Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Κριός

Από την Αναστασία Παυλάκη

1ο Δεκαήμερο

Με την είσοδο του 2019 θα νιώσετε να φεύγει από πάνω σας ένα βάρος και αυτό είναι η αποχώρηση του Κρόνου από 1ο δεκαήμερο του Αιγόκερω, όπου για ολόκληρο το 2018 σας έφερε διάφορες υποχρεώσεις και ευθύνες στην καριέρα σας, με ανυπέρβλητα εμπόδια και σκληρή δουλειά χωρίς αναγνώριση. Ήρθε όμως τώρα η ώρα να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας, εφόσον βεβαίως έχετε μοχθήσει, αφού ο Κρόνος επιβραβεύει τη σκληρή δουλειά μακροπρόθεσμα και σταθεροποιεί.

Ταυτόχρονα αποχωρεί και ο Δίας από το 1ο δεκαήμερο του Τοξότη, όπου το τελευταίο δίμηνο του 2018 σας γέμισε με αισιοδοξία, θετική στάση ζωής, επαφές με το εξωτερικό, ταξίδια και σπουδές. Ελπίζω να πήρατε όλα όσα είχε να σας προσφέρει και τώρα έχετε τα εφόδια που χρειάζεστε να συνεχίσετε όπως πλέον εσείς επιθυμείτε, αφού οι επιρροές από τους εξωτερικούς πλανήτες δεν σας αφορούν ιδιαίτερα πλέον.

Το έναυσμα για να κάνετε τα προσωπικά σας δυναμικά ξεκινήματα το δίνει ο Άρης, ο δικός σας πλανήτης, ο οποίος από την 1η ημέρα του 2019 περνάει στο ζώδιο σας και σας ωθεί να μπείτε στη δράση και να κάνετε πράξη τα δικά σας θέλω μέσα στον Ιανουάριο!

Από τις αρχές Μαρτίου ο Ουρανός περνάει για τα καλά στον Ταύρο, θέση από την οποία επηρεάζει τα οικονομικά σας, τα προσωπικά σας έσοδα συγκεκριμένα, με ανατροπές. Θα μπείτε στη διαδικασία αμφισβήτησης κάποιων παγιωμένων αξιών και αντιλήψεων ως προς τους τρόπους που βγάζετε χρήματα, ως προς το χρήμα γενικώς αλλά και ως προς τι θεωρείτε σημαντικό ως αξία στη ζωή σας. Είναι μια θέση που εγκυμονεί κινδύνους για τα οικονομικά σας, γι αυτό θα χρειαστεί να μην κάνετε απρόβλεπτες κινήσεις δεδομένης και της εποχής που βρισκόμαστε. Από την άλλη βέβαια δεν αποκλείονται και ξαφνικά έσοδα, μια και ο Ουρανός είναι απρόβλεπτος!

Ο Δεκέμβριος του 2019 είναι ένας καταπληκτικός μήνας για τα επαγγελματικά και οικονομικά σας, όπου ο Δίας θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό, φέρνοντας ξαφνική τύχη στο να κάνετε αυτό που θέλετε επαγγελματικά και να σας αποφέρει οικονομικά. Στις 26 Δεκεμβρίου 2019, γίνεται και η τελευταία Έκλειψη της χρονιάς, η οποία μιλάει για τα ίδια πράγματα και σας παροτρύνει για τα παραπάνω χωρίς να είναι αρνητική.

Ερωτικά σας επηρεάζει η Σεληνιακή Έκλειψη του Ιανουαρίου, όπου θα πρέπει να καταλήξετε στο τι θα κάνετε με έναν έρωτα, ίσως υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που θα καθορίσουν την πορεία του. Ίσως υπάρξουν νέοι μοιραίοι έρωτες εκείνο το διάστημα ή ακόμα και μια εγκυμοσύνη αν το επιθυμείτε.

Τέλος ο Χείρωνας από τις 19 Φεβρουαρίου περνάει κι αυτός μόνιμα για τα επόμενα χρόνια στον Κριό και για το 2019 θα επηρεάσει τις 6 πρώτες μοίρες του ζωδίου σε επίπεδο ψυχολογίας και επαφής με τα εσωτερικά τραύματα και πληγές που ενδεχομένως έχετε βιώσει από τα προηγούμενα χρόνια, με σκοπό τη θεραπεία τους.

2ο Δεκαήμερο

Εδώ τα πράγματα είναι λίγο πιο πιεστικά, καλύτερα όμως σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού ο Πλούτωνας αποχώρησε πλέον οριστικά από το 2ο δεκαήμερο του Αιγόκερω, όπου για πολλά χρόνια έφερε ανυπέρβλητα εμπόδια, έλεγχο και καταναγκασμό σε ότι αφορά την καριέρα σας ή τα πρόσωπα εξουσίας, κάτι που δεν ήσασταν καθόλου διαθέσιμοι να υποστείτε, αφού είστε γεννημένοι αρχηγοί και έπρεπε να κάνετε τρομερούς συμβιβασμούς για να προχωρήσετε. Σας έδωσε παρόλα αυτά την απαραίτητη δύναμη να προχωρήσετε και να επιτύχετε κοινωνικά και επαγγελματικά. Τώρα έρχεται με τη σειρά του ο Κρόνος να επιβεβαιώσει ότι δουλειά έχετε καταβάλλει και με τον δικό του αυστηρό τρόπο να σας βάλει κάποια τέστ, έτσι ώστε να αποδείξετε τι΄αξίζετε. Συνεπώς σας περιμένει ακόμα ένας χρόνος με επαγγελματικές πιέσεις, υποχρεώσεις και βάρη, που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε, αλλά να ξέρετε θα είναι και ο τελευταίος και στη συνέχεια θα έρθει η επιβράβευση και οι απολαβές.

Παράλληλα όμως θα έχετε και την πολύτιμη βοήθεια του Δία από το 2ο δεκαήμερο του Τοξότη για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, που θα σας δίνει λύσεις στα προβλήματα σας, με φρέσκες ιδέες, ανανεωτικά ταξίδια στο εξωτερικό, επέκταση και δυνατότητα σπουδών και επιμόρφωσης. Όλα αυτά συνεισφέρουν στο να διατηρήσετε μια ισορροπία στις επαγγελματικές πιέσεις και φυσικά στη θετική σας στάση και αισιοδοξία απέναντι στη ζωή.

Οι Εκλείψεις που σας επηρεάζουν είναι η Ηλιακή της 6ης Ιανουαρίου στη 15η μοίρα του Αιγόκερω, όπου θα φέρει και τα ξεκαθαρίσματα αυτά που είναι αναγκαία στην καριέρα σας για να προχωρήσετε. Κάποια πράματα εκεί πρέπει να κλείσουν ή να γκρεμιστούν για να ξαναχτιστούν από την αρχή και η έκλειψη αυτή σας τα φέρνει μπροστά σας για να ασχοληθείτε, αφού θα είναι αναγκαίο και για καλό.

Επίσης θα δεχτείτε την επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης στις 2 Ιουλίου στη 10η μοίρα του Καρκίνου. Είναι ένα διάστημα που θέματα στο σπίτι και την οικογένεια ζητάνε την εστίαση σας και ταυτόχρονα αντιμετωπίζετε πολλές πιέσεις επαγγελματικές, όπου ίσως τελειώσετε κάποιες καταστάσεις, φύγετε από μια δουλειά κ.λ.π. Κλείστε ότι πρέπει να κλείσει και στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε θέματα με οικογένεια, πατρική γή, σπίτι.

Ο Ποσειδώνας σε όλα αυτά σώζει την κατάσταση και σας δίνει διεξόδους φυγής, εσωτερικής γαλήνης και ηρεμίας, τέχνη και πνευματικότητα, αλλά και κάποιες κρυφές λύσεις.

3ο Δεκαήμερο

Το σημαντικότερο γεγονός για εσάς που ανήκετε ή έχετε προσωπικούς πλανήτες και Ωροσκόπο από την 20η έως την 23η μοίρα του ζωδίου σας είναι η μετακίνηση του Πλούτωνα στο 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω για τα επόμενα χρόνια που για φέτος θα επηρεάσει τις συγκεκριμένες μοίρες των Παρορμητικών και θα φέρει και σε εσάς μεταμορφωτικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας θέσης, με τρόπο εξαναγκαστικό, που θα καταφέρετε όμως να διαχειριστείτε γιατί είστε από τη φύση σας μαχητικοί. Απλώς θα χρειαστεί να δεχτείτε κάποιες καταστάσεις που είναι πέρα από τη δική σας βούληση, κάποια ενδεχομένως μοιραία γεγονότα στην καριέρα σας και να κλείσετε καταστάσεις που δεν είναι πλέον λειτουργικές.

Μάλιστα τους μήνες Απρίλιο και Μάϊο, θα περάσει και ο Κρόνος στην 20η μοίρα του Αιγόκερω και θα επισπεύσει τις πιέσεις και τον καταναγκασμό στην καριέρα σας. Εκμεταλλευτείτε τα διαστήματα που ο Δίας θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, για να επωφεληθείτε και να βρείτε διεξόδους. Τέτοιες θα είναι κάποιες νέες ιδέες και σκέψεις, κάποιες επαφές με το εξωτερικό, ένα ταξίδι ή ένα σεμινάριο.

Ή Έκλειψη Σελήνης της 17ης Ιουλίου που γίνεται ακριβώς στην 24η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, επηρεάζει θέματα τι άλλο για φέτος από καριέρα και οικογένεια, που όπως καταλαβαίνετε πρέπει να εστιαστείτε.

Μην παραλείψουμε να αναφερθούμε στον Ουρανό τους δυο πρώτους μήνες του έτους στις δυο τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας, πλέον σε ορθή φορά να φέρνει τα τελικά ξεκαθαρίσματα και τις απαραίτητες αλλαγές που λογικά σας είναι γνωστές ήδη, αλλά πρέπει να ολοκληρώσετε εάν κάτι είναι μισοτελειωμένο για να προχωρήσετε μπροστά, σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή και την προσωπικότητα σας γενικότερα.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: