Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Λέων

Από την Αναστασία Παυλάκη

1ο Δεκαήμερο

Από τις αρχές Μαρτίου ξεκινάει για εσάς μια περίοδος αλλαγών για τα επόμενα χρόνια σε ότι αφορά την καριέρα σας, την κοινωνική σας θέση και εικόνα. Υπεύθυνος για όλα αυτά είναι ο Ουρανός που περνάει κανονικά πλέον στον Ταύρο για την επόμενη εφταετία. Ίσως λοιπόν φέτος θελήσετε να ανεξαρτητοποιηθείτε περισσότερο, ίσως αφήσετε μια καριέρα συμβατική και υπαλληλική για να κάνετε τη δική σας δουλειά. Ακόμα όμως κι αν δεν πάρετε μόνοι σας μια τέτοια απόφαση, τα γεγονότα θα είναι τέτοια που θα σας αλλάξουν θέση στη δουλειά σας ή αλλάξετε τελείως αντικείμενο, κατα προτίμηση σε κάτι πιο σύγχρονο και εναλλακτικό. Η κοινωνική σας θέση μπορεί να αλλάξει κατά τον ίδιο τρόπο, περνώντας σε ένα γάμο, αν είστε ελεύθεροι, αλλά πολύ περισσότερο κατακτώντας την ελευθερία σας φεύγοντας από ένα γάμο. Πρόκειται για μια διέλευση που σίγουρα θα σας ξεβολέψει, μια και δεν είστε φιλικοί με τις αλλαγές ως σταθερό ζώδιο.

Ο Δεκέμβριος του 2019 είναι όμως ένας καταπληκτικός μήνας που θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες και τύχη στο να επιτύχετε επαγγελματικά και να βρείτε μια νέα εργασία στην περίπτωση που έχει υπάρξει διακοπή από παλαιότερη. Η Έκλειψη στις 26/12 μαζί με το τρίγωνο Δία-Ουρανού θα κάνει τα επαγγελματικά σας όνειρα πράξη με ξαφνική τύχη, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

Η Έκλειψη Σελήνης στις 21/1, στο ζώδιο σας θα σας φέρει αντιμέτωπους με τελικές αποφάσεις για μια σχέση. Θα πρέπει να δείτε τον εαυτό σας μέσα από τη σχέση αυτή και αν καλύπτονται τα συναισθήματά σας. Ίσως επίσης δημιουργήσετε μια νέα σχέση, αρκετά μοιραία και έντονη.

2ο δεκαήμερο

Το 2019 είναι η χρονιά σας αφού ο Δίας πριμοδοτεί τον τομέα αυτό που είναι ο αγαπημένος σας και πιο συμβατός στη φύση σας, τον 5ο οίκο του έρωτα, της χαράς της ζωής και της δημιουργίας. Είστε λοιπόν από τους τυχερούς στον έρωτα φέτος και μπορείτε πλέον να αφεθείτε και να το απολαύσετε, αφήνοντας οριστικά πίσω σας τις περιόδους μοναξιάς που βιώσατε τα προηγούμενα χρόνια, ιδιαίτερα τη διετία 2015-17 που ο Κρόνος ήταν στον Τοξότη, και έπειτα κάποιες αρνητικές εκλείψεις που έγιναν στο ζώδιο σας και ακόμα δεν έχετε καταφέρει να ανασυγκροτηθείτε και να πιστέψετε και πάλι στον Έρωτα. Ήρθε λοιπόν η ώρα να το κάνετε! Μη φοβηθείτε γιατί αυτή τη χρονιά η τύχη είναι με το μέρος σας. Η ερωτική σας ζωή ανθίζει, αποκτάτε παιδάκι αν το θέλετε, κάνετε νέες δημιουργικές δραστηριότητες, φλερτάρετε και επίσης έχετε εύνοια και στα τυχερά παιχνίδια. Ακόμα και το λιγότερο από όλα αυτά να συμβεί, θα είναι απλά να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Θα έλεγα ότι φέτος ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας!!!

Και μετά από όλα αυτά τα υπέροχα που έχει να δώσει φέτος ο Δίας, να πω απλώς ότι το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η υπερβολική σπατάλη ενέργειας και χρημάτων ή μια τάση υπεραισιοδοξίας που θα φέρει με τα τετράγωνα του ο Ποσειδώνας και μπορεί μετά να προσγειωθείτε απότομα και να περάσει έτσι ό καιρός χωρίς να έχετε κάνει κάτι ουσιαστικό.

Επίσης ο Κρόνος και οι Εκλείψεις στις 6/1 και 2/7, σας εφιστούν την προσοχή στις καθημερινές υποχρεώσεις σας, την υγεία και την εργασία σας. Παράλληλα λοιπόν θα δε θα λείψουν και οι υποχρεώσεις που θα πρέπει να αναλάβετε.

3ο Δεκαήμερο

Τα ίδια ευχάριστα με το 2ο δεκαήμερο έχω να πω και για εσάς του 3ου δεκαημέρου σε ότι αφορά τον έρωτα, τα παιδιά και τη δημιουργία και μάλιστα χωρίς τον κίνδυνο της υπερβολής και αυταπάτης του Ποσειδώνα. Είναι ο καιρός να ερωτευτείτε, να χαρείτε τη ζωή και να διασκεδάσετε. Είναι η εποχή που ευνοείστε επίσης για απόκτηση απογόνου. Δημιουργικά σχέδια, επιχειρηματικότητα και τυχερά παιχνίδια επίσης έχουν εύνοια φέτος.

Ο Πλούτωνας στον 6ο οίκο σας αλλάζει την καθημερινότητα σας και ενδεχομένως την εργασία σας. Προσοχή να δώσετε στην υγεία σας και τη φυσική κατάσταση. Ο Ουρανός το πρώτο δίμηνο της χρονιάς βοηθά να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, να επεκταθείτε και να επιμορφωθείτε.

Η Έκλειψη Σελήνης της 17ης Ιουλίου επίσης εστιάζει σε θέματα καθημερινότητας, εργασίας και υγείας, όπου θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί αυτό το μήνα του καλοκαιριού.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: