Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Καρκίνος

Από την Αναστασία Παυλάκη

1ο Δεκαήμερο

Τα θετικά νέα είναι ότι έχετε απαλλαχτεί πλέον από τον Κρόνο απέναντί σας που έφερε προβλήματα στις σχέσεις, χωρισμούς και αποστασιοποίηση σε όλη τη διάρκεια του 2018, αλλά βέβαια έδωσε διάρκεια και σταθεροποίησε σοβαρές σχέσεις ή γάμους. Πλέον για αρκετά χρόνια δεν θα χρειαστεί να αποδείξετε πόσο αξίζει μια σχέση ή μια συνεργασία, κάτι που σας χαρίζει την ηρεμία σας. Μάλιστα το Δεκέμβριο του 2019, με το πέρασμα του Δία στον Αιγόκερω, το ζώδιο των σχέσεων σας, όχι μόνο δε θα υπάρξουν κρίσεις αλλά το αντίθετο,, θα ευνοήσει για το επόμενο βήμα σε μια σχέση, σε νέες σχέσεις ή συνεργασίες και με το τρίγωνο του με Ουρανό θα φέρει νέο κόσμο στη ζωή σας με πολύ κοινωνικοποίηση. Η Έκλειψη που θα γίνει 26/12 τονίζει όλα τα παραπάνω και είναι θετική για εσάς.

Η Έκλειψη Σελήνης 21/1 επηρεάζει τα οικονομικά σας και θέματα αυτοπεποίθησης και ασφαλειών, ζητώντας να δώσετε λίγο προσοχή σε αυτά.

2ο Δεκαήμερο

Έχετε μια ακόμα χρονιά μπροστά σας που θέματα σχέσεων θα κριθούν. Ο Πλούτωνας επιτέλους έφυγε απέναντί από το δικό σας δεκαήμερο, αλλά έχει έρθει ο Κρόνος, ο οποίος θα τσεκάρει τι έχετε μάθει όλα τα προηγούμενα χρόνια από τις κρίσεις που σας έφερε ο Πλούτωνας σε αυτό τον τομέα. Παράλληλα το ίδια θα κάνουν και οι δυο Εκλείψεις που επηρεάζουν φέτος το δικό σας δεκαήμερο, αυτή στις 6/1 στη 15η μοίρα του Αιγόκερω συγκεκριμένα, με ξεκαθαρίσματα και οριστικές αποφάσεις και στις 2/7, στη 10η μοίρα του ζωδίου σας, η οποία σας παροτρύνει να κάνετε δικά σας προσωπικά ξεκινήματα αφήνοντας πίσω σχέσεις που κρατάτε για λόγους κοινωνικούς ή από ανάγκη.

Ο Ποσειδώνας είναι ένας βοηθητικός παράγοντας σε όλα αυτά, εφόσον έρθετε πιο κοντά με τον ψυχισμό σας, αυξήσετε την πνευματικότητα και την αναζήτηση κυρίως μέσα από ταξίδια και φιλοσοφία. Τέλος ο Δίας βοηθά την καθημερινότητα, την εργασία και την υγεία σας.

3ο Δεκαήμερο

Εσείς υποδέχεστε τον Πλούτωνα, όπου θα επηρεάσει ως την 23η μοίρα φέτος, με ολοκληρωτικά ξεκαθαρίσματα στο γάμο, τις σχέσεις ή συνεργασίες σας. Σίγουρα δεν είναι και ότι πιο εύκολο για εσάς, αλλά σχέσεις που δεν έχουν πλέον κάτι να προσφέρουν στην εξέλιξη σας ο Πλούτωνας δίνει οριστικό τέλος ή τις μεταμορφώνει από την αρχή, για να μπορέσουν να είναι χρήσιμες και λειτουργικές. Η Έκλειψη Σελήνης της 17ης Ιουλίου, στην 24η μοίρα Καρκίνου-Αιγόκερω θα σας αναγκάσει να προβείτε σε τέτοιου είδους ξεκαθαρίσματα, αν δεν το έχετε κάνει νωρίτερα.

Ο Ουρανός τους δυο πρώτους μήνες της χρονιάς φέρνει επίσης τελειωτικές επαγγελματικές αλλαγές και πιέσεις στις τελευταίες 2 μοίρες του ζωδίου σας, για τελευταία φορά. Τέλος ο Δίας ευνοεί την καθημερινότητα, την εργασία και την υγεία σας.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: