα των σχέσεων θολώνει το τοπίο και είναι εύκολο να σας παρασύρει σε αυταπάτες και λάθος εκτιμήσεις, αλλά λόγω των θετικών όψεων που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τις Εκλείψεις θα δώσει μια διέξοδο στην υπερβολική αυστηρότητα που σας διακατέχει και ίσως φέρει μια σχέση που να σας γεμίζει συναισθηματικά.

Προσοχή τους μήνες Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο με τα τετράγωνα του Ποσειδώνα με το Δία, γιατί θα φέρουν υπερβολές και ενδεχομένως λάθος εκτιμήσεις για μια σχέση. Ίσως ο Δίας φέτος αυξήσει την οικογένεια σας ή σας βοηθήσει για μια μετακόμιση ή συμβίωση.

3ο Δεκαήμερο

Εξίσου όμορφο θα είναι και για εσάς το 2019, με το Δία να φέρνει επέκταση και τύχη στο σπίτι και την οικογένεια, βοηθώντας για μια μετακόμιση, μια συγκατοίκηση ή μια ανακαίνιση και προσφέροντας όμορφες στιγμές στο σπίτι σας. Ο Χείρωνας απελευθερώνει από πληγές και τραυματικές εμπειρίες που βιώσατε από σχέσεις τα τελευταία χρόνια, από τις 19 Φεβρουαρίου που αλλάζει ζώδιο και περνά πλέον στον Κριό.

Ο Πλούτωνας έχει πλέον περάσει στο 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω και σας φέρνει στο εξής παθιασμένους έρωτες και μεταμόρφωση μέσα από τα ερωτικά και τις σχέσεις ή τα παιδιά σας. Η Έκλειψη Σελήνης της 17ης Ιουλίου, επίσης επηρεάζει τα ερωτικά σας και μπορεί εκείνο το διάστημα να χρειαστεί να λήξει μια σχέση. Γενικά καλείστε να αποφορτιστείτε από την υπερβολική πίεση που υπάρχει στον τομέα των ερωτικών σας, μέσα από ζεστές συναισθηματικές στιγμές με φίλους.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: