Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Αιγόκερως

Από την Αναστασία Παυλάκη

1ο Δεκαήμερο

Ο Κρόνος έφυγε από το δικό σας δεκαήμερο και παρόλο που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας, έφερε κάποιες πιέσεις και ευθύνες που μπορέσατε να διαχειριστείτε, αλλά δεν ήσασταν ανέμελοι και χαλαροί, αντίθετα πολύ συγκροτημένοι και σοβαροί. Τώρα λοιπόν και ιδίως μετά τις 7 Μαρτίου που ο Ουρανός εισέρχεται κανονικά πλέον στον Ταύρο, ήρθε η ώρα να ξεφύγετε και να κάνετε την ανατροπή στην προσωπική σας ζωή. Ο Ουρανός από τον τομέα των ερώτων σας για τα επόμενα χρόνια με αφετηρία το Μάρτιο του 2019, θα φέρει ξαφνικούς έρωτες, κεραυνοβόλους. Μπορεί ακόμα να προκύψει απρόβλεπτα μια εγκυμοσύνη. Δημιουργικά σας σχέδια υλοποιούνται, αρκεί να έχουν το στοιχείο του προχωρημένου και ίσως επαναστατικού. Τολμήστε λοιπόν φέτος να κάνετε την ανατροπή σε ότι κι αν προκύψει, χωρίς να σκεφτείτε τα πρέπει, που από τη φύση σας εμπιστεύεστε. Πλέον πρέπει να είστε αυθεντικοί και μέσα από αυτό θα πάρετε πολλές χαρές στη ζωή σας. Να έχετε ανοιχτό μυαλό σε ότι προκύψει ερωτικά γιατί το πιθανότερο θα είναι κάτι ανατρεπτικό και πέρα από συμβάσεις, που όμως θα σας ανανεώσει.

Η Έκλειψη Σελήνης στις 21/1, επηρεάζει τα οικονομικά σας και καλό είναι αυτή την περίοδο να είστε προσεκτικοί στα έξοδα σας. Επίσης δοκιμάζει λίγο το θέμα των αξιών και της αυτοπεποίθησης σας.

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας εξαιρετικός που με την είσοδο του Δία στο ζώδιο σας και σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα κάνει πράξη το απρόβλεπτο στον έρωτα. Το παραπάνω έρχεται να επισφραγίσει η Ηλιακή Έκλειψη στις 26/12, που είναι ευνοϊκή για όλα τα παραπάνω.

2ο Δεκαήμερο

Ο Πλούτωνας μπορεί να αποχώρησε από το δεκαήμερο σας και να νιώθετε κατά πολύ ελαφρύτεροι μέσα σας και η αλήθεια είναι ότι έχετε δίκιο, αφού για αρκετά χρόνια έφερε τεράστιες δυσκολίες και πιέσεις με αναγκαστικά και μοιραία γεγονότα. Έχετε όμως έναν ακόμα χρόνο πιέσεων, αφού ο Κρόνος μόλις πέρασε στο δικό σας δεκαήμερο και μαζί έρχονται και δύο Εκλείψεις, η μία στις 6/1 στη 15η μοίρα και η άλλη στις 2/7, στη 10η μοίρα του ζωδίου σας. Το 2019 είναι η τελευταία χρονιά πιέσεων και στη συνέχεια ηρεμείτε και από Κρόνο, όπου η αλήθεια είναι ότι φέτος θα καταφέρετε να διαχειριστείτε καλύτερα μια και η ενέργεια του είναι πιο συμβατή με τη φύση σας. Προσέξτε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, την προσωπικότητα σας και την υγεία σας και μην αμελείτε να ελέγξετε ότι είναι απαραίτητο. Ίσως πρέπει να τελειώσετε κάποια σχέση ή να αλλάξετε κάποιες δομές του χαρακτήρα σας που δεν είναι πλέον λειτουργικές για τις σχέσεις σας. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις και τους άλλους και δώστε συναίσθημα και σταματήστε να στηρίζεστε μόνο στον εαυτό σας γιατί αυτό πλέον δεν αποδίδει. Στο να έρθετε πιο κοντά με τα συναισθήματα σας βοηθά ο Δίας από το 12ο οίκο σας φέτος και επίσης ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες κάνει το λόγο σας πιο ευαίσθητο και βάζετε συναίσθημα στις σχέσεις σας με τους γύρω σας.

3ο Δεκαήμερο

Ο Πλούτωνας πέρασε πλέον στο δικό σας δεκαήμερο και αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό αφού φέρνει αλλαγές στην ζωή σας την προσωπική. Αλλάζετε εσείς ως προσωπικότητες, κάνετε ριζικές μεταμορφώσεις, ίσως τελειώσει μια μακροχρόνια σχέση ή κάνετε μια νέα σχέση με Πλουτώνια χαρακτηριστικά, δηλαδή αυξημένος πάθος αλλά και έλεγχο, κάτι σας αυτό που λέμε καρμική. Θα επηρεαστούν φέτος οι μοίρες 20-24 του ζωδίου.

Η Έκλειψη Σελήνης στις 17 Ιουλίου διαπραγματεύεται θέματα σχέσεων για εσάς που ανήκετε από την 23η ως την 25η μοίρα και ίσως είναι το έναυσμα για να προβείτε σε μια διακοπή μιας σχέσης που δεν έχει να δώσει κάτι άλλο ή ακόμα να προκύψει μια μοιραία σχέση, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Από τον Ουρανό στις δυο τελευταίες μοίρες του Κριού επηρεάζεστε εσείς των τελευταίων ημερών ως το Μάρτιο, με κάποιες αλλαγές στο σπίτι, μετακομίσεις ή ακόμα και αλλαγή χώρας αν υπάρχει κάτι τέτοιο στο πλάνο σας, ο Ουρανός σας σπρώχνει τώρα να το αποφασίσετε.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: