Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Ζυγός

Από την Αναστασία Παυλάκη

1ο Δεκαήμερο

Τέρμα οι πιέσεις και οι υπερβολικές υποχρεώσεις από το σπίτι, την οικογένεια ή ένα ακίνητο. Ο Κρόνος έχει πλέον αποχωρήσει από το δικό σας δεκαήμερο και μαζί με όλα αυτά απελευθερώνει και την ψυχολογία σας που είχε επιβαρυνθεί πολύ κατά τη διάρκεια του 2018. Πλέον δε σας επιβαρύνει κάτι και η αλήθεια είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια βιώσατε μεγάλες ανατροπές στη ζωή σας από τις διελεύσεις του Πλούτωνα και του Ουρανού, που δεν έχετε ακόμα συνέλθει. Ήρθε λοιπόν η χρονιά που θα μπορέσετε να πάρετε τα πάνω σας. Ο Ουρανός από το Μάρτιο περνάει στον Ταύρο και από τη θέση αυτή θα φέρει μια αφύπνιση της ψυχολογίας σας και θα σας τονώσει εσωτερικά. Ίσως υπάρξουν ανακατατάξεις στα κοινά οικονομικά σας, αυτά που μοιράζεστε με άλλους ή με ασφάλειες κλπ. Επίσης φέρνει από τη θέση αυτή μια πιο ελεύθερη τάση στη σεξουαλικότητα και διάθεση για πειραματισμούς ή μια αποστασιοποίηση.

Η Έκλειψη Σελήνης στις 21/1, φέρνει στην επιφάνεια μια φιλική σχέση που μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική ή το αντίθετο, να ήταν ερωτική σχέση και τελικά να παραμείνετε φίλοι. Θα σας βάλει σε ένα τέτοιο δίλημμα και θα καλεστείτε να αποφασίσετε για τα ερωτικά σας.

Ο Χείρωνας από τις 19 Φεβρουαρίου περνάει απέναντί σας στον Κριό και για τα επόμενα χρόνια θέλει να θεραπεύσει τις πληγές σας στον τομέα των σχέσεων, αφού πρώτα σας φέρει αντιμέτωπους με αυτές.

Ένας ωραίος μήνας είναι ο Δεκέμβριος του 2019, όπου με το Δία στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό και την Έκλειψη Ηλίου στις 26/12, θα καταφέρετε να ρυθμίσετε οικονομικά και οικογενειακά θέματα ή σε σχέση με ένα ακίνητο, που σας΄προβλημάτισε πολύ κατά τα προηγούμενα χρόνια. Οι λύσεις θα έρθουν ξαφνικά και θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

2ο Δεκαήμερο

Για εσάς το 2019 έχει κάποιες πιέσεις και δυσκολίες λόγω της μετακίνησης του Κρόνου στο 2ο δεκαήμερο του Αιγόκερω, ο Πλούτωνας όμως έχει φύγει, οπότε τα “δύσκολα” τα έχετε ήδη περάσει. Ο Κρόνος και με έμφαση τις περιόδους των Εκλείψεων 6/1 και 2/7, έρχεται να τεστάρει τα μαθήματα που πήρατε και να σας αναγκάσει να δουλέψετε σε ότι αφορά το σπίτι, την οικογένεια, τη μητέρα ή ένα ακίνητο. Με όλες αυτές τις υποχρεώσεις που θα έχετε να αναλάβετε νιώθετε μια ανάγκη για εσωστρέφεια και απομόνωση. Προσέξτε λίγο και την ψυχολογία σας. Ο Δίας σώζει αρκετά την κατάσταση από τον Τοξότη που βρίσκεται φέρνει πρόσωπα του περιβάλλοντος σας κοντά σας και αυξάνει την κοινωνικότητα σας, κάτι που έχετε ανάγκη για να νιώσετε καλά.Κάντε σύντομα ταξιδάκια γιατί είναι επίσης βοηθητικά για να ανανεωθείτε και υπάρχει εύνοια σε αυτό. Ο Ποσειδώνας επίσης δίνει την ευκαιρία να ξεφεύγετε στην καθημερινότητα σας, μέσα από την τέχνη, τη θάλασσα ή την πνευματικότητα. Μη λειτουργείτε χαοτικά, προσέξτε την υγεία σας ελέγχοντας πολλές φορές τι κρύβεται πίσω από ένα σύμπτωμα που μπορεί να έχετε και αποφύγετε καταχρήσεις.

3ο Δεκαήμερο

Ο Πλούτωνας πέρασε στο 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω και για τα επόμενα χρόνια θα φέρει σημαντικές αλλαγές στη “βάση σας”, το σπίτι, την οικογένεια, την πατρίδα ή με ένα ακίνητο. Προς το παρόν επηρεάζονται οι μοίρες 20-24 με αποκαλύψεις θεμάτων που πρέπει να υποστούν μεταμόρφωση σε αυτούς τους τομείς. Αποδεχτείτε ότι πρέπει να γίνει και προχωρήστε παρακάτω, αφού είναι αναγκαίο. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε σπίτι , να ανακαινίσετε ένα παλιό σας σπίτι που είναι έτοιμο να γκρεμιστεί ή να πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στη δομή της οικογένειας σας. Η Έκλειψη Σελήνης της 17ης Ιουλίου φέρνει στην επιφάνεια ότι δε λειτουργεί σε σχέση με τα παραπάνω και σας πιέζει να πάρετε μια απόφαση και να προχωρήσετε,

Ο Ουρανός τους δυο πρώτους μήνες της χρονιάς φέρνει τις τελικές αλλαγές για εσάς των τελευταίων ημερών στις σχέσεις σας. Αν ακόμα δεν έχετε πάρει το μήνυμα και διατηρείτε ένα γάμο ή μια σχέση που έχει τελειώσει, ο Ουρανός σας δίνει την τελευταία ευκαιρία να απελευθερωθείτε. Από την άλλη ίσως το άτομο που έχετε σχέση ή γάμο να πάρει τελικά αυτή την απόφαση, στην περίπτωση βέβαια που η σχέση έχει ουσιαστικά τελειώσει.

Τέλος και για εσάς ο Δίας θα δώσει πολλές ευκαιρίες για ταξιδάκια αναψυχής σε κοντινούς προορισμούς, κοινωνικοποίηση και καλές σχέσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και κοντινό περιβάλλον.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: